banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 18:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2007, 00:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2007, 18:09
Sasa Curcic,bivsi fudbaler pobjednik je prvog VIP veliki brat.
Da li ste pratili i sta mislite o ovome?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 05:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
mislimo da je veliki brat-manipulativno sranje -djavolja rabota-oduzimac pravog zivota i .............ma sta ce njemu pare brate sve ce da ih popije-opet

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Bas je bezveze... bodrio sam Macu 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Maca je jedan toliko ne vaspitan i ne kulturan lik da je to sramota...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ma je li NE VASPITAN i NE KULTURAN ? Čovek je video šta prolazi ovde kod nas i on upravo to prodaje. Sam pokazatelj kakav je manipulator bio u kući govori o njegovom intelektu.

Saša Ćurčić.. protraćen život, ali deluje da se opametio. Čini se da je u duši dobar dečko, tako da sve u svemu nije ni loše što je on pobedio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Covjek koji u Ruskom ruletu kaze takmicarki koja je veterinar:"Gospođo znate li koliki je u konja?",koji se u BB stalno cese ,podriguje isl za mene ne moze biti normalan. I za manipulacije,kako ti kazes,postoji odredjena granica.
Da, to da li sam ja nesto pogresno ili tacno napisao sigurno ne moze biti tvoj argument u raspravi.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 09:52 
Ma maca tenkre....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Pa nije to moj argumet, čisto me ubolo u oko. Ne kažem ni ja da mi se dopada, čak šta više, zabranio bih takvima nastup na TV-u. Ali to s Macom je slučaj kao sa Deenom, ljudi su videlo šta ovde prolazi, videli šta raja (seljaci) vole i to je to. Realno jeste da on ima smisao za humor, ne istančan smisao za humor, ali jeste smešan. A to češkanje, drapanje i sl. pokazuje samo da se ponašao prirodno u toj kući za razliku od nekih koji su dane provodili lickajući se pred ogledalom i sl.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 16:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2006, 15:38
šećeru! :lol:

sa više dece igrao,kada bih život ponovo pred sobom imao.
Ali vidite,imam 85 godina i znam da umirem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Djani je LEGENDA

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 18:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Curcic je legedna, Maca je odvratan i nekulturan, pola sata mi je zanimljiv ali sa njim provesti dane zatvoren u kuci :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Saša: 158.270 glasova
Maca: 28.650 glasova
Danijel: 18.393 glasova
Olja: 5.193 glasova
Ognjen: 1.129 glasova
Goga: 670 glasova

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 21:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Djani placipicka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ode Djani u Englesku + pezija

Citiraj:
04.06.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
PRESS U POSETI POBEDNIKU „VIP VELIKOG BRATA“ SAŠI ĆURČIĆU
ZVEZDA U KRAJU
Neposredan i isto toliko simpatičan kao na ekranu u proteklih mesec dana, posle samo 12 sati od proglašenja i tri sata sna, Đani je sa dvadesetak drugara u „svojoj“ Borči još proslavljao pobedu

Pobednik prvog „VIP Velikog brata“ Saša Ćurčić Đani proveo je juče puna dva sata sa ekipom Pressa, ali „uloviti“ ga bila je skoro nemoguća misija.

Od stana do kladionice, preko niza kafića, u stvari po čitavoj Borči trajala je jurnjava za velikim junakom u nedelju završenog rijaliti-šou programa. Jer, kao što neko reče, najvažnije je biti zvezda u svom kraju.

Neposredan i isto toliko simpatičan kao na ekranu u proteklih mesec dana, posle samo tri sata sna, Đani je, okružen sa dvadesetak drugara, izneo za Press prve utiske posle velike pobede i čeka od 50.000 evra u džepu.

- Preumoran sam, a vidite da mi ljudi stalno prilaze i da mi telefon non-stop zvoni. Svi mi čestitaju i ponosan sam što su ljudi prepoznali moj karakter i što sam pobedio predrasude koje vladaju o meni. U Kući sam jedino brinuo kako su moji roditelji Radmila i Toza i bojao sam se da ih i ovaj put ne izneverim. Njih volim ih najviše na svetu.

Urnebesna VIP žurka

Posle završetka finala i proglašenja pobednika prvog serijala, ukućani su sa ekipom „Emoušna“ priredili nezaboravnu žurku u kući na Košutnjaku u kojoj su bili „zatočeni“ mesec dana. Uz velike količine alkohola, ukućani su već tradicionalno počeli da skaču u bazen, a voditeljku Anu Mihajlovski i mađioničara Big Laleta ukućani su ubacili u vodu - kompletno obučene.
Laletu je prilikom skoka „nastradao“ mobilni telefon, dok se Ana svim snagama opirala, moleći da je ne bace u vodu, jer je - „majka maloletnog deteta“. U muškoj sobi Peđa je prisutnim „srećnicima“ treći put pokazao svoju „budalu“, dok je Aleksandar Jovanović pokušao da zaštiti Danijelu od „groznog prizora“. Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, kada su VIP zvezde konačno i zauvek napustile „zlatni kavez“ na Košutnjaku. (N. P.)

