Registruj se! je napisao:
Citiraj:
....Cijena ulaznice za sva četiri dana je 90 KM, a tu su i dodatne pogodnosti za sve koji se odluče za paket koji košta 110KM, a uz ulaznice uključuje i boravak u kampu za vrijeme trajanja festivala te prevoz na relaciji Banja Luka - Novi Sad, Novi Sad - Banja Luka, pred i po završetku festivala.
http://www.sebastijan.com/exit/exit.html150KM???
nisam u toku....i nisam znala da ova ponuda postoji uopste...ovdje je trenutna cijena 6500dina sto dodje oko 163KM, i veliki broj ljudi koji su sprijeceni da odu ove godine, a imaju kartu prodaju tu istu kartu za cijenu koju sam ja vec dala 150KM..tako da ne vidim sta je tu cudno! mada s obzirom na ovu agencijsku ponudu , naravno da je moja ponuda idiotska

....enivej, jos jednom IZVINITE ako sam vas uvrijedila tako sto GLEDAM SVOJA POSLA I NE ZABADAM NOS U TUDJA, tj. prodajem SVOJU kartu!

Citiraj:
pa covjek je iz begea pa misli da su ljudi u BL ovce da ih moze sisati
marsh stoko
ne razumijem chemu vrijedjanje!!! ako ti uistinu mislis da ja mislim da su ljudi u BL ovce, onda i ja ispadoh ovca, zar ne mislis da je to malo glupavo!? :] (u potpisu: rodjena banjaluchanka:)
Citiraj:
... Seljaci!
apsolutno si upravu!! ili jos bolje - cigani!

Citiraj:
Šta ti nećeš na Exit? Da nisam nešto propustila?
se mi znamo? :] uglavnom, ispiti su prepreka ove godine! (a i vrijeme je da se tradicija duga 5godina prekine:)
I ZAMOLICU MODERATORA DA ZAKLJUCA TOPIK ILI DA GA BRIShE!!!
Poz i zivjeli!