banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Apr 2007, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
http://www.radar-festival.com/

Citiraj:
Radar festival
Radar festival održat će se 20. lipnja pored stadiona Hrvatskog dragovoljca u Sigetu, no na njemu ipak nećete gledati Muse, Arctic Monkeys, Interpol i The Killers.

Umjesto gore navedenih bendova čija su se imena pojavila još prije dosta vremena na web stranici austrijske koncertne agencije koja je jedan od pokrovitelja festivala, u Zagreb po treći puta dolaze Placebo, Kaiser Chiefs koji su trebali nastupiti prošlo ljeto kao predgrupa The Rolling Stonesa te, konačno, iz drugog pokušaja, i Queens Of The Stone Age. Lokalnu podršku pružit će Overflow te slovenski bend Anavrin.

Umjesto prvotno zamišljene Šalate i Jaruna nova, i konačna, lokacija jest livada pored nogometnog stadiona Hrvatskog Dragovoljca, a Harry Jenner, čelni čovjek ovog festivala, ispred autrijskog partnera Musicneta, izjavio je kako očekuje oko 10.000 posjetitelja.

Jenner nam je također otkrio kako je ove godine zaista planirao dovesti The Killerse, ali su bili preskupi te kako ima u planu da sljedeće godine festival traje dva dana, uz još veća i zvučnija imena.

Raspored Radar festivala:
15.00 otvaranje ulaza
16.15 - 16.45 Anavrin
17.00 - 17.30 Overflow
18.00 - 19.15 Kaiser Chiefs
19.45 - 21.00 Placebo
21.30 - 22.45 Queens Of The Stone Age

Prodaja ulaznica počinje 13.4., a početna cijena bit će 299 kn i važit će sve do 15. svibnja. Od tada pa do 10. lipnja cijena ulaznica bit će 340 kn, a nakon tog datuma popest će se na 370 kn. Na dan koncerta za ulaznicu ćete morati izdvojiti 399 kn.

Poslednji put menjao nerevar dana 07 Maj 2007, 20:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 08:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Sada sam bas procitao istu vjest na drugom forumu. Fenomenalno ce tamo biti, tako da idem. Placebo mi je najbolji od bendova koji ce biti, ali ni Kaiser Chiefs i Queens of the stone age su dosta dobri. A sto se tice Arctic Monkeys, Muse, Interpol i Killers-a jel to 100% sigurno da nece dolaziti? Jer sam cuo da ce oni mozda doci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
:'( interpolllllllllllllllllll

!@#$%^

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ma dajte ljudi, festival koji traje jedan dan platiti 80 KM ulaznicu?!??!
Ko voli nek izvoli, ali je to ziva pljacka! Metal kamp (Slovenija) ce trajati 7 dana a ulaznica je 140 KM, Exit ce vjerovatno imati slicnu cijenu i barem 2-3 dana programa!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 12:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

monstrum je napisao:
Ko voli nek izvoli, ali je to ziva pljacka! Metal kamp (Slovenija) ce trajati 7 dana a ulaznica je 140 KM, Exit ce vjerovatno imati slicnu cijenu i barem 2-3 dana programa!

Da a na tom Egzitu gdje cu ici za sada su potvrdjeni samo Bisti Bojsi i Robert Plant, sto me zanima, a na tom jednodnevnom festivalu ce nastupiti 3 benda koja bi rado pogledao. Pa jedan koncert je 70 km, pa sto bi onda za 3 benda bilo tesko odvojiti isto para? Samo jos jedno pitanje, da li ce stvarno nastupi ovih grupa trajati po sat i 15 minuta, ili ce se to povecati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
A sto se tice Arctic Monkeys, Muse, Interpol i Killers-a jel to 100% sigurno da nece dolaziti?

120% sigurno da neće doći

monstrum je napisao:

nije bitan kvantitet, nego kvalitet

Whitesnake je napisao:
Samo jos jedno pitanje, da li ce stvarno nastupi ovih grupa trajati po sat i 15 minuta, ili ce se to povecati?

