banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 18:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
EiLeen je napisao:
Cat je dobar klub. Baš je bilo za svakoga... Toliko je metal svirki, hvala bogu da ima mjesto gdje istih nema.... Bar ne SAMO metal... U Catu su bile zastupljene razne vrste muzike...

Navedi 3 metal svirke u proteklih godinu dana, please... nije ih bilo vise od toga, veruj.

Sto se hvatate sad metala uopste, nije u tome stvar. Klub se zatvorio, pitanje koje treba postaviti je - zasto? Ko je kriv? Ko moze dozvoliti da potpuno adekvatan prostor, dobro opremljen, vizuelno i tehnicki OK... propadne? To mi ne ulazi u glavu, Alogiu pomenuh kao 100% zaradu, ali kad je ovde organizatorima bitnije sta bend svira, a ne to koliko ce im para doneti taj koncert...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Klub je probao zbog divne publike, a ne bendova :roll:

Brit pop veče (besplatan ulaz) i dođe 10 ljudi najviše. Yeah right :roll:

Bendovi su bili odlični za razliku od standardnih BL dešavanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ne znam. Možda je zakup bio preskup. Možda imaju problema s opštinom... Možda možda možda... Meni je bilo drago što taman ima neko malo alternativnije mjesto u gradu tako da mjesečno mogu da si priuštim 3-4 kvalitetna izlaska.
Za 8. mart je bilo puno jest da žene nisu plaćale, al za momke je ipak bilo 5 km... Ta 2 koncerta su bila fantastična. Subjektivno gledajući, treba se dovodit više reggae/ska izvođača. Pogotovo ska, to su najveseliji koncerti...
Metal svirke.. Pa koji god da plakat pročitam, uvijek bude neki metal... Nisam brojala, istina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 19:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ipanema_ je napisao:
Klub je probao zbog divne publike, a ne bendova :roll:
Bendovi su bili odlični za razliku od standardnih BL dešavanja.

To je subjektivno misljenje. Mislim da se koncertna ponuda treba prilagoditi onome sto ljudi zele da gledaju. Volim i ja svakakve bendove, sastave sa svih strana sveta, ali sta cu kad to slusa jos 5 ljudi u gradu. Ne bih se stoga upustio u organizaciju tako necega (odem u Budimpestu ili Beograd pa to gledam), a ako bih se vec bavio tim poslom, raspitao bih se malo sta bi proslo, i to radio. Tako klub sigurno ne bi propao.

I verovatno su te cene piva bile nesto sto BL ekipu ne privlaci. Toceno pivo za 2km bi odradilo posao, uz koncerte sastava koji imaju fanove u gradu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
God Damnit!
Dokad???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
ApeiroN je napisao:
Nego, Cat Klub vise ne radi. Nije ni cudo, sa onakvim nebuloznim odabirom bendova koje su dovodili. Ogromni plakati za sastave koje niko nikad nije cuo ni video...

To što ti nisi čuo ne znači da neko drugi nije čuo!

Standardno... u ovoj državi milion i po fudbalskih selektora...
i milion i po vlasnika kafana! :roll:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Da bi klub bio ziv mora da ima clanove/publiku koja ima novce i koji se lako rastaju od istih.

1. da placaju ulaz
2. da dodju dole sa parama i da ih trose, nemilice i to sve do zadnjeg (ili predzadnjeg) dinara.

Swe sto odstupa od ove dve tacke direktno utice da klub bude zatvoren.

Piva je ocigledno bila preskupa..........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tiki the Boyler je napisao:
ApeiroN je napisao:
Nego, Cat Klub vise ne radi. Nije ni cudo, sa onakvim nebuloznim odabirom bendova koje su dovodili. Ogromni plakati za sastave koje niko nikad nije cuo ni video...

To što ti nisi čuo ne znači da neko drugi nije čuo!

Pa da... culo je tih 30 ljudi u proseku koji su dolazili. Gazda je sigurno prezadovoljan tom posetom, vidi se iz prilozenog.

Svima bi bilo u interesu da je sve to proslo, ako kao sto rekoh - svirke moraju biti prilagodjene zahtevima publike (zar treba biti mnogo pametan da bi se to zakljucilo?), inace, ako ti sam neces kupiti 300 karata, klub ce se zatvoriti, kao sto vidimo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
ajde matere ti ti ih prilagodi zahtjevima publike. ne lupaj. pricas o nekom metal koncertu na koji bi doslo 500 ljudi?!?!
petsto ljudi na metal koncert u banjaluci? ti si siguran u to shto tvrdish? a kad vec prichas o tom prilagodjavanju zahtjevima publike, to onda implicira da bi u ovom gradu, s obzirom da je najveci procenat okrenut ka folk muzici, trebali samo folk tandrchije da se otvaraju??!!
:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
ne živim ovde puno...ali kolko sam primetila najviše i ima tih, kako si ti rekao folk trandrčija :roll:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Kako je tesko biti drugaciji. :roll: :mad: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imamo narodnjake i metalce... Jea Slika....... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ne zaboravite nas paMkere :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Ma nikada se mi ne mozemo dogovoriti. Evo recimo metal vece u propagandi, dakle samo metal vece, i opet neki metalci/ke nisu zadovoljni, zato sto se nije pustala vise supultura, ovaj zato sto nije vise pustan slayer, onaj treci zato sto je bilo malo judasa, cetvrti zato sto je bilo premalo industrijala, peti zato sto nije bilo death-a dovoljno...
I tako u krug.
Druga stvar je sto recimo kada sminkeri idu na svoja mjesta one nose od 10 km pa vise, dok za razliku od njih rockeri/metalci/punkeri... nose po 2-3 km. E sada ne kontam kako oni imaju vise para od ovih drugih? Ja ne znam na sta vi trosite pare, pa ako vec slusate nesto drugo sem narodnjaka valjda bi bilo odlicno uhvatiti bilo koju priliku da odgledate nesto, bolje je to, i usput cete i pomoci da tih svirki bude sto vise, nego da pusite 100 cigara dnevno. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
"Znam ja nas. Jebo ti nas."

