banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Citati "nekog" ko se predstavlja kao "target":
Citiraj:
I siguran sam kad budete gledali snimke dacete i sami to shvatiti.
Citiraj:
Ha ha ha ha.....
Eto kakve ste vi face. Stvarno ste jadni.
Pa mozda bi i mogla biti Tadic samo kad bi on nosio suklnju.
Uz to izgleda odlicno, pa mozda bi i mogla....
Sta reci osim:"Get the fuck out of here, maaan!" (edi marfi, ljubi ga majka)

Prijedlozi za "one odozgo sto sve vide i sve cuju":
1. Aj nas castite pivom!
2. Organizovati fest na otvorenom i odmah pucati visoko. Promocija i ucesnici iz citave drzave, naci nekakav omladinski NVO pa preko njih napisati nekoliko projekata za sufinansiranje vladi, prohelvetia, gradu ... Dovesti dva dobra/slusana/popularna benda da sviraju prije/poslije takmicenja/sa takmicarima/pobjednicima a ne dovoditi deset bendova koji skupa imaju objavljen album i po i 100 fanova. Definitivno na otvorenom i definitivno ne na Kastelu. Fest treba da bude nesto svjeze, a samim tim i lokacija. Bolja medijska podrska/izganjati direktan prenos (sigurno neko ima brata/tetku koji rade na nekoj televiziji)=> vise sponzora => vise love => kvalitetniji fest. Ma ima tu hiljadu stvari pa treba o tome poceti sto prije razmisljati.
3. Moze ono pivo?![/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 12:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2006, 03:00
ADJazzBV.Aco je napisao:
Ma Bio mu je tu stari; Mora da je bilo ja tebi KM ti meni nagradu!

ovo sam tek sad video. necu ni komentarisati. mislim babicu znam te licno, znam koliko vredis u muzickom svetu a i generalno. ako mislis da ces prosipanjem gluposti postati simpatican ljudima, varas se
ja da sam ti ne bih spominjao nicijeg starog, ok?

nego ljudi manite se gluposti .. sta je bilo sa benjaminom simicem? momak je bio ok a nisu ga na kraju ni spomenuli

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 12:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pamella_morrison je napisao:
AntiDope je napisao:
kad vec spominjem to, ono sto mi se posebno svidja kod tadica, a sto ce ove "iz muzicarskog svijeta" posebno nervira, je to sto im on ne daje taj znacaj koji misle da zasluzuju - za svaku pohvalu :wink: :wink: :wink:

To je zato sto je mlad pa jos ne zna sta treba da radi, a sta ne treba.
Pa sta ti mislis kako funkcionise muzicka industrija? Ruka ruku mije. Jel ti ne kontas da je prvenstveno neko trebao ono uopste da organizuje sinoc?
To se mora tako raditi, reklamirati i prozivati... .

jasno je da je mlad, ali je isto tako jasno da nije glup - sigurna sam da tacno zna sta "treba" ali to ipak ne radi (tako se ponasa/o i na forumu, na tome mu posebna cestitka!) :wink:

odgovor na ostatak citiranog posta vec sam dala i situacija mi je naravno potpuno poznata i jasna ....
Citiraj:
p.s. cjelokupno preseravanje onih "voditelja", zahvale artistu, "nas ziri"(500 puta reci ko je u njemu), i ostala malogradjanska paradiranja su stvarno :pukeright: , ali valjda bez toga ne moze u tom muzicarskom svijetu

ja tu povratim, a ovi jaceg zeluca i stabilnije kicme pripadaju "tom svijetu" :fadein: hm ili naravno bivaju shikanirani iz istog ako se "ne uklapaju u profil" :oops: sta ces nismo svi isti :D

a sto se tice te "organizacije" sve je to ok :roll:
oni "organizovali" - mi PLATILI ulaz i pivo (koje naravno ne mozes birati jer "ima samo mb i bavaria" (ne volim nijedno od ta 2) :roll: )
zakljucak - tadica i ostale smo culi jer smo platili, ne zbog "velikodusnosti" ovog ili onog "dobrocinitelja" - najlakse bi ih tako trebali u svojim glavama predstaviti... :roll:

:) ja sam organizatoru rekao sta sam imao kad smo pricali pre svirke, kao sto sam rekao i ziriju posle svirke i stvarno mi je puno drago sto se neko setio organizovati tako nesto, mislim da nisam pogresio sto se nisam zahvalio javno njima, mislim sve je to fino i kulturno, ali kad sam im vec nevezano od svirke rekao sta mislim, govoreci to ponovo pred svima bi bilo licemerno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 13:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
dobro tadicu razumjemo te ali nemoj da lazes posto svi znamo da si odmah poslije svirke dotrcao na forum da pogledas komentare i nisi nista odgovarao :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Neću ništa srat; ja i Tadić ćemo se čut na PP!