U nekoliko navrata sam razmišljao da pobegnem preko zida, ali nije bilo nekoga ko bi mi postavio „lopovske“. Želim da poručim svima da nisam lud i da sam znao da je „Veliki brat“ onaj ko je u tom trenutku pred mikrofonom, ali trebalo mi je da me neko nagovori da ostanem i posavetuje me, kao što sam ja savetovao Martu i Danijelu.

Zato sam i razgovarao sa „Velikim bratom“. Saša ne krije da je iznenađen što su ga se producenti setili i pozvali u „VIP Veliki brat“.- Drago mi je da su se vremenski poklopili „Veliki brat“ i moja namera da počnem život iz početka.

Tek dva dana pred kraj počeo sam da verujem da ću pobediti. Ubeđen sam da su presudili iskrenost i čestitost. Mada, i da nisam pobedio, po izlasku iz Kuće počeo bih 1. septembra da vodim svoju Akademiju fudbala u Kovilovu. Dosta sam se odmarao pecajući.Ćurčić nam je priznao i da mu je u Kući najviše nedostajao - seks.

- Mesec dana bez seksa! Jedva sam izdržao. Nema veze, sada ću sve da nadoknadim.

Novčanu nagradu od 50.000 evra Đani će, kako kaže, potrošiti na lep život, kao i sve svoje milione do sada.

- To nije neka suma, jer te pare sam ko zna koliko puta do sada potrošio na provod i devojke. Potrošiću ih ovde, u „Golubarniku“ i „Intermecu“, jer tu sedim sa svojim drugarima po ceo dan. Ej, bre, ja imam drugare, svetske fudbalere, koji bi mi odmah dali milion evra da im tražim.

Inače, bivši fudbaler već naredne nedelje putuje u Englesku, gde će biti gost tamošnjeg „VIP Velikog brata“.

- Krenulo mi je. Čujem da me zove i Bežanija da igram za nju. A u Engleskoj me čeka i penzija od njihove fudbalske federacije, koja će, koliko znam, iznositi između 6.000 i 7.000 funti mesečno. Ima Boga.
U Kući je Saša rekao da će ubrzo da osnuje porodicu, ali....

- To će se desiti kada poželim, ali zasad ni devojku nemam. Ta lepa bivša manekenka Andrijana, koju sam pominjao u Kući, nije mi devojka, jer smo samo razmenili poglede pre nego što sam otišao u Kuću. Ostvariću kontakt sa njom, pa ćemo da vidimo da li ćemo se negde pronaći.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 11:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
Ma svi su kreteni u onom Velikom bratu....
Maca jeste seljacina i krkan(samo se češe i to da ne kažem gdje) ali bolji je od saše(jeste vidjeli samo kako nosi farmerke)
Šećeruu :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 15:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2007, 18:09
delirium86 je napisao:
Ma svi su kreteni u onom Velikom bratu....
Maca jeste seljacina i krkan(samo se češe i to da ne kažem gdje) ali bolji je od saše(jeste vidjeli samo kako nosi farmerke)
Šećeruu :D :D

ne znam kakve to veze ima sa njegovim karakterom,kako nosi hlace?????
maca ti je dobar po tome sto stalno gura ruku ladno u gace i cese se kao da se cese po glavi,mislim!! :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 08:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Maca je seljacina

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Maca je na čisto seljačku foru pokušao da se svidi gledaocima, ali očigledno da nisu svi gledaoci Velikog brata seljaci.

Za svakog je imao po dobru zamjerku. Drao se kad god, samo da privuče pažnju na sebe. A o češanju da ne pričam. Previše samouvjeren da će BAŠnjega publika izabrati kao pobjednika.

Za Sašu izgleda glasali svi Partizanovci. :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Vuk_samotnjak je napisao:
Maca je seljacina

Alllllllllllllllllllllllllllllllll kompletna,prije mi je bio simpatican sa ponekim provalama i zajebancijama al sad u ovom VB ga pretjera preko svake mjere pa nije vadio ruku iz gaca samo se drapo i namjesto gospodina.

Sale je kralj,izmislio svijet za onu ufuranu i izopacenu plasticnu rafo gospodu.Nisam nesto pratio al koliko sam vidio car je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Od ukupno možda pet odgledanih epizoda Velikog brata, Maca mi se uspio zgaditi maksimalno... A mislio sam da je lik... Ali kako su svi bodrili onog mutavca Mikija iz prošlog VB, ne čudi me da je i Maca pokušao da igra na tu seljačku kartu. Drago mi je da mu nije pošlo za rukom da pobijedi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]