Citiraj:
reci i ti nama šta je ''pokretačka energija'' i kako ju izračunavaš
Evo sta je pokretacka energija:

Kod SMAKa je nemoguce vidjeti takvu atmosferu na koncertima, jer onaj Kotac mirno stoji i masturbira gitaru sa cigaretom u zubima kao da je na tezgi, Najda trlja def o trbusinu i cacka usi, dok publici ne pada na pamet da se pomjeri.
Citiraj:
Po toj logici bezvrijedna je ''Na Drini cuprija'' ili ''Tvrdava'' jer govore o nestvarnim dogadajima koji su se dogodili u prošlosti.
Kakve veze imaju "Na Drini cuprija" i "Tvrdjava" sa vitezovima koji se bore protiv demona i zmajeva, vjesticama, zacaranim ljepoticama?
Te knjige govore o potpuno realnim i mogucim dogadjajima.
Citiraj:
Ne znam HR zašto smatraš za uvredu ako Temple Of The King, ja ili bilo ko treći kaže da punk ne smatra za muziku. A smatraš, jer tražiš izvinjenje za to. Griješim li ?
Ako pankeri u svojim pjesmama mogu kritikovati bilo koga ne vidim razlog zašto neko ne bi smio imati kritički (odnosno odbojni) stav prema tim pjesmama ako mu se iste ne sviđaju. Od mene ćeš dobiti izvinjenje kada se Pistolsi izvinu engleskoj kraljici
Ne smatram za uvredu, vec za vasu neobavijestenost i neznanje, kao i drskost, jer se usudjujete da komentarisete ono o cemu ne znate nista.
Spomenuo si Pistolse, Clash i Ramonese, ukupno tri benda od kojih si cuo po nekoliko pjesama. Ja sam spomenuo desetak melodicnih bendova za koje vjerovatno nisi cuo, ali postoji na hiljade punk bendova koji su spajali razne muzicke stilove i dobijali svjeze i originalne stvari pokusavajuci da pobjegnu od praistorijskog hard-rocka ciji su se predstavnici pretvorili u mega-zvijezde sa milionskim ugovorima, vilama, kurvama koje ih cekaju u redu ispred vrata, itd, te izgubili srz rock'n'rolla, koji je zaista, izvorno, trebao da predstavlja nekakav bunt protiv vlasti.
Sve dok ne steknes detaljnije znanje o punk (a pored toga i ska, reggae, hardcore, new-wave, dark) bendovima, nemas pravo da komentarises takvu muziku.