banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
S obzirom da sam jednom cuo pjesmu (horor, strah, uzas), zadovoljan sam upamcenim :lol: :lol:

Moram primjetiti da je Sarajevski battle daleko jaci...
Toxic Death, Ormus, Kursk, Nula Plus, Agonize...
Al dobro, jaca scena ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 17:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Rakun_Slavko je napisao:
S obzirom da sam jednom cuo pjesmu (horor, strah, uzas), zadovoljan sam upamcenim :lol: :lol:

Moram primjetiti da je Sarajevski battle daleko jaci...
Toxic Death, Ormus, Kursk, Nula Plus, Agonize...
Al dobro, jaca scena ;)

Jel to zato sto su jaci bendovi ili zato sto je u Sarajevu? ja bih prije rekao ovo drugo, jer svo vrijeme na forumu pokusavas da podvuces da Beograd i Banjaluka nista ne valjaju a da Zagreb i Hrvatska i Sarajevo su prespremni. Hoces li vise prestati sa takvim stavom, ili cekam Godoa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahha, dragane moj, da si pogledao ove bendove uzivo, ili preslusao njihove pjesme, znao bih o cemu pricam ;)
A svako ko se razumije iole u BiH metal zna da Tuzla vec godinama ima najjacu scenu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
AGONIZE!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
auuuu al pokisoh....

stigla sam na bend koji je svirao pre monumenta i smorila sam se ... mislim ok sviraju ali je scenski nastup jedna veeelika nula..kilavo kilavo..ni vokal mi se ne sviđa jer je suviše pevljiv :lol:

monument mnogo bolje zvuče nego kad sam ih slušala u kst-u pre 2 godinice

8) kewl

a degenek je razvalio veče 0X :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 01:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eeee zivote gorak li si! Jesmo se isprebijali sa rajom iz Prijedora, treba ih cesce dovoditi ovde, sutka je bila brutalna kao dobre stare punk sutke iz kojih izlazis noseci noge u rukama :lol: :lol: :lol:
Degenek je otvorio vrata pakla! :P
A monument dobro otprasio!
Ijao da je vise ovakvih veceri!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Degenek je, oprostite mi sto to kazem, skrnavljenje muzike, skrnavljaenje metala. Ono nije metal, ono je sranje. To je moje misljenje.

A svirka je stvarno bila ispod onoga sta sam mislio da ce tu da bude... mislio sam momci ce swoja muda da pojedu nebi li bolje zvucali ili izgledali, a vidim da nikome nije palo na pamet da ponese svoje pojacalo da bi dobio svoj ton, vec su svi svirali na principu daj sta das.

Monument
Monument ye standardno dobar, imali su i svjetlijih trenutaka, ali stvarno su dobro sprasili stvari.

Flegma
Prvi bend iz Prijedora, Flegma, definitivno ima ogroman potencijal, ali kao sto neko rece scenski nastup je 0, ono je ipak bio Battle Of the Bands, a oni su se slabo borili. Kada bi im neko omogucio da rade u dobrim uslovima, mislim da bi Flegma pravili dobar materijal. Nije bas moj stil, ali momci vladaju instrumentima.

Soultemple
Mladi momci, neiskusni... mozda iduce godine, ako se potrude pokazu puno bolji nastup. Previse recikliranih melodija, one heavy teme.... svaka cast na trudu, ali momci, ovo je Battle For Wacken.

Beware se nije pojavio iz jos nepoznatih razloga. Imaju vec tri verzije koje kruze, ja ne bih da pocinjem diskusiju oko toga, sacekacu ipak neko zvanicno objesnjenje od njih samih ili organizatora.

na kraju, Apeirone, necu da pljujem po forumima, ja to ne radim ni na ulici... ti si pozitivan lik, sta god ko mislio i rekao o tebi. Svaka cast na trudu, nije bilo velicanstveno, ali sam vidio da se 50ak 9ukljucujuci i mene) ljudi super provelo i to je dovoljno za pohvalu.

Jedino ti zamjeram sto su prosao sa 5-6 piva u rukama pored mene, a nije ti palo na pamet da kazes: "Kolega, mozel piva?"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 10:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Prvo, sto se Bewarea tice, ovo je sve sto sam ja dobio od njih:
"Pozdrav!
Nazalost Beware nece moci nastupiti na metal battle-u u Banjoj Luci zbog
obaveza èlanova benda!"

Zaista ne znam koji su to razlozi, ali nije na meni da ulazim u to, osim sto mogu izraziti generalno nezadovoljstvo sto se tice ozbiljnosti samih bendova, koji se prijavljuju za takmicenje, a onda ne mogu ni do BL da dodju... Kako bi u Nemacku otisli onda, da kojim slucajem pobede, pitam se... Ali dobro, Antidope ce se sloziti - kakva organizacija, takvi bendovi.

To za pivu... eto, ja organizovah ovo za druge, a meni niko pivo da plati, kao i inace nikad pri organizaciji koncerata, ali boze moj, tezak je to i mukotrpan zivot. Picemo mi van koncerata u kojima imam udela u organizaciji, jer na takvima otprilike uvek ne znam gde mi je glava.

Na zalost, zbog otkazivanja tih bendova, sve je spalo na tri benda za takmicarski deo... Od toga su prosla dva (Monument i Flegma), i mislim da je to poprilicno realno, jer iako se SoulTemple popravlja i zvuci bolje nego ranije, jos je to daleko od potrebnog, posebno sto se sad i vokal ne uklapa bas na onu muziku (licno misljenje sve napisano).

