Evo i ja da se ukljucim u diskusiju.
@Bik
Potpisujem vecinu sto si rekao.
@Leona
Kazes volila bi da prije da ti dijete slusa cecu, nego da se bode uz slipknot. Prvo to da se ljudi koji slusaju takvu vrstu muziku(metal) bodu to su predrasude, i veoma dobro znam posto zivim u takvoj omladini i druzim se sa njima, da je vise drogirasa i ostalih koji slusaju sabana nego metal.
@svasta-nesto
Toliko mrznje u jednom covjeku od 30 god, pa jesi li dobro? Okey, ocigledno je da na ovom forumu vecina ne voli TF, ali pretjerivati i reci da su za to krive izbjeglice, to su budalastine. Da li bi volio isto tako da su hrvati osvojili banjaluku, kada su bili u bočcu, a kada nije bilo Srba da je brani, pa da si otisao u recimo Novi Sad i da ti onda kazu neki kao slayerized, seljacino bosanska vracaj se odakle si i dosao. Ti ljudi koji su izbjegli nisu imali izbora, morali su otici, a to da oni dovode seljakluk sa sobom to je smijesno, pa ljudi toliko slusaju narodnjaci ne zbog izbjeglica, vec zbog medija.
Ja sam iz Splita, i nisam izbjegao za vrijeme rata, vec tik prije, ali isto tako volim Banjaluku, kao da je moj grad. To je jednostavno normalno da se takav grad zavoli. Istina je da nema mijesta mnogo gdije se slusa kvalitetna muzika, ali po meni je isto trend postalo i slusanje metala kao sto je i slusanje TF. Mislim fino je da ti slusas metal, ako ga volis dugi niz godina, ali ako to traje kod tebe godinu, dvije i onda se zavrsi tvoje slusanje istoga,a za to vrijemepostanes onaj najveci darker, i kontas da si opasan, jer slusas metal, e po meni je to isto bolest. Takvi "metalci" kasnije budu i najveci sminkeri.
Volio bih da se vrati rock ponovo u trend, jer danasnja omladina slusa najvise teske narodnjake, pa metal. Najmanje je onih koji slusaju rock, blues, punk,a pogotovo hip-hop,jazz...
_________________ Registruj se! je napisao: Ali "pecat" se razvija godinama, osim ako nisi novi Mocart ili Tadic (grozan sam, ali sam morao).
|