banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
nerevar je napisao:
hipotetička situacija:
nedavno se u banjaluci desila saobraćajna nesreća u kojoj su dve devojke izgubile život projurivši kroz crveno svetlo u svom pežou 206 i zabivši se između osovina kamiona marke FAP. obe su bile fanovi "okultne" pevačice cece, naročito hita "prođi sa mnom kroz crveno". jedna od njih čak izgleda kao ceca, sa sve naočalama marke "insect". slučajnost??

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Evo i ja da se ukljucim u diskusiju.
@Bik
Potpisujem vecinu sto si rekao.
@Leona
Kazes volila bi da prije da ti dijete slusa cecu, nego da se bode uz slipknot. Prvo to da se ljudi koji slusaju takvu vrstu muziku(metal) bodu to su predrasude, i veoma dobro znam posto zivim u takvoj omladini i druzim se sa njima, da je vise drogirasa i ostalih koji slusaju sabana nego metal.
@svasta-nesto
Toliko mrznje u jednom covjeku od 30 god, pa jesi li dobro? Okey, ocigledno je da na ovom forumu vecina ne voli TF, ali pretjerivati i reci da su za to krive izbjeglice, to su budalastine. Da li bi volio isto tako da su hrvati osvojili banjaluku, kada su bili u bočcu, a kada nije bilo Srba da je brani, pa da si otisao u recimo Novi Sad i da ti onda kazu neki kao slayerized, seljacino bosanska vracaj se odakle si i dosao. Ti ljudi koji su izbjegli nisu imali izbora, morali su otici, a to da oni dovode seljakluk sa sobom to je smijesno, pa ljudi toliko slusaju narodnjaci ne zbog izbjeglica, vec zbog medija.

Ja sam iz Splita, i nisam izbjegao za vrijeme rata, vec tik prije, ali isto tako volim Banjaluku, kao da je moj grad. To je jednostavno normalno da se takav grad zavoli. Istina je da nema mijesta mnogo gdije se slusa kvalitetna muzika, ali po meni je isto trend postalo i slusanje metala kao sto je i slusanje TF. Mislim fino je da ti slusas metal, ako ga volis dugi niz godina, ali ako to traje kod tebe godinu, dvije i onda se zavrsi tvoje slusanje istoga,a za to vrijemepostanes onaj najveci darker, i kontas da si opasan, jer slusas metal, e po meni je to isto bolest. Takvi "metalci" kasnije budu i najveci sminkeri.
Volio bih da se vrati rock ponovo u trend, jer danasnja omladina slusa najvise teske narodnjake, pa metal. Najmanje je onih koji slusaju rock, blues, punk,a pogotovo hip-hop,jazz...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0

U doživotni zatvor za ubojstvo nalik smaknuću iz Eminemovog spota

Na doživotni zatvor osuđen je Britanac koji je posve kopirao Eminema i svoju žrtvu ubio u stilu fiktivnog ubojstva iz Eminenovog spota za pjesmu 'Stan'. 21-godišnji Christopher Duncan odijevao se kao Eminem, imao je iste tetovaže i izvodio identični ples, a u zatvor je poslan jer je svoju žrtvu natjerao na strašne seksualne muke, izudarao je po glavi metalnom palicom za bejzbog te ju ugurao u kofer gdje je umrla nakon 90 minuta. U noći ubojstva Duncan je upoznao svoju žrtvu, 26-godišnju Jagdip Najran u karaoke baru u Londonu gdje je agresivno izvodio Eminemove pjesme. On se njoj svidio, on ju je odveo kući u istočni London gdje ju je zlostavljao i izudarao nasmrt. Ubojica je sam priznao zločin, prvo majci, a onda i policiji i sam se predao. U spotu i pjesmi 'Stan' govori se o opsjednutom obožavatelju.

Toliko o mojoj "izmisljenoj prici". :wink:

Poslednji put menjao Leona dana 06 Jun 2007, 21:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
E jbg moraš imati predispoziciju za takvo ponašanje! Loši uticaji su svuda oko nas samo je pitanje koliko su ljudi stabilni i koliko su zadovoljni sobom, pa kao takvi ne moraju tražiti uzore niti se nasilno ponašati kako bi privukli pažnju drugih ljudi! Čista psihologija!
Taj dečko je vjerovatno i sam bio žrtva nasilja i imao je potrebu da svoju frustraciju i traumu podijeli sa još nekim! To je tako klasičan psihološki profil!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ja sam doseljenik i bio sam izbjeglica i pozivam sva ostala raseljena lica da predjemo slijedeci mjesec u Beograd i da im svima tamo pooduzimamo poslove. Buhahahaha, gotovi ste!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Whitesnake je napisao:
Ja sam iz Splita, i nisam izbjegao za vrijeme rata, vec tik prije, ali isto tako volim Banjaluku, kao da je moj grad.

