Leona je napisao:
@nerevar:
Ne znam sta je tebi smjesno ovde
Leona je napisao:
Dok recimo, koliko sam puta cula da je neko pocinio ubistvo zato sto je slusao Eminema, Marily Mansona i ostale okultne grupe.
ako ne znaš, pročitaj još deset puta. ako i dalje ne znaš, nećeš nikad ni shvatiti...
Citiraj:
Posto vidim da si ovo stavio u potpis i dodao "

""!
oprosti. moja greška. evo odmah ću ispraviti
Citiraj:
Znas onaj spot od Eminema (pjesma sa Dido) ne znam kako se tacno zove pjesma..gdje on u spotu naziva svoju djevojkom "bitch, whore..." i pjeva/repuje kako ce joj rasjeci grkljan, sta je sve i prikazano u spotu, kako je ubija, stavlja u gepek od auta, i vozi negdje u sumu da zakopa les. To isto je uradio i jedan njegov fan, taj spot mu je bila 'inspiracija' da to uradi.
pesma se zove stan, i peva/repuje kako je svoju trudnu devojku ubacio u gepek i zajurio se autom sa mosta. i pesma sigurno nije "okultna", već je eminemov odgovor na kritike da njegove pesme previše propagiraju nasilje. i upravo peva o tome kako stvari ne treba shvatati doslovno, a ti ne samo da si shvatila doslovno, već si izmislila da je to tobože istinit događaj.
Citiraj:
Ona djecurlija sto su u Americi pravili atentat po skolama, gdje je nazalost bilo i mnogo mrtvih....svi su slusali okultne pjesme, ukljucujuci i Marilyn Mansona,
budući da je okultizam znatno starija grana ljudske delatnosti od rock muzike, sumnjam da ga je zahvatio opšteprisutni trend proamerikanizacije, pa, umesto da govori o satani na latinskom jeziku, govori o seksu, drogi i nasilju i to na američkom slengu.
Citiraj:
a svi znamo temu i cilj njegovih pjesama.
a KOLIKO si ti to mansonovih pesama poslušala da se smatraš kompetentnom da uopšte razgovaraš na tu temu? ? ? ?
i thought so...
Citiraj:
Nedavno je u njemackoj ubijena jedna cura. 2 momka su u pitanju, oba su veelliki fanovi grupe HIM, jedan od njih dvojice i izgleda cak kao i Ville Valo. Slucajnost??
hipotetička situacija:
nedavno se u banjaluci desila saobraćajna nesreća u kojoj su dve devojke izgubile život projurivši kroz crveno svetlo u svom pežou 206 i zabivši se između osovina kamiona marke FAP. obe su bile fanovi "okultne" pevačice cece, naročito hita "prođi sa mnom kroz crveno". jedna od njih čak izgleda kao ceca, sa sve naočalama marke "insect". slučajnost??
Citiraj:
Sjeti se pjesme "Join me" od grupe HIM, neki su cak i ucinili samoubistvo i "poveli" sa sobom voljenu osobu.
seti se pesme "200 na sat" od...nisam baš siguran koga...neki su čak vozili i 230 i poveli sa sobom bliske osobe.
Citiraj:
ja sam je shavatila kao romanticnu pjesmu, nije mi nikad padalo na pamet da odem u smrt i povucem nekoga za sobom. Ali to sam samo JA, neko je ocigledno drugacije protumacio poentu te pjesme.
ja se mogu opkladiti da će, ako stavimo karton jaja pred ulaz američke ambasade, njihov predsednik to protumačiti kao akt terorizma i poslati svoje trupe da zavedu red.
Citiraj:
Tako da me cudi da je to tebi smjesno, kao da sam ja rekla nesto sto nije tacno.
a kao da si rekla nešto što je tačno...
Citiraj:
Citanjem novina i gledanjem vijesti mozes i ti dosta toga da vidis, da vidis sta se desava u svijetu a ne samo sta se desava u BL.
a sve što je u novinama i vestima ne treba da pobuđuje nikakvu sumnju i da nas potakne na stvaranje vlastite percepcije već se uzima kao apsolutno tačno?
Leona je napisao:
Dobro, izvinjavam se onda, memorija me izdala. Uglavnom ju je ubio, ovako ili onako. To sto ju je ubio bez kapi krvi neopravdava nista. Poenta je ostala ista.
poenta je ostala ista, samo što je ti nisi shvatila ni prvi put...