10:45? pa nije to banja luka čoveče. zalomićemo do zore :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
:cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 12:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nerevar je napisao:
Whitesnake je napisao:
Samo jos jedno pitanje, da li ce stvarno nastupi ovih grupa trajati po sat i 15 minuta, ili ce se to povecati?

10:45? pa nije to banja luka čoveče. zalomićemo do zore :D

Onda extra, taman da se zagrijem za Pepperse, a kasnije Exit.
:drinking:
Zao mi jedino sto necu moci A.Monkeys-e da gledam sada, ali mladi su tako da ce dolaziti oni ovdje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

oficijelni sajt:
http://www.radar-festival.com/

see you there :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
iskreno, meni je malo bezveze gledati tri jaka (komercijalna) benda jedan iza drugog. ko je tu hedlajner? iako ja najvolim QOTSA od tih, ostali su daleko od toga da ih se zanemari. ali sve odjednom, po jedno sat vremena, nekako mi to djeluje bezveze ... ali overflow bi valjalo takođe vidjeti, domače rvacke snage!

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma šta gledati, idem da ih slušam pa makar svirali po 15 minuta :D al nadam se biće biseva, otegnuće se do kasno u noć

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Idem,najvise zbog Placebo-a! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Rakun_Slavko je napisao:

A jedan bend platiti 80 KM? Ja sam jedan od tih budala... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ipanema_ je napisao:
:'( interpolllllllllllllllllll

Kilersiiiiiiiiii. :[ -_-

Hm... Ja bih takodje rado na ovo otisao, takodje zbog Placebo-a, ali... Will see.
@nerevar, aj' prebaci i ove preostale, pa da dobijem razlog vise. :D
@WeeBoo, ides sigurno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

stigle karte!!! :D MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!! :evil4:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

džizs fakin krajst! kaiseri dobro, placebo dobro, al' queensi aj zdravo! najbolja svirka na kojoj sam bio. fenomenalni su. evo jedina uspela slika:
http://i23.photobucket.com/albums/b359/ ... 4b0766.jpg

za ostatak slika moraćete čekati weeboo budući da mi je krepala memorijska kartica (verovatno od vrućine) taman posle placeba i sve slike otišle pa-pa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 10:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako dobra svirka, stvarno jee bilo fenomenalno.
prvo smo gledali Overflow,oni su mi bili okey. Kasnije howling bells ,to je malo neobican bend po meni,ali mogu proci.
Kaiser Chief-su odradili koncert dosta dobro,pjevacc je stalno skakao goore dole,kasnije cak dosao do publike.
Placebo-fenomenalni, samo po meni malo slabija lista,jer sam ocekivao English Summer Rain,Pure Morning i This picture, ali je bilo fenomeenalno.Najbolje na Bitter End-u.
QOTSA-sta reci za njih.Bend je napravio toliko energicnu svirka da je to nezamislivo. Izuzetni su bili, najbolje mi je bilo na Sick,Sick,Sick, i zadnja pijesma prije bisa Song for the dead.

Da li je bio jos iko s foruma, sem neravara i WeeBoo koji su bili s nama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
ufff, i meni je bilo fantasticno! :D

Kaiser Chiefs su bili skroz ok, simpaticni jako. Pjevac se jako trudio, sve vrijeme nastupa je skakao po stejdzu, penjao se na one stubove, skakao sa zvucnika. A bubnjar ima takodje jako doabr glas, i dobro lupa po bubnjevima!:)

Slika

Placebo
[zbog toga se i islo] .. Za pocetak B. Molko izlazi u suknji i cizmicama :lol: [king], i onda pocese..Svirali su uglavnom novije stvari..I kao sto Whitesnake rece, krivo mi je sto nisu odsvirali te neke stare dobre pjesme..Ali dobro, svejedno je bilo fenomenalno.. Svojom kanticom od aprata uspijela sam ufotkat' i snimiti nesto, ali sve izgleda jadno..

Slika

Sleeping with ghosts

QOTSA
E tu se iskakah i iznojih posteno :D Mozda i najbolja atmosfera na citavom festu je bila dok su oni svirali. Zaista, sve pohvale za Queens-e..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]