B. Ćopić

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Whitesnake je napisao:
Ma nikada se mi ne mozemo dogovoriti. Evo recimo
Druga stvar je sto recimo kada sminkeri idu na svoja mjesta one nose od 10 km pa vise, dok za razliku od njih rockeri/metalci/punkeri... nose po 2-3 km.

hahahhaa govori u svoje ime :lol: :lol: :lol: ja ne izlazim bez 20 maraka u džepu!!!! :drinking: jbg, skup hajni :D

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bogme izlazim s koliko imam... A to je najčešće samo 10 maraka. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 10:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

curiOsity.kiLLs.thE.cAt je napisao:
ajde matere ti ti ih prilagodi zahtjevima publike. ne lupaj. pricas o nekom metal koncertu na koji bi doslo 500 ljudi?!?!
petsto ljudi na metal koncert u banjaluci? ti si siguran u to shto tvrdish? a kad vec prichas o tom prilagodjavanju zahtjevima publike, to onda implicira da bi u ovom gradu, s obzirom da je najveci procenat okrenut ka folk muzici, trebali samo folk tandrchije da se otvaraju??!!
:roll:

Hah, pazi...

Ja govorim sa polozaja nekoga ko je organizovao dovoljan broj koncerata, i ko je gledao i vise nego dovoljan (recimo preko hiljadu) koncerata van i u BL. I iz onoga sto sam video u klubovima van BL, tj. tamo gde muzicka scena funkcionise, govorim kako bi (pretpostavljam!) trebalo i ovde da se radi da bi stvari isle pozitivnim tokom.

500 ljudi na metal koncertu. Da. 500 karata smo prodali na Kraljevskom Apartmanu, bilo je skoro 600 ljudi unutra. Alogia ima podjednak broj fanova, i samo cekaj taj koncert, pa se onda vrati na ovu temu i citaj kako je koncert prosao savrseno, ma ko ga prvi organizovao.

Ima toliko bendova koji ni jednom nisu imali prilike da dodju u BL, a koji bi sigurno bili finansijski isplativi, samo sto se ovde organizatori ne raspitaju malo po gradu, da li bi neki koncert prosao, vec ga urade, pa bude 30 ljudi, i jebiga, sta se postiglo? Urbani dogadjaj, ali ogroman minus u dzepu... Nemam nameru da se svadjam ili nekoga ubedjujem u nesto, vec iznosim svoj stav na tu temu. Nije to ni moj klub, nisu to moje pare, tako da nemam razloga da se nerviram sa te strane, vec mi je jednostavno zao (kao i svima na ovoj temi i sire, pretpostavljam) sto je klub sa potencijalom zatvoren zbog pogresnog nacina vodjenja. Ne znam kako drugacije to opisati, ako neko ima bolji razlog, neka ga pomene...

Poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Whitesnake je napisao:
Druga stvar je sto recimo kada sminkeri idu na svoja mjesta one nose od 10 km pa vise, dok za razliku od njih rockeri/metalci/punkeri... nose po 2-3 km. E sada ne kontam kako oni imaju vise para od ovih drugih? Ja ne znam na sta vi trosite pare, pa ako vec slusate nesto drugo sem narodnjaka valjda bi bilo odlicno uhvatiti bilo koju priliku da odgledate nesto, bolje je to, i usput cete i pomoci da tih svirki bude sto vise, nego da pusite 100 cigara dnevno. :-?

neće ovi sa parama gde nema dobre p...ke. to je zato što gospođice metalke neće da oblače seksi kožne dopičnjake, nego sve neke mantije pa još kad se namaže kozjom krvlju ispod oka....brrrrrrrr...da se naježiš :lol: šala. naravno problem je što je banjaluka premali grad za neku "scenu" i svi pokušaji propadaju iz prostog razloga što ne znamo podržavati jedni druge.

situacija 1:
-ima neka metal svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, metal nešto ne gotivim, ja sam više u nekom hc fazonu...

situacija 2:
-ima neka hc svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, hc nešto ne gotivim, ja sam više u nekom rok fazonu...

situacija 3:
-ima neka rok svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, rok nešto ne gotivim, ja sam više u nekom džez fazonu...
.
.
.
.
situacija 645:
-ima neka power gothic brutal kurac pička metal svirka večeras. oćemo ići?
-ajooj čova buraz, šta ja znam, power gothic brutal kurac pička metal nešto ne gotivim, ja sam više u nekom melodic grindcore speed govno sisa metal fazonu...
.
.
.
.
itd

nije da ja nešto pametujem, ja prvi priznajem da sam takav, ali opet, ja sam se uvek povijao kako vetar duva... no nije problem u vetru, problem je u kolektivnoj svesti trave. trebamo je nekako uveriti da je drvo, a to će ići teško...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]