banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 22:23
JEBO VAS VISE TAJ BIS,ZAR STE DOSLI DA GLEDATE TAJ BIS I IRON MAIDEN I JEBO VAS TAJ ORGANIZATOR KAKVI LJUDI FUJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
dobro te drekavac. a i nema neke pretjerane veze sa mentalitetom banjalucke publike.

najsvjetliji trenutak citavog svega iz jucerasnjeg dana je onaj alkoholisani mladic sa interesantnim tetovazama (na jednom ramenu TRIBAL SIRENA, a na drugom cikice koje se drze za rucice i kao da igraju kolo oko njegove misice) iz naseg autobusa koji se napio, urinirao u bocu od dvoguze pive, gasio cigare u njoj, odkunjao i kad su ga probudili, onako unezveren potegao iz te iste boce.

fuj.

hvala ti ziri sto me podsjeti na njega :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
@Drekavac ja razumijem tvoju adolescentnu napalu za kultom Iron Maiden-a ali glup si, oladi malo. Niko me proziva ljude iz benda već ljude iz organizacije...''domaće'' likove koji uvijek zaseru nešto. Čitao sam komentare i na ''yu-metal'' forumu i isti su kao i ovde, znači nije u pitanju banjalučki ''sindrom''. Naravno da ću i ja pet otići na Maiden ali pod uslovom da koncert bude na otvorenom, po mogućnosti na stadionu a ne na nekom vašarskom ''tegla'' prostoru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Idemo u Sloveniju :) na nekom stadionu je :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Slika

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 22:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Iskreno ja ne slusam Maiden. Maiden mi nije ni u prvih 10 grupa po mom ukusu ali opet mi je bilo dobro. Necu sada da se lozim to je najbolje, to je vako to je nako. Koncert je bio dobar. Tacka. Ali sada da je bilo nesto najbolje u mom zivotu nije. Sada da se nafuravam nesto sto sam vidio Maiden necu. Ne treba mi to. Svaka cast njima ali mislim da je Bg zasluzio onaj drugi bis. Tako da sto se tice toga oni su ispali papci nevidjeni, pa neka se zovi Iron Maiden. Tako da neko djecije lozenje mi nepada na pamet. Svaka cast tebi ako je to bio najbolji koncert ali ako dobro pratim to je bilo i za BG i za Hammerfall.
Zivot ide dalje. Bice jos svirki, jos sutki, jos svega a Banja Luka ce sto se nekih stvari i dalje biti na mrtvoj tacki.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
gori ste od svih ekskurzija zajedno. :lol:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
OKUPACIJA DEVICA!
Ajron mejden preksinoć "razneli" Beograd i srca obožavalaca, ali ne samo svirkom već i nekorektnim ponašanjem u hotelu i van njega!
Dok su letom 666 kružili iznad Beograda, jedan čovek iz kontrole leta sa Aerodroma "Nikola Tesla" rekao je pevaču kultne britanske hevi metal grupe Ajron mejden Brusu Dikinsonu da ga neće pustiti na pistu ako mu smesta ne obeća da će na koncertu na Beogradskom sajmu svirati njihov hit "Wrathchild"!

Da li zbog straha da će neispunjenje želje dovesti do nepoletanja iz Surčina dalje u svet ili da bi (ne samo) njemu ispunio želju, tek "sirena za vazdušni napad" (kako zovu Dikinsona) je uz pomoć 18.000 fanova zaista otpevao taj klasik, ali i sve ostale koji su Mejdene učinili jednom od najbitnijih grupa u muzičkoj istoriji, čime su po četvrti put ostavili neizbrisiv trag u Srbiji.

Modrice za uspomenu

Usijana, navijačka atmosfera na koncertu, eksplozija zvuka i svetlosti, plakanje, emotivni potresi, pogledi zahvalnosti ka nebu što nam sviraju i nestašica piva posle pola sata govorili su više od reči. Baš kao i pesma pajtonovaca "Always Look on the Bright Side of Life" (Uvek gledaj na svetliju stranu života), ironično puštena nakon koncerta dok se 18.000 obožavalaca borilo za život prilikom izlaska sa Sajma, a redari stajali po strani sa rukama spuštenim među nogama?! Tako je većina p osetilaca za uspomenu kući ponela, osim fenomenalnog osećaja sa spektakla godine, i gomilu modrica.

Iako su Dikinson, Stiv Haris i ostale "gvozdene device" sasvim korektno komunicirali sa publikom tokom koncerta, poželevši da se sledeći put sretnu na nekom od srpskih stadiona, to se ne može reći za njihovo, blago rečeno, razmaženo i introvertno ponašanje prilikom dolaska u Beograd i boravka u hotelu "Hajat".

