banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 04:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
ТСМ је причао о неким мисколидијским системима свирања,
а ја и Тадић смо само питали јел имају негдје таблатуре да се то скине, па да после окачимо на интернет наше снимке...

Бик је након тога указао на апстрактност израза и немогућност ратификације тог израза као језика спецификума, код гитарсих виртуоза, с чим се Памела није сложила, те указала не неке нове правце у савременој журналистици.

Тадић се изнервирао јер му није одговорено на постављено питање које је гласило:
"Да ли веће активности алтер-ега, утичу да компулзивно-опсесивне поремећаје склопа личности у развоју, и да ли се вјежбање гитаре може уклопити у неуротске-компулзивне радње?"

На шта му је ХР одговорио да се латенција не односи само на снимање звука гитаре кроз виртуалне процесоре у Кјубејсу, већ да ће све то да се забашури у пост-продукцији, а да се на финалном снимку неће ни примјетити.

Дакле, јасно, тема су били и остали гитаристи,
а ја ћу свом младом колеги Тадићу одговорити на нека питања,
али сада журим, пошто морам држати часове из виолончела.

Ето толико, велики поздрав за Најгору,
и молим те да се не љутиш и не мислиш да је у питању офтопик.
Колеге ће потврдити да смо сво вријеме на истој теми, која не мора увијек бити јасна на прво читање....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Prostor i nije bio bas najsretniji za ovakav dogadjaj. Mislim da bi pod hitno trebalo uvesti bolji ventilacioni sistem, vjerujem da je i gitaristima smetala temperatura od plus 50, te da su im se zbog toga ruke vise znojile, a vjerovatno opala i koncentracija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 13:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2007, 22:05
Damaskin je napisao:
ТСМ је причао о неким мисколидијским системима свирања,
а ја и Тадић смо само питали јел имају негдје таблатуре да се то скине, па да после окачимо на интернет наше снимке...

Бик је након тога указао на апстрактност израза и немогућност ратификације тог израза као језика спецификума, код гитарсих виртуоза, с чим се Памела није сложила, те указала не неке нове правце у савременој журналистици.

Тадић се изнервирао јер му није одговорено на постављено питање које је гласило:
"Да ли веће активности алтер-ега, утичу да компулзивно-опсесивне поремећаје склопа личности у развоју, и да ли се вјежбање гитаре може уклопити у неуротске-компулзивне радње?"

На шта му је ХР одговорио да се латенција не односи само на снимање звука гитаре кроз виртуалне процесоре у Кјубејсу, већ да ће све то да се забашури у пост-продукцији, а да се на финалном снимку неће ни примјетити.

Дакле, јасно, тема су били и остали гитаристи,
а ја ћу свом младом колеги Тадићу одговорити на нека питања,
али сада журим, пошто морам држати часове из виолончела.

Ето толико, велики поздрав за Најгору,
и молим те да се не љутиш и не мислиш да је у питању офтопик.
Колеге ће потврдити да смо сво вријеме на истој теми, која не мора увијек бити јасна на прво читање....

Tema je bila, kada sam trazila od, nscu naveti niciji alijas, da vidimo neke njihove snimke, neke muzicke numere, svi su samo mjenjali temu.
Jedan je cak kazao da se boji da postavi snimke da mu ih neko ne ukrade.
Navodeci da je Tadic lud sto je to ucinio. Cak je naveo da ima producenta za svoj svijetski album. Ali niti jedne minute nekog snimka nema.
Naravno da nema ni sekunde.
Ovde se usudjujete da komentarisete nekoga i njegovu muziku a da neponudite vlastitu na ocjenu. Naravno nemislim na sve, ovde je dosta onih koji nisu muzicari.

Ajde ovako. Nka svako ko ima nesto svoje, postavi svoj clip ili bilo sta sto se moze cuti i videti, pa da to zajedno komentarisemo, pohvaljujemo ili kritikujemo u zavisnosti od kvaliteta.
A ne samo da pljujete po Tadicu koji vam je ponudio svoje snimke. Za to se kaze HVALA ili se cuti ako nemas konstruktivan komentar.
Kako rece sinocnji sagovornik, on krije svoj materijal iz straha od kradje.
Ako vjerujes u svoju muziku zasto je onda krijete. Kako je to Tadic uradio.
Osim toga Tadic je jedini Banjalucki muzicar kojeg je u jednom danu vidjelo vise od milion ljudi sirom svijeta. Tako sam cula. Provjerite dali je tacno. Naime njegova numera pete Betovenove sinfonije je bila na naslovnici Jahoo cijeli jedan dan. Vidjelo ju je vise od milion ljudi. O tome niko nece nista ovde da kaze. Kazem, neznam sigurno dali je to tacno ali sada cu mu uputiti jedan post i direktno ga pitati jeli to istina.

Na njegovom http://www.myspace.com/aleksandartadich vidim da je njegove numere culo vise od 7000 ljudi sirom svijeta. Da ima 1200 registrovanih prijatelja, i procitala sam dio njihovih komentara. Izvanredno je vidjeti da ga ljudi sirom svijeta podrzavaju i hrabre da nastavi i cijene to sto radi. A ovde, ovde medju svojima, samo pljujete po njemu, zavidite, i mrzite.
Eto kakvi su ovde ljudi u stvari. Nije ni cudo sto nas toliko sirom svijeta mrze. To smo i zasluzili.