što se ideja tiče, napravite takmičenje bendova, klavijaturista, bubnjara...
Nek traje 2-3 dana pa nek se Banjalučani gotive!
već sam to spomenuo al evo opet: napravite nešto kao G3!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
aleksandartadic je napisao:
slusaj manijace, ...

Lijepo od tebe, nema šta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 14:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
Tiki the Boyler je napisao:
Bio bi to neki gadan break beat!!!

Hmmm "break beat", pogresna terminologija u ovom slucaju :roll: al' ajd dobro... Inace, zao mi je sto nisam stigao da vidim/cujem, ali koliko uspijevam da shvatim ovo uzburkavanje oko Tadica mirisi samo na jedno - malo gitaristicko bratstvo u BL se uskomesalo kad je osjetilo prijetnju, pogotovo sto se radi o golobradom mladicu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
WhiteHand je napisao:
malo gitaristicko bratstvo u BL se uskomesalo kad je osjetilo prijetnju, pogotovo sto se radi o golobradom mladicu...

Kakva misao!!!
:wav:

Poslednji put menjao Tiki the Boyler dana 05 Mar 2007, 15:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 15:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
Tiki the Boyler je napisao:

Kakva misao!!!
:wav:

Ja bar imam nekakvu ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 15:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ADJazzBV.Aco-u sam bas pogodio u zivac .. hoce li mu ko reci da mali zeleni ne pokazuje "onaj prst" :lol: to radi mali plavi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 17:01 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Dec 2006, 15:22
Ovaj A.T. je definitivno najveca faca(citaj Budala)koju sam ikad vidio.
Bez uvrede:) ali sam si kriv zbog takvog misljenja.
Malo Manje price a vise rada...
Ma sve ti je to jedan veliki GRC!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 17:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Dec 2006, 15:22
Aa onaj ziri...
Ma ko su ti ljudi UOPSTE????...po njihovim "uticajnim" bendovima se vidi ko su oni..
Ma daj te ljudi molim vas.... ko su oni da mogu bilo sta da ocjenjuju.
ko je Momo...da on odlucuje kako ko svira? uticajna osoba na muzickoj sceni grada BL??? kakava scena, prije svega.
Momo je dobar gitarista..nema sta...covjek dobro radi svoj posao-sto se tice sviranja.
Oni ostali ljudi ko god da su.
Ssvima je bilo jasno, ko je najbolji gitarista te veceri bio. Koliko god ja Ronija ne gotivio zbog njegovih ego tripova, covjeku skidam kapu..Tako treba jedan vrhunski gitarista da zvuci...Brzo, cisto precizno!!! i to je to..
I naravno, nadju se ljudi koji kao nesto znaju o gitari i....
i ja se slazem sa pobjedom onog momka...ono je bila dusa...a ne samo sviranje...
Ma zajebi to sve... Ssamo DAKTHRONE i BILSKIRNIR!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
target je napisao:
AntiDope je napisao:

kad vec spominjem to, ono sto mi se posebno svidja kod tadica, a sto ce ove "iz muzicarskog svijeta" posebno nervira, je to sto im on ne daje taj znacaj koji misle da zasluzuju - za svaku pohvalu :wink: :wink: :wink:

To je zato sto je mlad pa jos ne zna sta treba da radi, a sta ne treba. Pa sta ti mislis kako funkcionise muzicka industrija? Ruka ruku mije. Jel ti ne kontas da je prvenstveno neko trebao ono uopste da organizuje sinoc? Jes ti vidjela momke sto su motali satima kablove i teglili onu opremu i pitaj Boga kada su zavrsili? Sto oni to rade? Pa da zarade platu i odnesu kucama, zenama i djecama.
To se mora tako raditi, reklamirati i prozivati... u protivnom Tadiceva alternativa je da ovdje na forumu prica kako je svjetska klasa i da ga mi zajebavamo, a da ga i ne cujemo.