Hiljade obožavalaca su ih sa od starosti požutelim zastavama čekali na aerodromu, da bi tek nekoliko njih dobilo autograme i poneko slikanje sa grupom, dok je Dikinson, vidno ljut zbog zadržavanja radi tehničkog pregleda aviona, protutnjao kroz masu u holu "Nikole Tesle" laktajući se pri tom kao da se bori za mesto u nekom našem autobusu.

Pevač Mejdena je sa ostatkom grupe kasnije u hotelu potpuno ignorisao obožavaoce ne izlazeći iz sobe, a kada bi to i učinili, nekoliko "momaka u crnom" bi smrtonosnim pogledima i širenjem ionako ogromnih ramena odvratili izneverene što klince i klinceze, što vršnjake članova grupe od želje za susretom života.

Sa Sajma su otišli kako su i došli - u crnoj limuzini, kojoj se, naravno, nije ni moglo prići. Na koncertu su mahali britanskom zastavom, dok za srpsku, koja im je već na početku bačena u levi ćošak bine, nisu ni marili. Međutim, to su ipak Mejdeni - sve im je oprošteno, čak i kratkih 90 minuta svirke.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka

TSM je napisao:
glup si

isticuci njegovu pokazujes svoju nezrelost. nema potrebe za vrijedjanjem.

ko god da je pisao taj tekst bas nije degen. optuzuje ih za jedno a sam sebi odmah i odgovara za sta je sta kako jeste.

Citiraj:
protutnjao kroz masu u holu "Nikole Tesle" laktajući se pri tom kao da se bori za mesto u nekom našem autobusu.

pa zasto bi iko zelio da dodje u srbiju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
VeLiKi je napisao:
TSM je napisao:
glup si

isticuci njegovu pokazujes svoju nezrelost. nema potrebe za vrijedjanjem.

Morao sam da dozvolim sebi taj luksuz i odgovorim na takav način nekome ko u 3 posta 15 puta pošalje u kurac sve ljude koji su nešto napisali o koncertu ne navodeći pri tome ni jedan argument u svoju korist osim isticanja svetosti svima nama omiljene grupe.
Demokratija je kurac. Živio drug Staljin!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka

argumenti na mjestu, prihvata se, oprosteno ti je. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 00:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
VeLiKi je napisao:
Citiraj:
protutnjao kroz masu u holu "Nikole Tesle" laktajući se pri tom kao da se bori za mesto u nekom našem autobusu.

pa zasto bi iko zelio da dodje u srbiju?

Tako je, potpuno si u pravu. U neku zemlju se dolazi samo ako se u toj zemlji normalno ide autobusom u kojem ima par putnika. Svaka cast, stvarno me fasciniras, a najvise sa onom izjavom "Meni je Maiden najdrazi bend ovo ono", a kasnije ode sa pola koncerta. :lol: :lol: :lol:
Pa jbt ja kojem Maiden nije medju prve 3 grupe, sam ostao do kraja u guzvi iako sam mogao par puta pasti u nesvjest, i onda dodjem ovdje i procitam da se neko zali sto je bilo guranja, pa sta si ocekivao, pozoriste? Pa Maiden nije bio u BGD 20 god.hvala Bogu da ce biti onako, a i to je na neki nacin jedna od drazi koncerta. Nek sam cuo Fear of the dark i dobio hiljadu lakata svugdje po tijelu, i to je bolje milion puta nego da se kao neki razmazeni lik od 5 godina izvucem sa koncerta i budem isfuran sto nije sve bilo kao i u jebenoj Hrvatskoj gdje ti sve odgovara, a u Srbiji ocigledno nista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka

vidis ti mene....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
SlikaSlikaSlika

A jebem ti... (suza)
Velis, nije ti ni u prve tri grupe... Slika
zasto boze? SlikaSlika
Sve ce biti uredu...

A ti Veliki, kako si mogao jebote. Jebote chooova! I ti si mi neki trvv fan, kao tebi je mejdn na prvom mjestu, jest kurac choova a ovamo izlazis na pola koncerta zbog toga sto je koncert sranje jebote chova... aha aha...pravdaj se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 04:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
:lol:

sramota!
Meni je bilo fino! Jbg.... :lol:
Haha. Ne. Inace u busu bilo extra (a kako i ne bi)! Definitvno najstrašnija je bila scena kada lik prilazi i počne da priča o svojim doživljajima i neko mu dadne flašu piva sa urinom, ugašenim cigarama i ostalim materijalom, a ja kao "e, hajd da nazdravimo" i on...popije!
Koncert mi je bio ok! Bila sam negdje u desetom redu, a onda nakon pete pjesme otišla od šanka i na kraju se popela na prvi sprat. kasnije su me neki trazili pošto sam krenula u suprotonom smijeru od parkinga gdje je bio bus. :drinking: bilo je svega, ali mi se ne da pisati.....

predgrupa je bila smor, ali stvarno.
kad sam došla kući spavala sam od 12 popodne do 1.

