banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 13:05 
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
matador je napisao:
slayerized je napisao:
ja NISAM iz BL, živim ovde 8 meseci (ali tebe se to ne tiče). Ja sam iz NS-a..da, to je onaj grad koji već unazad 5 godina oqplja lljude širom sveta na jednom mestu koji se zove EXIT!!! DA!! a ti si verovatno ordinarna seljačina koja posećuje Guču gde se oqplja šljam.

Pročitaću Andriča ako ti budeš pročitao nešto od Stivne Kinga, Markiz de sada..kladim se da i ne znaš ko su ta imena ....

uuuu jesi ti opasna, nek ti znas ko je stiven king :lol: :lol: :lol:
ako si takva sad sa tlinaest godina kakva ces tek biti kad upises srednju skolu :roll:

a osoba koja se sramoti Guce i svojeg porijekla, ajoj nije ni cudo da neces u EU uskoro :lol: :lol: :lol:

joj kad mi neko poredi kinga i andrica :mad:

Brate ti si smešan ako dozvoliš da te neka , kako ti kažeš tlinaestogodišnjakinja izvuče iz takta!? :angel:

Moramo biti svesni da smo svi kulturološki drugačije vaspitani!!! Da različito doživljavamo svet oko sebe!! MRZIM NARODNJAKE!!! Pa šta? Koga to pogađa nek ide i nek plače! Mene ne pogađa kad neko počne da sere o metalu jer sam to prerasla. Jebe mi se da se ja sad ubeđujem sa nekim :lol: Ja znam da ću svoju uskoro očekivanu decu usmeriti ka metalu od kolevke. Da zna šta su prave vrednosti u životu. Ja to vama ne mogu objasniti ali znam šta osećam i duboko verujem u to.

Popizdim kad neko počne da mi vređa Novi Sad a nikad u životu nije bio u njemu.

Zakopavam sekire.

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Ja samo ne razumijem kakve veze sve ovo ima sa muzikom! :dontknow:

Ajte brate na neku livadu pa ljudski izbacite tu negativnu energiju iz sebe!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
zao mi je kad vidim toliku mrznju kod nekih :roll:
ne slusam narodnjake ali nemam ni nista protiv njih. Cak stavise neke stvari ne mogu da zamislim bez narodne muzike ( svadbe ). Koju ce muziku slusati moja djeca? Sta god budu htjela, ne pada mi na pamet ih tjerati da slusaju nesto sto nece.Idiotizam :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
ok, kad budeš imao ćerku i kad bude htela da imitira svoje idole cecu, karleušu i tako te beštije, kad bude išla polugola po ulici(što se več viđa na ulici) onda mi se javi.

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 13:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
slayerized je napisao:
ok, kad budeš imao ćerku i kad bude htela da imitira svoje idole cecu, karleušu i tako te beštije, kad bude išla polugola po ulici(što se več viđa na ulici) onda mi se javi.

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
tikijev prijedlog smatram za prihvatljiv :D :D :D :D :D ... ili u suprotnom treba zakljucati temu ... sto prije ... nema ovo bas veze sa muzikom ... :-? :-? :-? :-? :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
mirdza je napisao:
EiLeen je napisao:
Što bi rekao profesor Levajac:

"Kuku majci, sto me ne pobaci..." - sta mi bi da citam ova natezanja cija baba dalje pljune ili glasnije prdne...
pretjerano serete, ali bas svi :mad:

Da citiraš cijelu rečenicu? "Prođe život" je suština.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
EiLeen je napisao:
F.I. je napisao:
Ili zašto je tebi zasmetalo što ja spomenuh svoje???:-?

Nije nikom zasmetalo, svi koji su odg na topic su iz Banjaluke, pa to ne ističu.... Što kaže gluecifer il kako već (subcomandante blabla :lol:) šta mislite da je ovo Menhetn? Pripizdina, mahala itd.
@Slayerized: nije valjda da ne znaš šta je mahala?!
Ah, evo pročitah post.. Pa za 8 mjeseci si mogla 1000 puta čuti tu riječ ovdje....
Nisi čitala Andrića? Selimovića? Gad demit....

