banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 18:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2007, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2005, 02:05
Citiraj:
Цитат:
Asistent:
Наравно да СПЦ није у јереси.
----------------------------------------------------------------------------

Notorna lazi! Neka me urednik ne banuje i ja cu ti dokazati sa desetine dokaza da je SPC u jeresi. Smijes li istini u oci da pogledas? Ako smijes, reci uredniku da me ne dira, pa cu ja navoditi primjere jeresi u SPC, a ti pokusaj da dokazes da to nije jeres.

Sta je jeres? Jeres je isto sto bezboznistvo: hula na Svetog Duha, hula neoprostiva i na ovom i na onom svijetu. To znaci da je jeres hula na Crkvu, jer je Gospod stanje u Svojoj Crkvi uredio Svetim Duhom. Hula na Crkvu jest hula na Svetog Duha.

Hocemo li poceti od Simvola Vjere onako kako se pise i onako kako se ispovijeda u zivotu SPC?
Je li moze, junace?

Ovo sam postavio na gazimestan. Da vidimo hoce li me banovati ili ce da se potrude da dokazu da SPC nije u jeresi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Šta nas interesuje šta si ti postavio na nekom drugom forumu?

Ili hoćeš da zakuhavaš, da se svađaš, pametuješ, vrijeđaš? U to nema sumnje. I to je tvoja duhovnost? Ovakvih tema si već otvarao.

A drugi kao mala djeca nasjedaju na tvoje provokacije, i na provokacije drugih, svi rado "nasjedaju" na provokacije jer one otvaraju prostor za prepucavanja.

Ovde sve frca od "duhovnosti" u zadnje vrijeme. Prosto se ne zna ko je "duhovniji" od koga.

Da malo više čitate Sveto Pismo, posebno Novi Zavjet, vidjeli biste šta piše o vašem ponašanju. Ali za to nemate vremena jer treba se prepucavati na forumu :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Већ сам постављао питање шта тера људе да се свађају по форумима. Зар немају довољно тога у реалном животу ?

И каква је поента да читамо што је неко написао на тамо неком форуму, желећи мазохистички да га банују :oops:

А што се тиче хула на СПЦ, па то смо од секташа навикли.

Мене би чудило да неко понуди неку помоћ или похвалу.

Какви смо добро нас Бог и држи. :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2007, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidusa je napisao:
Citiraj:
Цитат:
Asistent:
Наравно да СПЦ није у јереси.
----------------------------------------------------------------------------

Notorna lazi! Neka me urednik ne banuje i ja cu ti dokazati sa desetine dokaza da je SPC u jeresi. Smijes li istini u oci da pogledas? Ako smijes, reci uredniku da me ne dira, pa cu ja navoditi primjere jeresi u SPC, a ti pokusaj da dokazes da to nije jeres.

Sta je jeres? Jeres je isto sto bezboznistvo: hula na Svetog Duha, hula neoprostiva i na ovom i na onom svijetu. To znaci da je jeres hula na Crkvu, jer je Gospod stanje u Svojoj Crkvi uredio Svetim Duhom. Hula na Crkvu jest hula na Svetog Duha.

Hocemo li poceti od Simvola Vjere onako kako se pise i onako kako se ispovijeda u zivotu SPC?
Je li moze, junace?

Ovo sam postavio na gazimestan. Da vidimo hoce li me banovati ili ce da se potrude da dokazu da SPC nije u jeresi?