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 05:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Citiraj:
Blind guardian - sramota! burzujcina! pokusaj kronera! pa ko jos dovraga prosipa alkohol po autobusu? rum pogotovo! sramota!

stidim se.....ali nije bilo namjerno...stvarno...slucajno, preko ramena na sjedište! ziri, pa ti znaš! :cry: :cry: :cry:

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
sta ste vi ljudi svi nesto nezadovoljni...pa sta ste ocekivali da dodje dickinson i popusi vam ????sta vas boli k vise..dali ste pare..otisli ste....niko vas nije tjerao..oni su tako zamislili koncert i njihova stvar a ne bis ovo bis ono jebo vas vise bis.....ako vam se ne svidja zalite se upravi vodovoda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ehm, ewo i mene. Necu da pisem kao Welikee jer da ne bude predugo... on je manje vise napisao swe.
Sto se tice te gazdarice MG toursa koja je navodno poslala inspekciju na nas ... sta da kazem, ako se mora prijaviti ovakav organizovan odlazak na svirku, onda se mora. E sada, drugo je to sto je nmogla i drzati jezik za zubima jer nista nije napravila ovom nesportskom gestom, jer mi bi isli sa lakijem na svirku svejedno a ne sa njom... na drugarskoj osnovi se sve desilo, a ne na poslovnoj.
Elem,
WC u autobusu (bijelom) je navodno bio van funkcije, a to smo shvatili kada se tekucina za neutralizaciju smrada mokrace pocela da se prelijeva.. srecom hamikalija je predivnog mirisa tako da nije smrdilo sto je i najvaznije.
Necu da kritikujem nikoga, kompromitujuce snimke Pere dok povraca sam izbrisao... i onaj decko iza njega je bacio peglu, pa reko necemo sada da pridodajemo toliku paznju jednom (tacnije u vise navrata) obicnom povracanju.

Na slici broj jedan vidite 2. zaustavljanje za obavljanje prijeko potrebnog pusenja cigarete i mokrenja... Ovdje primjecujete nerazdvojivu silu koja spaja metalce sa njihovim prirodnim stanistem - njivom!
Slika

Na drugoj slici na neke vec djeluje sila gravitacije...
Slika

Dok na trecoj slici vidite realizaciu projekta navodnjavanja modricke ravnice u nedostatku prirodnih oborina...
Slika
ps. ova slika uopste nebi bila interesantna da momci ne izgledaju kao da su iz heavy metal benda

Na sljedecoj slici laki ispunjava crveni karton
Slika

Detalj iz busa (u kojem je povracao Pero Bombas)...
Slika

I na kraju...scena sa parkinga po zavrsetku koncerta (Glas Srpske)
Slika Slika

Slika sa samog koncerta nemam, jer telefon pravi ocajne snimke bez svjetla tako da se nisam htio maltretirati a i bio sam u guzvi naprijed tako da bih ga vjerovatno i izgubio

Meni je svirka bila super, nakako smo se probili na 20ak metara... piskio sam na vrijeme tako da nije bilo potrebe da napustam poziciju do kraja svirke.
Poslije toga slijedi lomljava u autobusu uz sadisticku nebuloznu pricu ekipe iz zadnjeg dijela busa... o Chuck Norisu i slicnom nebulozama i sranjima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 10:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Bik je napisao:
SlikaSlikaSlika

A jebem ti... (suza)
Velis, nije ti ni u prve tri grupe... Slika
zasto boze? SlikaSlika
Sve ce biti uredu...

A ti Veliki, kako si mogao jebote. Jebote chooova! I ti si mi neki trvv fan, kao tebi je mejdn na prvom mjestu, jest kurac choova a ovamo izlazis na pola koncerta zbog toga sto je koncert sranje jebote chova... aha aha...pravdaj se...

Ahahaha-jesi ti neka opasna budala :lol: :lol: :lol:, ahahahhahaa
Da li bi ti izasao sa koncerta Tool-a na pola koncerta zato sto te neko malo udario i sl?
Da volis toliko Tool kao sto pricas 100% ne bi, ali mozda imas malo uvrnuta razmisljanja ko i Veliki, pa bi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2007, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Eh da, imao ja 3 upaljaca i kaze meni onaj na ulazu... baci upaljac! Ja bacim 2 i ostavim jedan.
Kaze on opet... BACI UPALJAC!
Kazem ja: kolega treba mi da zapalim cigar. A ako nekoga budem zelio da povrijedim, to sigurno necu uraditi upaljacem! Pogleda me lik, nasmija se i kaze, ajd ulazi.

Zaboravio sam prokomentarisati raznorazne plinove koji su kruzili busom u jutarnje sate. buaaaahahahaha... to vise nije samo mrad, to omamljuje, gubis svijest. Trebalo bi smrad klasifikovati u vise kategorija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]