banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Plin, i perin plin :lol: i kombinacija plinova. Nema goreg plina od mamurnog plina.

@whitesnake, smiri se evo ti bombona. Ocigledno da covjek nije izasao zbog malo guzvanja. konjtas?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
AntiDope je napisao:
Ehm, ewo i mene. Necu da pisem kao Welikee jer da ne bude predugo... on je manje vise napisao swe.
Sto se tice te gazdarice MG toursa koja je navodno poslala inspekciju na nas ... sta da kazem, ako se mora prijaviti ovakav organizovan odlazak na svirku, onda se mora. E sada, drugo je to sto je nmogla i drzati jezik za zubima jer nista nije napravila ovom nesportskom gestom, jer mi bi isli sa lakijem na svirku svejedno a ne sa njom... na drugarskoj osnovi se sve desilo, a ne na poslovnoj.
Elem,
WC u autobusu (bijelom) je navodno bio van funkcije, a to smo shvatili kada se tekucina za neutralizaciju smrada mokrace pocela da se prelijeva.. srecom hamikalija je predivnog mirisa tako da nije smrdilo sto je i najvaznije.
Necu da kritikujem nikoga, kompromitujuce snimke Pere dok povraca sam izbrisao... i onaj decko iza njega je bacio peglu, pa reko necemo sada da pridodajemo toliku paznju jednom (tacnije u vise navrata) obicnom povracanju.

Na slici broj jedan vidite 2. zaustavljanje za obavljanje prijeko potrebnog pusenja cigarete i mokrenja... Ovdje primjecujete nerazdvojivu silu koja spaja metalce sa njihovim prirodnim stanistem - njivom!
Slika

Na drugoj slici na neke vec djeluje sila gravitacije...
Slika

Dok na trecoj slici vidite realizaciu projekta navodnjavanja modricke ravnice u nedostatku prirodnih oborina...
Slika
ps. ova slika uopste nebi bila interesantna da momci ne izgledaju kao da su iz heavy metal benda

Na sljedecoj slici laki ispunjava crveni karton
Slika

Detalj iz busa (u kojem je povracao Pero Bombas)...
Slika

I na kraju...scena sa parkinga po zavrsetku koncerta (Glas Srpske)
Slika Slika

Slika sa samog koncerta nemam, jer telefon pravi ocajne snimke bez svjetla tako da se nisam htio maltretirati a i bio sam u guzvi naprijed tako da bih ga vjerovatno i izgubio

Meni je svirka bila super, nakako smo se probili na 20ak metara... piskio sam na vrijeme tako da nije bilo potrebe da napustam poziciju do kraja svirke.
Poslije toga slijedi lomljava u autobusu uz sadisticku nebuloznu pricu ekipe iz zadnjeg dijela busa... o Chuck Norisu i slicnom nebulozama i sranjima!

jeste ruzni :P

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
:lol: :lol: :lol:
A jeste zapeli za Peru...
Kako niko ne vidi moje zrtvovanje za smisao price?
Cim sam usao u bus vidio sam da su svi oko mene normalni i da nema 'napaljenih pubertetlija', a to sam izvinite, morao da promjenim!
Tako da sam taj teret preuzeo na svoja 'pleca'...
Jedini koji je to shvatio je bio tip koji je sjedio iza mene, i uradio je najbolju mogucu stvar, tj. radio je sto i ja.... :)
A ustvari, pravi krivac za sve je Revan i njen Brendi... :P

A sto se tice koncerta, bilo je predobro... I vise od toga... Zvuk... Jebes zvuk... Svirka, atmosfera....
Bio sam malo u negdje, drugom trecem redu, posto se u prvi nije moglo nikako... Onda sam se povukao na sredinu sale i tu ostao... Uf.... Predobro...
Mislio sam da cu se isfurati sto nema Heaven Can Wait, ali nisam, sve je bilo na mjestu .... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 19:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
@SmileY
Tako je, oni su narkomani, jer imaju dugu kosu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Pero_Bombas je napisao:
A ustvari, pravi krivac za sve je Revan i njen Brendi... :P

E sad, lako je tražiti krivca, pila sam i ja to isto, pa nisam ovaj...da. :) Ali ako ćeš ti bolje osjećati neka bude Revan kriva :wink:

Pero_Bombas je napisao:
A sto se tice koncerta, bilo je predobro... I vise od toga... Zvuk... Jebes zvuk... Svirka, atmosfera....

