Prvo, sto se Bewarea tice, ovo je sve sto sam ja dobio od njih:
"Pozdrav!
Nazalost Beware nece moci nastupiti na metal battle-u u Banjoj Luci zbog
obaveza èlanova benda!"
Zaista ne znam koji su to razlozi, ali nije na meni da ulazim u to, osim sto mogu izraziti generalno nezadovoljstvo sto se tice ozbiljnosti samih bendova, koji se prijavljuju za takmicenje, a onda ne mogu ni do BL da dodju... Kako bi u Nemacku otisli onda, da kojim slucajem pobede, pitam se... Ali dobro, Antidope ce se sloziti - kakva organizacija, takvi bendovi.
To za pivu... eto, ja organizovah ovo za druge, a meni niko pivo da plati, kao i inace nikad pri organizaciji koncerata, ali boze moj, tezak je to i mukotrpan zivot. Picemo mi van koncerata u kojima imam udela u organizaciji, jer na takvima otprilike uvek ne znam gde mi je glava.
Na zalost, zbog otkazivanja tih bendova, sve je spalo na tri benda za takmicarski deo... Od toga su prosla dva (Monument i Flegma), i mislim da je to poprilicno realno, jer iako se SoulTemple popravlja i zvuci bolje nego ranije, jos je to daleko od potrebnog, posebno sto se sad i vokal ne uklapa bas na onu muziku (licno misljenje sve napisano).
@Rakun_Slavko - Scena u fBiH jeste jaca, to svako ko prati istu zna. S tim da Agonize ne svira na ovom takmicenju.
---------
Finale ce se odrzati u BL pocetkom-polovinom juna (najverovatnije 16. juni), kad ce nastupiti:
Flegma
Monument
ToxicDeath
Kursk
Ormus
I to je drzavno finale, jedan bend ce biti izabran, i taj ide na finale celog takmicenja u Beograd.
Pozdrav, i hvala svima koji su dosli i ispostovali dogadjaj.