Ne, ne mislim da živim u metropoli! Samo sam htjela reći da se ne želim voditi predrasudama! To što neko ne živi u gradu ne znači da nije čovjek, i to što je sad šund i kič trend ne znači da trebamo kukati na forumu. Kad bi svako pošao od sebe i mogao vidjeti svoje greške bilo bi fenomenalno!
Meni nije jasno, zašto ste digli toliku frku što "seljaci" slušaju narodnu turbo-urbo folk muziku??? Ajd to mu ga dođe i prirodna stvar! Mislim da je mnogo gore kad nam "veliki" "rokeri" ili "metalci" koji su "urbana" banjalučka raja opletu po Baji i sličnim njemu! Ali i to je za ljude! Baš me briga! Ako je njima dobro, dobro i meni! Samo znam da nikakva "trendi" muzika neće "trovati" dušu moje djece. :lol:
Ali to zavisi samo od mene, ne od okoline, medija i sl. Zašto niko od nas ovdje koji diskutujemo ne sluša narodnjake??? Jer imamo svoj izbor, kao i oni koji ih slušaju!
Generalno, ovdje među nama koliko vidim nema tolerancije!

Ne želim da me shvatiš pogrešno EiLeen, nije mi jasno zašto je to toliko zasmetalo kad spomenuh svoju porodičnu kuću, da li sam nekog uvrijedila??? :-? Nije mi jasno da je to zasmetalo nekom ko je iz BL! Logičnije mi je da se javio neko ko je došao sa strane, to bih razumjela... :dontknow: Čini mi se da je bila priča o Banjalučanima i onima koji to nisu... I kiču koji je došao sa gostima...
:dontknow:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slayerized je napisao:
EiLeen je napisao:
F.I. je napisao:

@Slayerized: nije valjda da ne znaš šta je mahala?!
Ah, evo pročitah post.. Pa za 8 mjeseci si mogla 1000 puta čuti tu riječ ovdje....
Nisi čitala Andrića? Selimovića? Gad demit....

Nisam čula. Pričam srpskim jezikom a ne turskim i sva sreća družim se ovde sa ljudima koji imaju slična politička uverenja i pogled na svet tako da izbegavaju korištenje reči mehala i sličnih gadosti. :roll: Moji koreni su iz Vojvodine a ne iz Srbije (kad je već neko potegao tu temu).

Čitala sam Andrića i Mešu samo kad sam morala, inače pjuuuk.

Ej ovo nisam ja rekla! Pogrešnu si citirala. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Bla bla bla bla bla, bla bla bla bla. Bla bla bla: blaaaa, blaaaa, blaaaa. Bla bla bla bla, bla bla bla! Bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla. Bla bla. Bla! Bla bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla bla. Bla bla bla bla bla bla, bla bla bla bla bla bla bla bla bla. Bla bla bla. Bla bla "bla bla bla bla bla". Bla bla bla bla bla bla bla.

:blabla:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
blablaj za 0 kuna po minuti!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
guess who je napisao:
Bla bla bla bla bla, bla bla bla bla. Bla bla bla: blaaaa, blaaaa, blaaaa. Bla bla bla bla, bla bla bla! Bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla. Bla bla. Bla! Bla bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla bla. Bla bla bla bla bla bla, bla bla bla bla bla bla bla bla bla. Bla bla bla. Bla bla "bla bla bla bla bla". Bla bla bla bla bla bla bla.

:blabla:

Ovo je najbolji post dosad napisan! :D U pravu si, slazem se sa svim ovim sto si napisao.... :D :) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Nije lijepo da se prozivamo i jos pod navodnicima... Baju pustim kad hocu da se smijem, a ne da slusam muziku, isto kao sto pustim Tom-a Waits-a...

