banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 03:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 12:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
A i vi ste matori u pm. A vi kada ste nosili neke te iste majce i kada su vas gledali stariji sa visine vi njima niste bili nafurana djeca? I sta su to uopste nafurana djeca? To sto rade ono sto smo svi radili samo smo sada sljepi i "matori" da nesmijemo priznati. Kao ovo je za nas a za njih nije zato sto smo stariji od njih. Mislim koja je to logika. Pusti neka rade sta hocu. Ja u principu mrzim to, kao vidi ove majce, vidi one majce. ALO. Zato sam ja iz nekog principa nosio majcu Slipknota na Maidenu. I niko se u Srbiji nije tripo. Bio sam tamo i njima puca. Medjutim samo nasim iz BL smeta. Opet cu reci nasim trvv likovima samo :fist: i neka se tjeraju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
a ti si taj kralj jedini u majici slipknota...lol

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 22:23
Ja kad sam bio tih godina nisam ni znao sta je pivo, a tek majce,pa zar bi meni dao brat majce pantere,sodoma,kretaora,sepluture i ili nesto drugo da nosim ne nego me mucio i tero me da mu uvek kupujem pivo jer tada sam znao da sam mladji i da moram da postujem starije a ne sad jebeti mater svaki klinja koji prodje a sada razumete...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sta radim na Stelu pa eto malo se drogiram i pijem he he,cuj nafurane majce nisam ja amatercina da nosim to,,,ja nosim majce bendova koje istinski volim i slusam godinama,a sad razumes i ja kazem AntiDope neka dece samo neka se smire i da se puno ne kurce,,, neka piju i zezaju se he he :D :D :Drazumes sta hocu da ti kazem :D

Poslednji put menjao Dark_Drekavac dana 20 Mar 2007, 13:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mislim na neke klince,ima tu cast izuzetaka koji su stvarno ok,Zumbulic koje si ti godiste....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

DA samo jos ovo da kazem pero defformero i samo rakija,usput dali je neko sluso ovog kralja..... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
bitch sayin': whatevaaaaa!

Antidop je fino izlijo pojentu. Svi smo mi nekad bili nafurana djeca, manjevise, nije bitno. A sad su ove nove generacije naprednije i tako to, pa moraju sve ultrahiperaktivnije da rade nego mi. Sad se metalka pocinje sa 11 godina slusati, a pivo sa 12 piti. Sve je to divno i fino.

@ihgnjburaz, javi se da se dogovorimo oko cijene, te uslova placanja i oko onijeh skracenica INCOTERM-a... Vjerovatno ce biti DDP, zato sto sam dusa od covjeka...i da li si siguran da nosimo istu velicinu? Koliko se sjecam, visi si od mene za glavu. AL SAM JA SHIRI!!! HOHOHOHOHO!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sto se tice majica neka deca nose ali ako bar nose majcu nekog benda nemoj da ga nose radi fazona nego da stvarno vole taj bend i slusaju taj bend naravno to je poenta price...jebiga imam ja majcu michael jackskon, cher pa sta i naravno to nosim.... :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ama sta tebe briga iz kog razloga ce je on nositi? Od kad je majica nekakvo mjerilo? Da se ne osjecas ugrozeno mozda? Tebi se ne svidja sto oni nedostojni nosaju te majice, pa ih treba sakatiti odmah, je li? I ko ce to moci da kaze ko zasluzuje da nosi majicu a ko ne? Jebena majica, ignjholio, sad sam se isfuro nema nista od tvoje majice. Evo ti drekavac, vidi sta si uradio!!!

btw, ovde trvv likovi nose iskljucivo crne kozne chahele, bajkerske jakne i cipeletine sa obrnutim krstovima, sve propraceno sa izobiljem tetovaza i pirsa. Trvv majica moze al ne mora... eto vam! I vi ste mi neki trvv... pa se jos zalite na klince...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Sto su svi odjednom tolerantni, u pm! E, meni smetaju ti klinci! Smeta mi kad prodjem Kastelom i ugazim u njihovu povracku, jer su popili 3 umjesto 2 pive! Smeta mi kad nabodem obucu na flasu vina koju su razbili, jer su kul! Smeta mi kad odem u klub umjetnika, a oni popuse svaki po kutiju cigareta za sat i po, zagade vazduh da ti oci prokrvare i drelje se toliko da ni sam sebe ne cujem, a kamo li sagovornika. Smeta mi kad povracaju po parku Petar Kocic, i kad ih polumrtve drugi klinci nosaju u hitnu...

Dark_Drekavac: klinci se nisu nakotili. Njih uvijek ima, naidje svakih par godina malo veci talas, obicno kad se proljepsa vrijeme. Tebi se cini da ih ima puno, da su se "nakotili", samo zbog toga sto ti vise "nisi klinac", pa ih tek sada primjecujes. A "klinac",kao i epitet "skoro poceli slusati" su veoma relativne kategorije. Neko od 16 godina moze srati nekom od 13 da je klinac i amater u "slusanju", ti sa 18-19 mozes srati tom od 16, ja sa 21-22 mogu tebi srati, ovi od 25-26 mogu meni srati i tako ukrug :lol: :lol: :lol: Ali, ima jedan problem... To je sve individualna odluka, meni licno najvise smeta sto se klinci zaljepe jednog pravca i time i zavrse svoju "karijeru" kroz god dve, jer se zasite, te mi smeta sto ne dolaze na koncerte i svirke jer "nisu culi" taj bend...

Bilo bi jako lijepo da svi ti klinci ostanu u tom "fazonu", da pocnu slusati sirok spektar metal pravaca, koji su skloni muzici da pocnu svirati, bla bla bla, i ostale utopije :lol: No, kao sto je do sada vrijeme pokazalo, mozda 5-10% te djece ce i sa 20 godina biti "u fazonu", a ostali ce "da odrastu".

Pa, jeste malo smijesna ta uniformisanost, ne sama zbog sebe, vec zbog gomile individua koji recimo nose neke simbole cije znacenje uopste ne razumiju, te nosaju majice bendova koje, dajem ruku, uopste ne slusaju. I sam sam do nekog sedmog razreda sam bio fanatik (rekorder u gradu, 14 razlicitih majica Nirvane), pa razumijem klince :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ova tema I DALJE postoji??

:sign4:

dammit...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 14:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa nisi nesto stariji Monstrum od mene samo godinu dana tako da nemoz bas toliko meni da seras ali cinjenica da si stariji sto jest ipak postovanje...nego bik sta sam ja sad uradio nisam ja krivvvvvvvvv he he he :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 14:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

he he he

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 14:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2007, 18:31
Daj, ljudi, sta vam je, pa sta ima veze ako je covjek malo "dirao" djecu, ipak ima vrhunski glas i odlicne pjesme. Naravno, svi mi u dubini duse zelimo bar malo da diramo djecu, ali ljudi.... PA TO JE MICHAEL JACKSON!!! :D

Bassiste trea pobt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 14:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa da se covek slatko nasmeje :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]