Prilog je izbrisan, i ja sam izbrisan (banovan). Tako je to kad jereticima zelis javno i pred svjedocima pokazati dokaze zasto su jeretici. :wave:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 18:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Немој бити тако оштар према својим другарима. Заједно сте рокали по свима редом, па кад си ти испао најжешћи, (отео се контроли 8) )пало бановање, ниси више на линији....
Од љубави до мржње један је корак
:black: А пише слободан форум, док њима ладиш

:grab:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moj prilog je izdvojen na Bunjiste, a mene su banovali dozivotno. Hvala Gospodu Bogu na ovaj veliki praznik Svete Trojice da sam zbog istine o Crkvi iskljucen sa foruma koji tu istinu taji stiteci jeres:

http://www.gazimestan.com/forum/viewtopic.php?t=1062

Govoriti istinu jest duhovna molitva, jer svaka istina je od Istine, od Boga.
Moj boravak na gazimestanu bio je u govorenju istine kao i ovdje, kao i svugdje: Crkva je Jedna, sveta, saborna i apostolska. To je Pravoslavna Crkva, Crkva Istoka, Hristova Crkva.

Ko god tvrdi da postoji jos Crkava taj je jeretik ma on i krila imao i sijao kao andjel. Jeretik je, anatema. :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vadere, moj cilj postavljanja ove teme nije bio da reklamiram gazimestan, nego da pokazem kako se preko nekih foruma formira nova vjera jednog naroda neosjetnom tihom transformacijom duha, da pokazem kako se kanalise sloboda izrazavanja vjere za koju se urednistvo foruma predstavlja i sloboda kriticke misli o nekim desavanjima naseg vremena.
Zasto? Radi cilja manipulacije narodom tajeci cijenicno stanje, predstavljajuci zlo ekumenske svejeresi u SPC kao spasonosnu Hristovu Crkvu sa punocom Bozije blagodati. To je ta neosjetna tiha transformacija od Pravoslavlja ka laznom pravoslavlju, od Crkve ka necrkvi, od Hrista ka Antihristu.

Pogledajte jedan od nacina djavoljeg kupovanja ljudske duse (povodom mog dozivotnog iskljucenja sa gazimestana):

Citiraj:
Уредник
Site Admin

Придружио се: 28 Јун 2006
Поруке: 407

Послао: Пон Мај 28, 2007 7:09 pm Наслов: Кад је неко заувек искључен

--------------------------------------------------------------------------------

Драга браћо и сестре, они који су једном заувек искључени са Газиместана, нека не покушавају да се врате на Газиместан као да ништа није било. Могу да напишу једно велико извињење мени на мејл, и да напишу због чега се извињавају, па ако им то извињење буде искрено, онда можемо размотрити могућност њиховог повратка, али ништа не обећавам. Ако не одговорим ни после трећег или четвртог писма, заборавите на могућност повратка и задовољите се читањем форума. Јер ако те неко превари једном, одна је он крив. Ако те превари два пута на исти начин онда си ти крив. Према томе свако ко је злоупотребио гостопримство и роварио против овог форума, нема шта овде више да покушава
.

Da se odreknem Pravoslavlja njegovog foruma radi?
Da ekumenizam ne nazivam jeresju njegovog foruma radi?
Da pohulim na Istinu Crkve i Svetog Duha njegovog foruma radi?

Nije on, Urednik, obicna budala, nego je totalni idiot!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 21:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Maj 2007, 18:03
I ti i oni kritikujete SPC i nemozete se sloziti. Stvarno bez veeeeze :lol:

I nemoj da grdis urednika.

Postoje dva pravila koja vaze na svim forumima :

1. urednik je uvek u pravu
2. u slucaju nesporazuma vazi prvo pravilo :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cveja je napisao:
I ti i oni kritikujete SPC i nemozete se sloziti. Stvarno bez veeeeze :lol:

I nemoj da grdis urednika.

Postoje dva pravila koja vaze na svim forumima :

1. urednik je uvek u pravu
2. u slucaju nesporazuma vazi prvo pravilo :mad:

To znaci da su mnogi forumi mjesta za provodjenje necijih unaprijed smisljenih ciljeva, a nisu za ljudsku razmjenu misljenja kroz argumente. Oni koji nemaju forume, i ne mogu da otjeraju onoga koji im kvari put ka cilju, takvi svojim nesitomisljenicima psuju mater zagoneci ih u tri lepe...piramide kao ti, cveja: http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=28863&start=40

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]