Ljudi ne vole laznu skromnost, prvo kazes "nije mi bitno ko je odakle" a onda raspredes od Kulina bana pricu gdje je tvoj djed/pradjed derao koljena dok se igrao kao mali...
I onda pominjes termine "gosti". Ti ljudi nisu gosti, oni su ovde da ostanu.

Leona a da pogledas Eminemov spot pa onda pricas o njemu? Spot sam gledao dosta puta, i lik svoju curu sveze i stavi u gepek, nigdje ni kapi krvi nije bilo, kasnije sleti u rijeku sa automobilom i na taj nacin skoncaju...

Slayerized, jest, bas su gadni taj Andric i Selimovic (zbog cega li samo dobise tolika priznanja i nagrade?), koriste neke odvratne balijske rijeci, i truju nas lijepi srpski jezik...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 16:05 
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka

Rakun_Slavko je napisao:
Leona a da pogledas Eminemov spot pa onda pricas o njemu? Spot sam gledao dosta puta, i lik svoju curu sveze i stavi u gepek, nigdje ni kapi krvi nije bilo, kasnije sleti u rijeku sa automobilom i na taj nacin skoncaju...

Dobro, izvinjavam se onda, memorija me izdala. Uglavnom ju je ubio, ovako ili onako. To sto ju je ubio bez kapi krvi neopravdava nista. Poenta je ostala ista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 16:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Nije lijepo da se prozivamo i jos pod navodnicima... Baju pustim kad hocu da se smijem, a ne da slusam muziku, isto kao sto pustim Tom-a Waits-a...

Ljudi ne vole laznu skromnost, prvo kazes "nije mi bitno ko je odakle" a onda raspredes od Kulina bana pricu gdje je tvoj djed/pradjed derao koljena dok se igrao kao mali...
I onda pominjes termine "gosti". Ti ljudi nisu gosti, oni su ovde da ostanu.

Od kud ti ideja da sam mislila na tebe? Ne znam zašto si se osjetio prozvanim! Ni na kog posebno nisam mislila! Lažna skromnost??? Ne donosi krive zaključke! Moje kako kažeš raspredanje nije u sukobu sa konstatacijom da mi niko ne smeta i da mi nije bitno ko je odakle došao! Kao što me ne zanima mnogo da li će urbani frajer iz grada na nekoj svadbi ili u kafani iza ponoći oplesti po Stoji, Baji itd...

P.S. Da li bi došao na moju svirku, i slušao muziku tipa acid jazz, funk, nešto rocka, popa koji koketira sa jazzom? Ajd sad zanemari što sam ja :lol: Ili si i ti orijentisan na nešto isključivo???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Leona je napisao:
@nerevar:
Ne znam sta je tebi smjesno ovde
Leona je napisao:
Dok recimo, koliko sam puta cula da je neko pocinio ubistvo zato sto je slusao Eminema, Marily Mansona i ostale okultne grupe.

ako ne znaš, pročitaj još deset puta. ako i dalje ne znaš, nećeš nikad ni shvatiti...
Citiraj:
Posto vidim da si ovo stavio u potpis i dodao " :lol: ""!

oprosti. moja greška. evo odmah ću ispraviti
Citiraj:
Znas onaj spot od Eminema (pjesma sa Dido) ne znam kako se tacno zove pjesma..gdje on u spotu naziva svoju djevojkom "bitch, whore..." i pjeva/repuje kako ce joj rasjeci grkljan, sta je sve i prikazano u spotu, kako je ubija, stavlja u gepek od auta, i vozi negdje u sumu da zakopa les. To isto je uradio i jedan njegov fan, taj spot mu je bila 'inspiracija' da to uradi.

