AntiDope je napisao:
pa cak i ako neki nisu uspjeli zaplakati na stvari sa Images....

Dobro, mozda neki nisu uspeli, ja jesam pustio suzu kad je krenula Take the Time...

A glava mi se okrenula za ceo krug tokom Metropolisa.
Subjektivno, nisam zadovoljan set listom. Da li je kratko bilo ili ne, manje je bitno, vec govorim o odabiru pesama. Mada sa druge strane, video sam neke liste sa ranijih koncerata i tamo nije bilo Metropolisa, tako da, i ne bunim se toliko na kraju. Ono sto me jeste razocaralo je to da prvi Dream Theater pevac sedi u backstage-u, a oni ga ne zovu da otpeva kakvu Fortune in Lies ili ne-daj-boze Killing Hand. Kako bi to bilo exxxxxtra...
Dominici - potpuno u rangu sa Dream Theater. I album kao album, opet licno misljenje, bolji je od onoga sto danas Dream radi. Sviraju perfektno, plus imaju odlicne pesme (strofa, refren, tehnika).
Sve u svemu, cekao sam ovaj cert 12 godina, i ipak sam i vise nego zadovoljan.
After Party.
Momci super svirali, plus taman su odradili one pesme Dreama koje sam zeleo cuti, a nisam kod njih. Tipa Under a Glass Moon, Surrounded, Another Day, Hallow Years... sve naj o njima, ipak nisu imali lak zadatak, svirati Dream Theater pesme ekipi koja je isti taj Theater gledala sat vremena pre toga.
Toliko.
p.s. E da, pozdrav celoj ekipi iz busa.