banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ma meni se plakalo kakva je uletila konfiguracija za 300 KM... Neko je ili ukrao ili mu se barem jaaako zurilo!
Elem, 3 ghz PENTIUM, 300 giga hdd, 19 lcd, graficke se ne mogu sjetiti, ali nije integrala bila, dvd rezac... Ma ubi puru kompjuter, za 300 KM! Ja kontao kupiti pa preprodati lagano, to je bilo prije nekih 7-8 mjeseci, ali naravno, cim je izasao u oglase, nije 5 min proslo i otisao :(
Ko kaze da polovno ne valja :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I ja sam tako znao preko oglasa prodavati traktore, Mercedese, Peugeute, vrcani med, placeve, najnovije telefone,............ Stara fora, staviš u oglase nešto što se dosta traži po 17 puta manjoj cijeni i broj od prijatelja i njega narednih 7 dana zovu ljudi bez prestanka i nakon prva dva poziva shvatiš o čemu se radi i kasnije samo govoriš "prodano"! Ne mogu vjerovati da neki i dalje nasjedaju na takve stvari i smatraju ovakve oglase istinitim!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Sondri je napisao:
I ja sam tako znao preko oglasa prodavati traktore, Mercedese, Peugeute, vrcani med, placeve, najnovije telefone,............ Stara fora, staviš u oglase nešto što se dosta traži po 17 puta manjoj cijeni i broj od prijatelja i njega narednih 7 dana zovu ljudi bez prestanka i nakon prva dva poziva shvatiš o čemu se radi i kasnije samo govoriš "prodano"! Ne mogu vjerovati da neki i dalje nasjedaju na takve stvari i smatraju ovakve oglase istinitim!

Pa, da ti negdje "dignes" kuciste dobro (a ako si digao kuciste valjda mozes i monitor!), a ne znas kome uvaljati, das u oglase, malo promjenis karakteristike (ako bude trazio vlasnik po oglasima!), i prodas za neku ok lovu ili za skroz sitne novce. Ovaj slucaj nije bio laznjak, jer je moj prijatelj zvao i ispitivao za jos neke detalje (i dobio adekvatne odgovore), no kada je kontaktirao mene zbog kesha koji tada nije imao, u medjuvremenu je neko drugi nazvao i rezervisao :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2007, 09:34 
a bem te zemljo.....moj brat koji radi na pijaci je imao svakave ponude od dzana...laptot za nekih 150 KM npr.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2007, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
Laptop nebi nikad polovan uzeo, mislim bi ako bi baterija bila ok i ako bi mogao to da istestiram jedno 2 sata bar.Jer 90% laptopa cini baterija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2007, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
majstorovic je napisao:
Laptop nebi nikad polovan uzeo, mislim bi ako bi baterija bila ok i ako bi mogao to da istestiram jedno 2 sata bar.Jer 90% laptopa cini baterija...

Najbitnija je baterija kod tih starih laptopa, jer nabaviti novu bateriju za stari laptop je poprilično teško, a i nova baterija za stare modele zna nekad da bude skuplja i od samog polovnog laptopa

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2007, 13:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
Znam kolikos am se ja nmucio da nabavim bateriju za polovan p2 laptop koji sam kupio, pa zato i pricam. Inace baterija je ovde kod nas kostala oko 370km za p2 laptop :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 19:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Naravno da je kod laptopa najbitnija beterija. Kad uzmas polovan prvo protestiras i ako valja uzmes ako ne batalis.

Brat mi je uzeo polovan laptop Satelite A30 baterija traje od 2,5 do 3 sata.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Nemanja666 je napisao:
Naravno da je kod laptopa najbitnija beterija. Kad uzmas polovan prvo protestiras i ako valja uzmes ako ne batalis.

Brat mi je uzeo polovan laptop Satelite A30 baterija traje od 2,5 do 3 sata.

Nemanja nije problem u testiranju.

Moj kolega je kupio IBM neki ThinkPad i laptop je radio dobro jedno tri mjeseca, a poslije je crkla baterija. Ta ista bareija je kod Computing System-a (ovlaštenog distributera IBM-a) bilo oko 299 $

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 08:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jul 2006, 06:45
Poenta priče:
Laptop se kupuje nov, sa što dužom i kvalitetnijom garancijom i prodaje se dok je još uvijek u istoj. Popravka laptopa je skup hobi, a pošto je uglavnom u pitanju alatka za posao ona mora biti uvijek ispravna. Ako neko kupuje laptop kao igračku, to je druga stvar.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kao i kod auta, skidanje najlona je skup sport :D

Btw. A da jedan racunar rastavimo na sastavne dijelove? Dobijemo dosta toga st se uopste ne troshi/haba usljed rada.

Dakle, ako crkne poneki dio, nije velika steta zamjeniti isti sa drugim jer vec imas slozenu mocan stroj za duplo manje novca.

Sta vrijedi sto je nov komp, ima LCD wide, ovo ono, kad ni mine ne mozes kako treba otvoriti :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]