To ti samo mislis da Vi njega zajebavate. On crpi energiju iz tih vasih uvrijeda. Ja ga znam dobri smo prijatelji ali nisam ninacioj strani.
Po tvome treba kao i ti da savije rep i da se uvlaci u dupe ovdasnjim seljacinama da bi uspio u necemu. Ako je to jedino sto mozes reci onda idi pa im lizi dupe a ne nama soliti pamet kako treba da budemo poslusni jebeni pijuni. Jebemi se i za tebe i za Tadic. Ovde covjek stvarno nesmije reci ni sta misli a da ga odmah ne napadnu i neispljuju. Toliko nam je jaka muzicka scena da sve vrvi od slavnih i poznatih muzicara. kakav narod takva i muzika. Posjeti malo muzicke forume po svijetu. Neces tamo cuti ovakve ocjene kakve ti dajes, vec samo podrsku za one koji hoce i koji vole to sto rade.

Sad bi neko rekao, sta uopste komenntarisem, ali forum valjda i sluzi tome...
Gledaj Target, ja sam samo iznjeo cinjenicno stanje. Da li sam ja sretan zbog toga, nisam. Ali to je tako. Dok si mali, sponzori su ti tata i mama, tetke, stricevi i bake. Kad porastes pocinjes da sponzorises sam sebe (neki po ovom pitanju nikad ne porastu :) )... a ako se bavis nekim hobijem koji zahtjeva exstra lovu, kao sto je muzika (nekomercijalna, a sva osim narodnjaka je ovdje nekomercijalana) onda ti treba sponzor, osim ako nisi iz bogate familije.
Sponzor moze da ubrza tvoj ulaz ma muzicku scenu, tako sto ce ti organizovati svirke, stampati diskove, animirati medije da te "guraju"... Naravno sve to da bi kasnije od tebe izvukao neku korist, jer "nema dzabe ni kod stare babe".
Kao sto sam napomenuo, ovo se odnosi na komercijalne pravce koje Tadic mozda moze da "zakaci" u buducnosti i da postane popularan i slavan.
Ja licno nista nemam protiv Tadica, cak sam ga trazio cijelu noc uoci zabave da se upoznam sa njim i da mu kazem, "djesi Tadicu". I nasao sam ga na kraju ispred dok je iznosio gitaru i potapsao sam ga po ramenu...

Ja ni ne mogu komentarisati niciji nastup to vece jer se bavim slicnim poslom i moje misljenje se na moze prihvatiti kao objektivno, jednostavno je nezahvalno da gitarista komentarise gitaristu. A druga stvar je ta da su svi oni to vece blistali i dali sve od sebe, ali neko je jednostavno zvucao bolje, neko losije. Nije sve u brzini, nastup je mnogo komplikovaniji od sjedenja u stanu i sviranja brzih solaza sa svojim kompujtorom.

Dakle Target, da imas i malo mozga vidjela bi da on ovdje ima odlicnu podrsku od foruma, a pogotovo onu noc tamo, ovacije su bile (nisam stigao na njega ali mi je tako ispricano) i njega niko ne zajebava, ali si to sad dosla ovdje taman da tebe zajebavamo, jer njega smo do sada "zezali" zbog njegovog neobicnog nacina "hvaljenja" samog sebe, a ti ispunjavas sve uslove da te zajebavamo jer si glupa ili si odabrala glupu ulogu da je glumis na forumu.

Sad brzo se izvinjavaj ili mijenjaj nik.
:drinking:

PS
Adrenalin je napisao:
http://www.glassrpske.com/cyrl/?page=&kat=30&vijest=19047

Zipa samo "kreme" na slici... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Cim se vi smarate... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 22:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 13:30
Ovako je AntiDope gledao mladjahnog Tadica :

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 23:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
... Sponzor moze da ubrza tvoj ulaz ma muzicku scenu, tako sto ce ti organizovati svirke, stampati diskove, animirati medije da te "guraju"... Naravno sve to da bi kasnije od tebe izvukao neku korist, jer "nema dzabe ni kod stare babe" ...

