Опа, игранка је почела!?
Nitro je napisao:
Taman da Rafa Benitez postane novi trener, ne radujem se dok ne vidim neke rezultate na terenu.
Inače, Đurovski je, kako čujem, na utakmici sa OFK-om nastavio da taktički lomi tim u stilu svog prethodnika, pa je ispalo da Đorđević igra desnog beka, da Joksimović počne utakmicu na štoperu, a nakon Đorđevićeve povrede da uđe Pantić, koji je potom premješten u vezu, a nazad vraćen Basta. Uplašio se čovjek lijeve strane i Kolarova, kao da je sam Pele igrao na toj poziciji. Milijaš opet strijelac... Biće zanimljivo gledati kako će Kuper da potjera magarad na treninzima. Mišljenja sam da će mnogi da dušu povrate an treninzima, a da će neki igrači ekspresno da budu vraćeni na nivo Palilulca i Uba, tačnije nivo treće lige, koji im objektivno i pripada...
Посљедице "Бајевић" синдрома... исти случај и код мене.
Битно је ово што си нагласио за залагење на тренинзима. Ако дође, мислим да ће извући максимум из ове "екипе", а тај максимум, иако прилично занемарљив здравом разуму, довољан је да се осигура титула. Па чак и да Зека и Бјека појачају активности куповине пенала и црвених картона за противничку екипу.
Што се тиче утакмице, имам другачије информације. Постава је била 3-6-1
Баста и Тришовић су играли у вези, заједно са Миловановићем Милијашем, Кастиљом и Бурзановићем, Пуровић је био истурен. Милијаш је наводно одиграо одлично, Звезда је контролисала утакмицу, средина је радила добро. Ђорђевић се повриједио па је ушао Пантић.
Е сад, не сумњам у свој "извор", али ако можеш нешто потврдити/оповргнути од овога.... Чисто да не будем у "мраку"....
Што се тиче Смиљанића, дјечко је добио шта је трежио, "сам пао, сам се убио"...