I ja volim Split kao da je moj grad. :D :D :D :D

On topic:
Jedan moj prijatelj reče:"Ako si građanin, bićeš građanin i u Parizu i u Amsterdamu i u bilo kojoj drugoj metropoli. Ako si seljak, svugdje si seljak."
Ovo je istina. Sve je individualno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
ovo je tema za drustvo. al' dobro, pokazuje da smo 100% isfrustrirana nacija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
guess who je napisao:
Ja sam doseljenik i bio sam izbjeglica i pozivam sva ostala raseljena lica da predjemo slijedeci mjesec u Beograd i da im svima tamo pooduzimamo poslove. Buhahahaha, gotovi ste!

Ja sam urodjenik i predlazem da zajedno sa ostalim urodjenicima napravimo gulas-paprikash od ovih cudnih novih bica :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Bik je napisao:
Vama fakat fali pokoja u glavi... Rodjeni u gradu pa ste bogovi jel? Serem vam se na takve gradjane.

Prave i ne-prave izbjeglice... Boze sacuvaj... Najbolje da su izbjeglice krive za to sto su uspjeli vile da izgrade a vi niste. Ko vas jebe.
"Nasi ljudi nisu mogli da dobiju posao zbog njih..." U jebote... "nasi ljudi"... To su neki carevi jel? Plava krv? Mora biti da su nesto puno drugaciji kad su svinje izbjeglicke majku im jebem prljavu uspjeli da nadju poslove a oni nisu. Ukrale im izbjeglice poslove. Ajde da razumijem austrijance sto ne vole turke i balkace, al ovako nesto samo ova nasa stoka moze da izjavi. Kad svog svoga mrzi... Pa jos na izbjeglice...
I onda se cudimo sto se stalno sranja desavaju na ovim prostorima. Jebote, gospoda iz grada mrzi seljacine jebote... tebra, vidi ih kakvi su. A deset kilometara jedni od drugih zivjeli prije rata...

Evo ja sam rodjen u banjaluci i jos uvijek ne znam prepoznati ko je izbjeglica a ko nije. A ne znate ni vi, al to nije bitno. Bitno je da vam treba opravdanje za sve sto vi nemate a drugi ima pa jedva cekate da cujete da je neko izbjegao pa da mozete da ga pljujete. Najlakse je reci "Ma majku im izbjeglicku, oni su krivi" Mislis da bi te prljave izbjeglice dolazile u vase velelepne gradove da nisu morali?!? Stoko jebena!!!

Eto i mene emocije ponijele, al ljudi smo majq mu. Sto nas hitler nije sve pobio kad je mogao jebem ga mrtva u po supka.

@Bik - odlican post! najbolji! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Registruj se! je napisao:
Kazem ja fino burazu od tetke:
"De, majke ti, da otvorimo kliniku za lijecenje kompleksa,
znas koju bi paru mlatnuli!"

ПС
Моји су у Бањалуци још од времена кад се Марко Аурелије
последњи пут кандидовао за римски Сенат,
тако да смо сви у фамилији под заштитом УНЕСКА.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
ja sam urodjenik i boli me k:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Ja sam malko bio u BL pa sam uteko od kosijanera i narkomana u svoje rodno selo. Uzgajam ovce i paprike, slusam Gnijev Andjela i Southern Storm i bas me zaboli sto se neki lik isfurao jer je cuo iz neke kafane negdje Canu da zari i pali i budele okolo sto bacaju pare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Damaskin je napisao:
Registruj se! je napisao:
Kazem ja fino burazu od tetke:
"De, majke ti, da otvorimo kliniku za lijecenje kompleksa,
znas koju bi paru mlatnuli!"

ПС
Моји су у Бањалуци још од времена кад се Марко Аурелије
последњи пут кандидовао за римски Сенат,
тако да смо сви у фамилији под заштитом УНЕСКА.

Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
guess who je napisao:

haha tako sam i ja došla ovde i našla posao, a vaši studenti ne mogu da nađu :P

i baš se lepo osećam jer znam kako je bilo u Nsu kad ste se vi izbeglice pojavili.

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
:roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
@slayerized:
Eto zelim ti onda da se Bog jednog dana i nad tobom smiluje i unaprijedi te u status izbjeglice da okusis pravu ljetpotu zivota.

Ajoj ode tema u persune, a svasta-nesto se samo htio pohvaliti kako je cuo narodnjake u parkicu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ovo vec odavno nema neke pretjerane veze sa muzikom.....tako da....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]