@Rakun_Slavko - Scena u fBiH jeste jaca, to svako ko prati istu zna. S tim da Agonize ne svira na ovom takmicenju.

---------
Finale ce se odrzati u BL pocetkom-polovinom juna (najverovatnije 16. juni), kad ce nastupiti:
Flegma
Monument
ToxicDeath
Kursk
Ormus

I to je drzavno finale, jedan bend ce biti izabran, i taj ide na finale celog takmicenja u Beograd.

Pozdrav, i hvala svima koji su dosli i ispostovali dogadjaj.
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Joj... Cijelu noc sam se prevrtao u krevetu... Neki jebeni lumberjack iz Prijedora mi je nekako prislonio kichmu cijelom duzinom uz ivicu onog lijevog stuba... Stenjem i kad sjedam i kad ustajem i kad lijezem... Ali da je vrijedilo, vrijedilo je... A i na dupetu imam jednu ogromu masnicu... Kad sam zavrsio na podu, a neka ogromna tjelesina se srucila na mene... Uh...

Komentar moje malenkosti je uglavnom pozitivan... :)
Mene je Flegma odusevila, nisam ih ranije slusao, zato su mi se i svidjeli... Gotivan fazon i gotivan zvuk... Jos samo da malo vise divljaju bo bini, ali dobro...
SoulTemple... Ne znam sta bih rekao... Fino, samo zvuk mi je bio skroz nekako chudan... Ali dobro...
Monument... Tokom njihovog dijela sam fasovao sve one gorepomenute 'grdne rane'... Sta vise da kazem... :lol: dzizs krajst!
I da... grozniume, ako ovo citas, hvala ti ko bratu za sve ono pivo... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

uuu jebote, bice svi ti bendovi u BL!!! AAAA, daj samo nekako odradite da malo duze sviraju bendovi, onako raja taman se nalozi, i pauza :(
Neka pocne tacno u sedam, kome je stalo da cuje bendove, bice tamo na vrijeme (uostalom, bilo je vec u sedam dosta raje sinoc pred getom!)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 14:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nije u tome problem, nego takmicarski deo na celom takmicenju traje 20 min. po bendu.

Zaboravih Antidope-u odgovoriti, a i uopste svima, ako nekog i to mozda zanima - bendovi ne mogu da donose svoju opremu, i da time zvuce bolje od ostalih, jer ovo nije takmicenje ko ima skuplju opremu, nego ko je kakav u istim uslovima. Scenski nastup... to je problem bendova ovuda, sto rece Antidope, ljudi, govorimo o Wackenu... ne moze se tamo stajati na bini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
hey a šta je sa apocalypse?

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ApeiroN je napisao:
Nije u tome problem, nego takmicarski deo na celom takmicenju traje 20 min. po bendu.

Zaboravih Antidope-u odgovoriti, a i uopste svima, ako nekog i to mozda zanima - bendovi ne mogu da donose svoju opremu, i da time zvuce bolje od ostalih, jer ovo nije takmicenje ko ima skuplju opremu, nego ko je kakav u istim uslovima. Scenski nastup... to je problem bendova ovuda, sto rece Antidope, ljudi, govorimo o Wackenu... ne moze se tamo stajati na bini.

Alo cupavac ako neces sjedjeti ili lezati, sidji s bine, nema stajanja!
:lol: :lol: :lol:
Pa hajde produzite da sviraju po 25 barem ;) Pravila su tu da se mijenjaju :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 17:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slayerized je napisao:
hey a šta je sa apocalypse?

Na takmicenju ne mogu ucestvovati bendovi ciji su clanovi u organizaciji istog... A nekih 80% Apokalipse jeste u organizaciji :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ApeiroN je napisao:
---------
Flegma
Monument
ToxicDeath
Kursk
Ormus

jeiijjjjjj bicu tu bicu tu... Pero, ljubavi, sledeci put ti ja cuvam ledja, nema nista da boli... (ali ako te guza bude bolila bar ces znati da sam to bio ja...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Bik je napisao:
jeiijjjjjj bicu tu bicu tu... Pero, ljubavi, sledeci put ti ja cuvam ledja, nema nista da boli... (ali ako te guza bude bolila bar ces znati da sam to bio ja...)

Od tebe mogu doci samo slatki bolovi... :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kakva greska u koracima... necu biti tu. Pero, nadji nekog drugog da ti pazi ledja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Citiraj:
---------
Finale ce se odrzati u BL pocetkom-polovinom juna (najverovatnije 16. juni), kad ce nastupiti:
Flegma
Monument
ToxicDeath
Kursk
Ormus

I to je drzavno finale, jedan bend ce biti izabran, i taj ide na finale celog takmicenja u Beograd.

Pozdrav, i hvala svima koji su dosli i ispostovali dogadjaj.

Vec vidim da je jedino mjesto za ovaj dogadjaj trenutno M. Hall. Neko vece sam bio, malo je zvuk tulio, ali ako dovoedete nekoga ko se imalo razumije u ton, mozda uspije nesto napraviti u onom podrumu. Predlazem da preko Geta trazite Sasu Orlica ili alternativu, manje iskusnog generalno, ali mnogo iskusnijeg u samim metal zanrovima Boleta. Necete pogrijesiti ni sa jednim ni sa drugim.
Molim vas uradite to.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]