pesma se zove stan, i peva/repuje kako je svoju trudnu devojku ubacio u gepek i zajurio se autom sa mosta. i pesma sigurno nije "okultna", već je eminemov odgovor na kritike da njegove pesme previše propagiraju nasilje. i upravo peva o tome kako stvari ne treba shvatati doslovno, a ti ne samo da si shvatila doslovno, već si izmislila da je to tobože istinit događaj.
Citiraj:
Ona djecurlija sto su u Americi pravili atentat po skolama, gdje je nazalost bilo i mnogo mrtvih....svi su slusali okultne pjesme, ukljucujuci i Marilyn Mansona,

budući da je okultizam znatno starija grana ljudske delatnosti od rock muzike, sumnjam da ga je zahvatio opšteprisutni trend proamerikanizacije, pa, umesto da govori o satani na latinskom jeziku, govori o seksu, drogi i nasilju i to na američkom slengu.
Citiraj:
a svi znamo temu i cilj njegovih pjesama.

a KOLIKO si ti to mansonovih pesama poslušala da se smatraš kompetentnom da uopšte razgovaraš na tu temu? ? ? ?
i thought so...
Citiraj:
Nedavno je u njemackoj ubijena jedna cura. 2 momka su u pitanju, oba su veelliki fanovi grupe HIM, jedan od njih dvojice i izgleda cak kao i Ville Valo. Slucajnost??

hipotetička situacija:
nedavno se u banjaluci desila saobraćajna nesreća u kojoj su dve devojke izgubile život projurivši kroz crveno svetlo u svom pežou 206 i zabivši se između osovina kamiona marke FAP. obe su bile fanovi "okultne" pevačice cece, naročito hita "prođi sa mnom kroz crveno". jedna od njih čak izgleda kao ceca, sa sve naočalama marke "insect". slučajnost??
Citiraj:
Sjeti se pjesme "Join me" od grupe HIM, neki su cak i ucinili samoubistvo i "poveli" sa sobom voljenu osobu.

seti se pesme "200 na sat" od...nisam baš siguran koga...neki su čak vozili i 230 i poveli sa sobom bliske osobe.
Citiraj:
ja sam je shavatila kao romanticnu pjesmu, nije mi nikad padalo na pamet da odem u smrt i povucem nekoga za sobom. Ali to sam samo JA, neko je ocigledno drugacije protumacio poentu te pjesme.

ja se mogu opkladiti da će, ako stavimo karton jaja pred ulaz američke ambasade, njihov predsednik to protumačiti kao akt terorizma i poslati svoje trupe da zavedu red.
Citiraj:
Tako da me cudi da je to tebi smjesno, kao da sam ja rekla nesto sto nije tacno.

a kao da si rekla nešto što je tačno...
Citiraj:
Citanjem novina i gledanjem vijesti mozes i ti dosta toga da vidis, da vidis sta se desava u svijetu a ne samo sta se desava u BL.

a sve što je u novinama i vestima ne treba da pobuđuje nikakvu sumnju i da nas potakne na stvaranje vlastite percepcije već se uzima kao apsolutno tačno?

Leona je napisao:
Dobro, izvinjavam se onda, memorija me izdala. Uglavnom ju je ubio, ovako ili onako. To sto ju je ubio bez kapi krvi neopravdava nista. Poenta je ostala ista.

poenta je ostala ista, samo što je ti nisi shvatila ni prvi put...

Poslednji put menjao nerevar dana 06 Jun 2007, 17:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Odem s vremena na vrijeme na takve svirke zbog muzike same, mada to jako rijetko slusam kod kuce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka

nerevar je napisao:
Leona je napisao:
@nerevar:
Ne znam sta je tebi smjesno ovde
Leona je napisao:
Dok recimo, koliko sam puta cula da je neko pocinio ubistvo zato sto je slusao Eminema, Marily Mansona i ostale okultne grupe.

ako ne znaš, pročitaj još deset puta. ako i dalje ne znaš, nećeš nikad ni shvatiti...
Citiraj:
Posto vidim da si ovo stavio u potpis i dodao " :lol: ""!

