Ehm, ewo i mene. Necu da pisem kao Welikee jer da ne bude predugo... on je manje vise napisao swe.
Sto se tice te gazdarice MG toursa koja je navodno poslala inspekciju na nas ... sta da kazem, ako se mora prijaviti ovakav organizovan odlazak na svirku, onda se mora. E sada, drugo je to sto je nmogla i drzati jezik za zubima jer nista nije napravila ovom nesportskom gestom, jer mi bi isli sa lakijem na svirku svejedno a ne sa njom... na drugarskoj osnovi se sve desilo, a ne na poslovnoj.
Elem,
WC u autobusu (bijelom) je navodno bio van funkcije, a to smo shvatili kada se tekucina za neutralizaciju smrada mokrace pocela da se prelijeva.. srecom hamikalija je predivnog mirisa tako da nije smrdilo sto je i najvaznije.
Necu da kritikujem nikoga, kompromitujuce snimke Pere dok povraca sam izbrisao... i onaj decko iza njega je bacio peglu, pa reko necemo sada da pridodajemo toliku paznju jednom (tacnije u vise navrata) obicnom povracanju.
Na slici broj jedan vidite 2. zaustavljanje za obavljanje prijeko potrebnog pusenja cigarete i mokrenja... Ovdje primjecujete nerazdvojivu silu koja spaja metalce sa njihovim prirodnim stanistem - njivom!

Na drugoj slici na neke vec djeluje sila gravitacije...

Dok na trecoj slici vidite realizaciu projekta navodnjavanja modricke ravnice u nedostatku prirodnih oborina...

ps. ova slika uopste nebi bila interesantna da momci ne izgledaju kao da su iz heavy metal benda
Na sljedecoj slici laki ispunjava crveni karton

Detalj iz busa (u kojem je povracao Pero Bombas)...

I na kraju...scena sa parkinga po zavrsetku koncerta (Glas Srpske)

Slika sa samog koncerta nemam, jer telefon pravi ocajne snimke bez svjetla tako da se nisam htio maltretirati a i bio sam u guzvi naprijed tako da bih ga vjerovatno i izgubio
Meni je svirka bila super, nakako smo se probili na 20ak metara... piskio sam na vrijeme tako da nije bilo potrebe da napustam poziciju do kraja svirke.
Poslije toga slijedi lomljava u autobusu uz sadisticku nebuloznu pricu ekipe iz zadnjeg dijela busa... o Chuck Norisu i slicnom nebulozama i sranjima!