Dajte da slusamo vasu muziku gospodo, postanite i vi jednom dio svijeta, a ne samo gradske carsije na malom forumu.

Toliko

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 13:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2007, 22:05
aleksandartadic je napisao:

Tadicu posto sam cula a neznam tacno dali je to istina molim te da nam svima to kazes.
Jeli istina da je tvoja numera pete Betovenove sinfonije bila na naslovnici Jahoo cijeli jedan dan i kada je to bilo.

Obozavateljka.

Hvala na odgovoru

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
pa evo sce ce mi svisnuti od tuge :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sto su obrisali one krasne stranice off topica???? ja se bas nameracila da ih sad iscitam :cry:
@damaskin -zar ne mislis da je sve to moglo biti receno sa manje strahozvucne terminologije??? :oops:
@ no docim target posalji tadicu pp pa ga pitaj sve sto te interesuje ne vjerujem da ce doci skoro voi mozda ti da br.telefona pa se posle toga upoznate,smuvate prizenite i na kraju(ili pocetku?)djecu izrodite pa jednog dana i vi otvorite temu -dobili smo prinovu-i gratis prikacite koju fotografiju mladunceta :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
A znate li sta je najtuznije... ono uopste nije bio oftopik... sve vrijeme se kroz radnju prozimala glavna tema iliti rbf.

I da, sad sam siguran da nas target samo lozi... onakav post ne moze neko normalan da napise, osim u slucaju totalne zajebancije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 14:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

to ti naj znas :wink: kad ce nastavak....????>>>>.>>???.??//
eto ti ideja romansa na relaciji tadic- target -tadic :wink:
a ovo sto su obrisali to je bilo...... ma prekrasno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Najgora je napisao:
5 stranica OT-a je obrisano, imate kolektivni žuti karton, drugi put ostavljam katanac.

Šta je bila tema?

hm, uopste mi se ne da pisati ponovo odgovor freak on the leash - u ni tiki-ju. na ovolika citiranja..... :roll:
kad si vec obrisala moj odgovor na ove njihove postove mogla si (trebala) obrisati i NJIHOVE POSTOVE (to sto tu pise ionako je pravi pravcati off topic - pise se o nekoj novinarki a ne o rbf!)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 15:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
mogla ga je cuti i milion ljudi u jednom danu dzaba mu je snimka odsviranog u cat clubu govori dovoljno o njegovoj tehnici , iskreno Tadic je stvarno dobar gitarista pogotovo sto je gitarista tek godinu - dve uzimajuci u obzir i da je kasno poceo svirati svoj instrument, ali mu fali iskustva i live nastupa i dok ne uspije fino i bez treme odsvirati uzivo , dzabe je snimati kamerom i reklamirati se na yahoo ili bilo gdje , sto moze bilo tko tko plati , sto se tice betowenove 5 simfonije bilo koji gitarista iz muzicke skole je moze je odsvitati kud i kamo bolje jer je skolovan muzicar a Tadic to nije nego je ho-ruk streber , sto se tice myspace svatko kome posaljete add odobrice vam zahtjev stoga moze se i udanu otici na 10000000 adresa i svi ce ti pozitivno odgovoriti druga stvar je koliko u zivotu ima pravih prijatelja ,

Poslednji put menjao groznium dana 12 Mar 2007, 16:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Pošto sam ja započeo ovu temu, daću sebi za pravo i da je zatvorim...

Na kraju možemo konstatovati da je Rif Boom Fest postigao svoj cilj i izvukao gitariste bar na kratko pred oči javnosti. Nekima se svidjelo, nekima manje. Neki bi to uradili drugačije... U svakom slučaju svi imate priliku uraditi nešto slično...

Žao mi je što su se probudile i neke negativne emocije, ali gdje ima igre ima i plača...

Za kraj... jedna sekvenca sa kraja tog koncerta 01. marta 2007.

http://www.box.net/public/bh5lcqae2u

Vidimo se iduće godine...

p.s. Za sve neupućene... poslušajte kako @Damaskin svira!
Budite bolji ili ćutite dovijeka!

MOLIM MODERATORE DA BRIŠU SVE POSLIJE OVOGA I ZAKLJUČAJU TEMU.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
A jes vala, sve smo rekli sta smo mogli o Riff Boom FEstu.. Iscjedjen je ko limun.
Mozemo nastaviti o slicnim temama na drugim topic-ima... za gitariste i slicno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 17:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ovo sta god da je nasnimano odbi od zivota sto jest jest ---nesto mi se ne cini da sam to cula onu noc :wink: --kad ce taj cd u prodaju ili kako vec???

ja kontam da ova tema ne treba da se zakljuca nekako je ona vec isproban teren i na njoj se moze sasvim fino pisati da se otvori neka druga tema ne bi to bilo to :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
:hello2:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Sva vremena su u UTC [ DST ]