I meni isto, ne shvatam ovu najnoviju modu po kojoj ništa ne valja. Ljudi ovdje misle da će biti pametniji i zanimljiviji okolini za slušati ako omalovažavaju neku grupu. Počeli su s nekim manjim, pa su došli čak do Maidena. Izgleda da je to proporcionalno - što je poznatija grupa koju pljuju, oni su veće face. Neki od njih čak nemaju ni puno pojma o Maidenu, npr. onaj tekst u Glasu gdje spominju pjesmu Hallowed be THE name. Neko ko kaže (ponavljam) Hallowed be THE name, nije pozvan da bilo šta kaže o Maidenu. :angry4: I to sve u tekstu gdje je velika pažnja posvećena tome kako je bezvezna predgrupa, na koju se novinarka nakačila iz nekih svojih razloga. Zaista, predgrupa je bila bezveze, tipa nekog MTV benda koji nema veze s metalom ali ne vidim zašto joj posvećivati toliku pažnju.
Jedino je na mjestu komentar da je 1h i 40min bilo kratko jer su svi sigurno očekivali da ih Maiden "iscrpi" dvosatnom svirkom i nekoliko biseva...a oni nisu izašli ni da se poklone još jednom. Ja sam onako u nevjerici očekivala do samog kraja prije nego što su pustili onog Monty Pythona da će istrčati na scenu i započeti Sanctuary... Bio bi red da su nas nečim malo iznenadili poslije ovoliko godina...ili možda ne bi. Možda je ovo jednostavno način kako se danas sviraju koncerti samo mi još na to nismo navikli ili smo ostali somewhere in time, vremenima u kojima smo stekli neke navike koje se teško mijenjaju.
Meni je zaista bilo odlično. Ne zanimaju me ni kometari, ni predgrupa, ni dvorana ni ništa drugo. Maiden je bio tamo, i ja sam bila tamo. To je jedino važno.
:notworthy: Iron Maiden :notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
hvala bogu da se bar neko slaže sa mnom... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
@Revan

ja lično nisam ništa rekao protiv benda, naprotiv. Ljudi su svoj dio posla odradili kako treba, ništa lošije nego bilo gdje u svijetu. Opravdavam i to što su svirali malo kraće nego što je uobičajeno, jebiga ljudi su ipak u poznim godinama ali mene isfuravaju naši ljudi koji to organizuju. Likovi poput Makse Ćatovića i njemu sličnih (ne znam da li je on organizovao Maiden, nebitno) samo gledaju da što lakše dignu lovu a boli ih kurac za Maiden a ponajmanje za ljude koji su ih došli gledati i slušati. Oni su koncert umjesto u Arenu stavili na jebeno sajmište samo iz jednog razloga, zato što je jeftinije. E to mene isfurava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
TSM je napisao:
mene isfuravaju naši ljudi koji to organizuju

:notworthy:

ja sam onda faca, izgleda, jelde revan?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zato ja kontam da idem u Sloveniju .. tamo ce organizacija biti barem 10 puta bolja :) + sto je na stadionu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
a kako kontas zbaviti vizu ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Probacu nekako :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 00:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Mogao bi to neko organizovati iz BL. Samo ta viza je problem, mada valjda se i to da srediti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 02:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Revan je napisao:
Neki od njih čak nemaju ni puno pojma o Maidenu, npr. onaj tekst u Glasu gdje spominju pjesmu Hallowed be THE name. Neko ko kaže (ponavljam) Hallowed be THE name, nije pozvan da bilo šta kaže o Maidenu. :angry4:

