Sto su svi odjednom tolerantni, u pm! E, meni smetaju ti klinci! Smeta mi kad prodjem Kastelom i ugazim u njihovu povracku, jer su popili 3 umjesto 2 pive! Smeta mi kad nabodem obucu na flasu vina koju su razbili, jer su kul! Smeta mi kad odem u klub umjetnika, a oni popuse svaki po kutiju cigareta za sat i po, zagade vazduh da ti oci prokrvare i drelje se toliko da ni sam sebe ne cujem, a kamo li sagovornika. Smeta mi kad povracaju po parku Petar Kocic, i kad ih polumrtve drugi klinci nosaju u hitnu...
Dark_Drekavac: klinci se nisu nakotili. Njih uvijek ima, naidje svakih par godina malo veci talas, obicno kad se proljepsa vrijeme. Tebi se cini da ih ima puno, da su se "nakotili", samo zbog toga sto ti vise "nisi klinac", pa ih tek sada primjecujes. A "klinac",kao i epitet "skoro poceli slusati" su veoma relativne kategorije. Neko od 16 godina moze srati nekom od 13 da je klinac i amater u "slusanju", ti sa 18-19 mozes srati tom od 16, ja sa 21-22 mogu tebi srati, ovi od 25-26 mogu meni srati i tako ukrug

Ali, ima jedan problem... To je sve individualna odluka, meni licno najvise smeta sto se klinci zaljepe jednog pravca i time i zavrse svoju "karijeru" kroz god dve, jer se zasite, te mi smeta sto ne dolaze na koncerte i svirke jer "nisu culi" taj bend...
Bilo bi jako lijepo da svi ti klinci ostanu u tom "fazonu", da pocnu slusati sirok spektar metal pravaca, koji su skloni muzici da pocnu svirati, bla bla bla, i ostale utopije

No, kao sto je do sada vrijeme pokazalo, mozda 5-10% te djece ce i sa 20 godina biti "u fazonu", a ostali ce "da odrastu".
Pa, jeste malo smijesna ta uniformisanost, ne sama zbog sebe, vec zbog gomile individua koji recimo nose neke simbole cije znacenje uopste ne razumiju, te nosaju majice bendova koje, dajem ruku, uopste ne slusaju. I sam sam do nekog sedmog razreda sam bio fanatik (rekorder u gradu, 14 razlicitih majica Nirvane), pa razumijem klince