banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 184 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 18:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
citav centimetar.
nego, pank je vise pokret nego muzika. neke stvari se tu postuju, neke ne(muzicki dio slabo - kao sto se vidi iz daljih postova od prije koliko, godinu?). ti bi HR mogao malo vise izlaziti van po ovako lepom vremenu. aaaaaaa, necu da se svadjam preko interneta. aaaaaaaa nisam pacenik. aaaaaaaaaaaaaaa. nego, da dodam da jos uvijek trljam oci kad vidim da me veliki brani! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Temple_of_the_king je napisao:
nego, pank je vise pokret nego muzika.

Ovo valjda treba da znaci da muzika tu nije bitna, jer je to pokret, a ne muzika, sto bas i nije na mjestu. Reci mi koji su te to punk bendovi koje si cula naveli na takve izjave?
Bio sam danas vani, i VeLiKi me vidio, a bio je sa nekom trebom...dobra... VeLiKi = fucker.
Ako cijeli dan visim napolju, bicu kao i ovi klosari sto slusaju SMAK i Rainbow. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 19:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nije mi bas jasna ta tvoja odbojnosti prema raznim parazitima i beterima, i kako to da nisi vec saznao da ja nisam jedna od tih. De pogledaj sve moje postove od prije 2 godine, pa mozda i na to naletis... Pa-pa, moram sada ici biti klosar...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 19:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Au, pa nemam sad vremena da trazim i citam tvoje postove, hajde mi ukratko prepricaj. (Sad si se vec isfurala i ovo prelazi u jednu gadnu svadju)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 20:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
ha ahahaha :D :lol: :D hr nisi ni svjestan u kakvu si se avanturu upustio :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ali ne moramo ici dvije godine unazad, evo nesto od prije 3-4 mjeseca:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?p=465510&highlight=novi+talas#465510
Citiraj:
da.dobro.to zavisi sta se smatra pod rok.meni novi talas nije rok.to je to!

Stidi se bre. I dokle ti, temple, mislis ici u srednju skolu? Isla si i kad si se uclanila na ovaj forum, a ides i dan-danas. :lol:

Poslednji put menjao HR dana 12 Mar 2007, 22:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 21:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
i kako izgleda ta dobra treba sto je bila sa velikim danas ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zapravo gadno...VeLiKi je mnogo ljepsi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jesam ja jedina osoba na ovom forumu s kojom se ti nisi svadjao? idi setati. navece je zrak malo gadan zbog smoga, ali ipak, moze se...
novi talas je go nekvalitet. ja slusam rnr. meni to ne lici na novi talas. to je trebalo biti sarkasticno. ovo-ono. nego, rnr je ono sto si popljuvao na prethodnoj strani. jel' ja trebam jos nesto reci?...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Primila se, primila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

a ti si tako komican da bacas u senku [bik+nerevar+veliki] kombinaciju. divim ti se. to je poseban humor, malo naginje na britanski, ali nije jos uvijek ni blizu. smijesno je samo tebi. i nikom vise. nego, ako bas hoces da pricas sa mnom imam ovamo neke chatove i slicne izume, imas mail, pa slobodno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zasto toliko pjenis?
Samo bih volio da ne pises tako o onome sto ne poznajes. Reci mi koje si to bendove cula i sta podrazumijevas pod punkom i new-waveom?
Ja sam slusao i Blind Guardian, kao i Rainbow i SMAK i ne svidjaju mi se, pa ih zato i kritikujem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ne svidja ti se smak :o
:o
.
.
.
.
.
.
:o
pa sad reci da si normalan... kome se normalnom tocak nece svidjeti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ja cu dodati rejnbou, a onda ce doci cuvarka i dodati blajnd gardijan ovoj listi. i moj poslednji pp hr-u ce otici u zaborav. nego, na nekim forumima postoji opcija ignore, jel' ima i ovde????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
pa ni meni se nikako ne svidja mak. Cinjenica da ljudi ubise svoje intstrumente, ali mi je to daleko od pozeljnog za moje usi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo jos jednog uber precijenjenog benda: SMAK.
Jedini njihov kvalitet je sto su dobri muzicari. Tekstovi nikakvi, muzika impotentna i bez imalo pokretacke energije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Temple_of_the_king je napisao:
i dodati blajnd gardijan ovoj listi.

Pa zar ih se ne treba dodati :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 00:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
HR je napisao:
Reci mi koje si to bendove cula i sta podrazumijevas pod punkom i new-waveom?

Kao da je bitno koje je punk i new-wave bendove slušala poslije Smaka i Rainbow-a i šta pod tim podrazumijeva. Ja sam poslije takvih bendova slušao neke punk pjesme i ni jednu nisam mogao odslušati do kraja. Cijenim muzički ukus ljudi koji se lože na otpor, proteste i revoluciju, ali punk mi više izgleda kao političko izražavanje kroz svirku. Nikako to u muziku ne bih svrstao.
Navedi ti neke punk pjesme koje odišu ljepotom, melodijom i harmonijom kao Plava pjesma, Blues u Parku, El Dumo ili Catch The Rainbow, Rainbow Eyes, Temple Of The King, pa i balade iz Turnerovog perioda ...

HR je napisao:
Ja sam slusao i Blind Guardian, kao i Rainbow i SMAK i ne svidjaju mi se, pa ih zato i kritikujem.

I ja sam slušao Pistolse, The Clash, Ramonese i ne sviđa mi se, ali ih ne kritikujem jer nisam muzički kritičar.

HR je napisao:
Jedini njihov kvalitet je sto su dobri muzicari. Tekstovi nikakvi, muzika impotentna i bez imalo pokretacke energije.

Njihova muzika nije namjenjena ljudima tebi sličnog muzičkog ukusa. Naravno poštujem tvoje mišljenje.

Zaboravili ste Leb i Sol dodati u ovu listu. Zar vas moram napominjati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jos jedan "poznavalac".
Citiraj:
Nikako to u muziku ne bih svrstao.

Stvari od Husker Du, Descendents, All, Dag Nasty, Minutemen, Teengenerate, PTTB, Buzzcocks, Blood, Radio Birdman... melodike koliko ti dusa zeli...Harmonija, pa harmonija, izivljavanje na instrumentima, pa izivljavanje na instrumentima...svaki hardcore bubnjar ima 74 puta tezi posao od onog Kepe...bubnjar Kennedysa sije Kepu sa sve bradom i dzointom iza uha...a gdje je tu pokretacka energija, tekst koji govori o necemu stvarnom, a ne o macevima, vitezovima i dugama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
HR je napisao:

AAAAAAAAAA!!

Citiraj:
svaki hardcore bubnjar ima 74 puta tezi posao od onog Kepe...

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Jeeeeebem ti boraniju, pa ovome se od tebe nisam nadao... Dakle recimo samo da cu da negiram sve i jednu tvoju izjavu ozgo da ne dubimo previse.

Svaki hard core bubnjar moze da pusi tachinardija kepi sa dzointom ili bez. Bum tras bum tras bum tras bum tras bumtrasbumtras bum tras bum tras... ebo te hard core bubanj. ima brzi posao, ali ne i tezi. Onda svaki Death metal bubnjar ima 74 puta tezi posao od hc bunjbara. Navodis me na gresnu pomisao da nisi ni slusao smak (osim daira i lisica i ostalog).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 184 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]