Whitesnake je napisao:
Druga stvar je sto recimo kada sminkeri idu na svoja mjesta one nose od 10 km pa vise, dok za razliku od njih rockeri/metalci/punkeri... nose po 2-3 km. E sada ne kontam kako oni imaju vise para od ovih drugih? Ja ne znam na sta vi trosite pare, pa ako vec slusate nesto drugo sem narodnjaka valjda bi bilo odlicno uhvatiti bilo koju priliku da odgledate nesto, bolje je to, i usput cete i pomoci da tih svirki bude sto vise, nego da pusite 100 cigara dnevno.

neće ovi sa parama gde nema dobre p...ke. to je zato što gospođice metalke neće da oblače seksi kožne dopičnjake, nego sve neke mantije pa još kad se namaže kozjom krvlju ispod oka....brrrrrrrr...da se naježiš

šala. naravno problem je što je banjaluka premali grad za neku "scenu" i svi pokušaji propadaju iz prostog razloga što ne znamo podržavati jedni druge.
situacija 1:
-ima neka metal svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, metal nešto ne gotivim, ja sam više u nekom hc fazonu...
situacija 2:
-ima neka hc svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, hc nešto ne gotivim, ja sam više u nekom rok fazonu...
situacija 3:
-ima neka rok svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, rok nešto ne gotivim, ja sam više u nekom džez fazonu...
.
.
.
.
situacija 645:
-ima neka power gothic brutal kurac pička metal svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, power gothic brutal kurac pička metal nešto ne gotivim, ja sam više u nekom melodic grindcore speed govno sisa metal fazonu...
.
.
.
.
itd
nije da ja nešto pametujem, ja prvi priznajem da sam takav, ali opet, ja sam se uvek povijao kako vetar duva... no nije problem u vetru, problem je u kolektivnoj svesti trave. trebamo je nekako uveriti da je drvo, a to će ići teško...