oprosti. moja greška. evo odmah ću ispraviti
Citiraj:
Znas onaj spot od Eminema (pjesma sa Dido) ne znam kako se tacno zove pjesma..gdje on u spotu naziva svoju djevojkom "bitch, whore..." i pjeva/repuje kako ce joj rasjeci grkljan, sta je sve i prikazano u spotu, kako je ubija, stavlja u gepek od auta, i vozi negdje u sumu da zakopa les. To isto je uradio i jedan njegov fan, taj spot mu je bila 'inspiracija' da to uradi.

pesma se zove stan, i peva/repuje kako je svoju trudnu devojku ubacio u gepek i zajurio se autom sa mosta. i pesma sigurno nije "okultna", već je eminemov odgovor na kritike da njegove pesme previše propagiraju nasilje. i upravo peva o tome kako stvari ne treba shvatati doslovno, a ti ne samo da si shvatila doslovno, već si izmislila da je to tobože istinit događaj.
Citiraj:
Ona djecurlija sto su u Americi pravili atentat po skolama, gdje je nazalost bilo i mnogo mrtvih....svi su slusali okultne pjesme, ukljucujuci i Marilyn Mansona,

budući da je okultizam znatno starija grana ljudske delatnosti od rock muzike, sumnjam da ga je zahvatio opšteprisutni trend proamerikanizacije, pa, umesto da govori o satani na latinskom jeziku, govori o seksu, drogi i nasilju i to na američkom slengu.
Citiraj:
a svi znamo temu i cilj njegovih pjesama.

a KOLIKO si ti to mansonovih pesama poslušala da se smatraš kompetentnom da uopšte razgovaraš na tu temu? ? ? ?
i thought so...
Citiraj:
Nedavno je u njemackoj ubijena jedna cura. 2 momka su u pitanju, oba su veelliki fanovi grupe HIM, jedan od njih dvojice i izgleda cak kao i Ville Valo. Slucajnost??

hipotetička situacija:
nedavno se u banjaluci desila saobraćajna nesreća u kojoj su dve devojke izgubile život projurivši kroz crveno svetlo u svom pežou 206 i zabivši se između osovina kamiona marke FAP. obe su bile fanovi "okultne" pevačice cece, naročito hita "prođi sa mnom kroz crveno". jedna od njih čak izgleda kao ceca, sa sve naočalama marke "insect". slučajnost??
Citiraj:
Sjeti se pjesme "Join me" od grupe HIM, neki su cak i ucinili samoubistvo i "poveli" sa sobom voljenu osobu.

seti se pesme "200 na sat" od...nisam baš siguran koga...neki su čak vozili i 230 i poveli sa sobom bliske osobe.
Citiraj:
ja sam je shavatila kao romanticnu pjesmu, nije mi nikad padalo na pamet da odem u smrt i povucem nekoga za sobom. Ali to sam samo JA, neko je ocigledno drugacije protumacio poentu te pjesme.

ja se mogu opkladiti da će, ako stavimo karton jaja pred ulaz američke ambasade, njihov predsednik to protumačiti kao akt terorizma i poslati svoje trupe da zavedu red.
Citiraj:
Tako da me cudi da je to tebi smjesno, kao da sam ja rekla nesto sto nije tacno.

a kao da si rekla nešto što je tačno...
Citiraj:
Citanjem novina i gledanjem vijesti mozes i ti dosta toga da vidis, da vidis sta se desava u svijetu a ne samo sta se desava u BL.

a sve što je u novinama i vestima ne treba da pobuđuje nikakvu sumnju i da nas potakne na stvaranje vlastite percepcije već se uzima kao apsolutno tačno?

Leona je napisao:

poenta je ostala ista, samo što je ti nisi shvatila ni prvi put...

Ah sta bi ja bez tebe sveti covjece...sad si me prosvijetlio. Ocistio si mi gresnu dusu.

stob reko "guess who"(citiram :D ): bla bla blablablablablablabla balbalblaljablablabalb bbbbllaaa.... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]