... I nasao sam ga na kraju ispred dok je iznosio gitaru i potapsao sam ga po ramenu ...

istina i jedno i drugo, samo ima jedna stvar, kad te publika obozava onda sponzori mogu da te drze u saci samo nekakvim ucenjivanjem, zato uvek treba dati sve od sebe, pokazati bolju stranu sebe, da te publika zavoli .. kad te javnost "voli" onda su sponzori nemocni i ti diktiras sta i kako, u slucaju da te napuste uvek ce te prihvatiti neki drugi sponzori (ako i samo ako si dovoljno slavan) .. i bas iz ovih razloga se nisam javno zahvaljivao jer sam mislio da je licemerno i da ispada kao cista formalnost, a i publika to zna .. a sa druge strane ne verujem da je iko bio uvredjen sto nisam, krivo mi je sto se nisam mogao dokopati mikrofona da se zahvalim ljudima sto su dosli, bukvalno su mi tremu ubili 8) vecu tremu sam imao na probi, nego onaj voditelj zapeo za mikrifon, pretstavio me i ja sam vec bio stavljen pred svrsen cin, ali on covek samo radi svoj posao .. isto po zavrsetku, ali tad sam vec bio malo nervozan zbog nesporazuma sa bendom(ne okrivljujem nikoga, samo kazem da je doslo do nesporazuma) .. jedino mi je ostajala mogucnost da tokom sviranja nesto kazem ali nisam hteo .. izmedju ostalong miki, drugi gitarista po redu, je tako nesto probao i mikrofon je naravno bio iskljucen

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Molim moderatora ako ima skrivene komplekse da mi kaze problem na pp, a ne ovako kukavicki :wink: !

Pitam: gdje su ovi kriticari bili kada je trebalo svirati? Nigdje! Stajali ste u publici i smisljali sta cete komentarisati po forumu gdje svako moze biti ono sto hoce, cak i muzicar, samo ne ono sto u sustini jeste! Cmok moderatoru koji je vrijedan!

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 01:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Ovako vise ! muzika je malo vise od strebanja sviranja gitare jednu / dve godine dana i narcisoidnog snimanja pred svojim ps ., jer uz duzno postovanje Tadica ,jer sam i podrzavao istoga ,Tadic je
streber , a ne muzicar , sto je dokazao u cat clubu ,jer muzika ima dusu nije tek odsvirana nota a to on za sada
nema , nego je poprilicno sterilno to sto svira=nastrebano za godinu dve
, sto se tiche sprdnje na njegov racun sam se nametnuo svojim narcisoidnim hvalospjevima i normalno je da ga ljudi zajebavaju na forumu= jer je to sam trazio ,+ kasno je poceo sa sviranjem gitare pa nije prebolio djecje bolesti jer se inace ne bi ponasao ovako na forumu
i
pisao to sto pise . te prijateljski savjet odrasti i dorasti . mene stvarno licno ne zanimaju takva takmicenja ni muzika koja se tamo svira niti mi se dopada,
ali eto otisao sam i vidjelo se da je nas Tadic bio ubjedljivo najgori tehnicar od svih gitarista sto su svirali to veceri ,jer je bilo evidentno da je imao najvise gresaka . nego covijece uzmi i sviraj za sebe i uzivaj u tome sta radis ovako mi to sve djeluje nasilu neiskreno vise ljecenje svog nekog komplexa , po mom sudu pobjednik je stavrno zasluzio pobjedu , jer je jedini istinski uzivao u tome sta svira i istina da je jedini imao zvuk koji se trazio , Manje price vise svirke :)
svirajte zato sto to volite zbog sebe a ne da bi ljecili komplexe .svako dobro do sljedeceg takmicenja :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 01:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
znas sta groznium, oci su mi ispale dok sam procitala sta si napisao!!!! :evil:
il si :drinking: (ako je tako nemoj misliti da se ne vidi :lol: ) il si kopirao tekst iz nekog manjeg prozora :lol:

a on topic cisto da kazem da se ne slazem s tobom :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 02:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
sama si kriva sveznadarko ehe stavi sochiva :D pa procitaj :lol: , na antibioticima sam pa nista od toga te za ovu klevetu ima pismo da napises , nego ti mora da si u cat clubu dobro :drinking: :drinking: kad se ne slazes pitanje koliko se i sjecas :lol: :lol: .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]