Sjećam se onomad... kada sam "The number of the beast" prvi put presnimio sa od zla oca medij (vinil) na još goru materu (kaseta, tj. kako eksperti kazuju - mikro kaseta)... naziv zadnje stvari mi je malo budio konfuzluk... hmm... ovo se definitivno zove "Hallowed by the name"... po principu... by i the su riječi za koje sam načuo da postoje u engleskom jeziku... ol adr prajoritiz ar terminejted... ovo što piše je očito greška... i tako i prepisah...

...i tako i bi... u vremenima kada je jedini strani jezik meni poznat bio njemački...

...šta ono htjedoh... hmm... ko zna... znaće...

...ko ne zna...

...neznaće...

Poslednji put menjao Adrenalin dana 19 Mar 2007, 02:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 02:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
:lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

VeLiKi je napisao:
ja sam onda faca, izgleda, jelde revan?

Prvenstveno sam mislila na neke čije sam komentare slušala u povratku u busu. A tvoj post me malo iznenadio, ispade da ništa nije valjalo. Koliko mi se čini ti uvijek pišeš ono što misliš...tako da ne znam šta je u pitanju.

Adrenalin je napisao:
Sjećam se onomad... kada sam "The number of the beast" prvi put presnimio sa od zla oca medij (vinil) na još goru materu (kaseta, tj. kako eksperti kazuju - mikro kaseta)... naziv zadnje stvari mi je malo budio konfuzluk... hmm... ovo se definitivno zove "Hallowed by the name"... po principu... by i the su riječi za koje sam načuo da postoje u engleskom jeziku... ol adr prajoritiz ar terminejted... ovo što piše je očito greška... i tako i prepisah...

Da, ali ti sa tadašnjim znanjem o Maidenu nisi pisao tekstove i kritike u novinama, to je velika razlika. Ne znam zašto kod nas tekstove o metalu uvijek pišu ljudi koji nemaju veze s time (čast nekim izuzecima). Samo se sjetim onog nesretnog Hammera što je izlazio, a novinari su bili isti kao u Svetu Plus, pravili su puno grešaka i krivo prevodili tekstove koje nisu sami pisali. Nisam ni ja sa 11 godina drugima pametovala o metalu, nego je trebalo da prođe dosta vremena da bih možda mogla reći da znam nešto o tome i da mogu kritikovati, objašnjavati ili šta već. A ne naučiti imena 15-ak pjesama i svoje nepoznavanje ove ili neke druge grupe nadoknaditi napadanjem jer tako će, je li, svi misliti da sam veliki stručnjak kad sebi mogu to dozvoliti.

Poslednji put menjao Revan dana 19 Mar 2007, 10:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

U svakom slučaju stvar se zove Hallowed Be Thy Name, Thy = Tvoj, Tvoje.
U prevodu: ''Nek se sveti ime Tvoje'', ''Nek bude sveto ime Tvoje''.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TSM je napisao:

Pa mislim da svi koji pišu na ovoj temi to znaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Otkud znaš, možda i dotični novinar Glasa posjećuje forum pa nek nauči nešto, neće škoditi 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Revan je napisao:
TSM je napisao:

Pa mislim da svi koji pišu na ovoj temi to znaju.

:roll:
Ma ja Maidene slusam (sam poceo slusati) zbog "galopa" i neprevazidjenih sola u tercama!
Iskren da budem, nisam nikada ucio na pamet sve tekstove i detalje o Maidenima. Jedini bend kojim sam pio opcinjen tj. opsjednut je Matallica.

Ipak, koncert je bio ekstra dobar... jedino mi nije jasno zasto meni nije bilo dozoljeno da se popnem gore na balkon, a kasnije sam skontao da je masa ljudi bila gore.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]