target je napisao:
AntiDope je napisao:
pamella_morrison je napisao:
kad vec spominjem to, ono sto mi se posebno svidja kod tadica, a sto ce ove "iz muzicarskog svijeta" posebno nervira, je to sto im
on ne daje taj znacaj koji misle da zasluzuju - za svaku pohvalu

To je zato sto je mlad pa jos ne zna sta treba da radi, a sta ne treba. Pa sta ti mislis kako funkcionise muzicka industrija? Ruka ruku mije. Jel ti ne kontas da je prvenstveno neko trebao ono uopste da organizuje sinoc? Jes ti vidjela momke sto su motali satima kablove i teglili onu opremu i pitaj Boga kada su zavrsili? Sto oni to rade? Pa da zarade platu i odnesu kucama, zenama i djecama.
To se mora tako raditi, reklamirati i prozivati... u protivnom Tadiceva alternativa je da ovdje na forumu prica kako je svjetska klasa i da ga mi zajebavamo, a da ga i ne cujemo.
To ti samo mislis da Vi njega zajebavate. On crpi energiju iz tih vasih uvrijeda. Ja ga znam dobri smo prijatelji ali nisam ninacioj strani.
Po tvome treba kao i ti da savije rep i da se uvlaci u dupe ovdasnjim seljacinama da bi uspio u necemu. Ako je to jedino sto mozes reci onda idi pa im lizi dupe a ne nama soliti pamet kako treba da budemo poslusni jebeni pijuni. Jebemi se i za tebe i za Tadic. Ovde covjek stvarno nesmije reci ni sta misli a da ga odmah ne napadnu i neispljuju. Toliko nam je jaka muzicka scena da sve vrvi od slavnih i poznatih muzicara. kakav narod takva i muzika. Posjeti malo muzicke forume po svijetu. Neces tamo cuti ovakve ocjene kakve ti dajes, vec samo podrsku za one koji hoce i koji vole to sto rade.
Sad bi neko rekao, sta uopste komenntarisem, ali forum valjda i sluzi tome...
Gledaj Target, ja sam samo iznjeo cinjenicno stanje. Da li sam ja sretan zbog toga, nisam. Ali to je tako. Dok si mali, sponzori su ti tata i mama, tetke, stricevi i bake. Kad porastes pocinjes da sponzorises sam sebe (neki po ovom pitanju nikad ne porastu

)... a ako se bavis nekim hobijem koji zahtjeva exstra lovu, kao sto je muzika (nekomercijalna, a sva osim narodnjaka je ovdje nekomercijalana) onda ti treba sponzor, osim ako nisi iz bogate familije.
Sponzor moze da ubrza tvoj ulaz ma muzicku scenu, tako sto ce ti organizovati svirke, stampati diskove, animirati medije da te "guraju"... Naravno sve to da bi kasnije od tebe izvukao neku korist, jer "nema dzabe ni kod stare babe".
Kao sto sam napomenuo, ovo se odnosi na komercijalne pravce koje Tadic mozda moze da "zakaci" u buducnosti i da postane popularan i slavan.
Ja licno nista nemam protiv Tadica, cak sam ga trazio cijelu noc uoci zabave da se upoznam sa njim i da mu kazem, "djesi Tadicu". I nasao sam ga na kraju ispred dok je iznosio gitaru i potapsao sam ga po ramenu...
Ja ni ne mogu komentarisati niciji nastup to vece jer se bavim slicnim poslom i moje misljenje se na moze prihvatiti kao objektivno, jednostavno je nezahvalno da gitarista komentarise gitaristu. A druga stvar je ta da su svi oni to vece blistali i dali sve od sebe, ali neko je jednostavno zvucao bolje, neko losije. Nije sve u brzini, nastup je mnogo komplikovaniji od sjedenja u stanu i sviranja brzih solaza sa svojim kompujtorom.
Dakle Target, da imas i malo mozga vidjela bi da on ovdje ima odlicnu podrsku od foruma, a pogotovo onu noc tamo, ovacije su bile (nisam stigao na njega ali mi je tako ispricano) i njega niko ne zajebava, ali si to sad dosla ovdje taman da tebe zajebavamo, jer njega smo do sada "zezali" zbog njegovog neobicnog nacina "hvaljenja" samog sebe, a ti ispunjavas sve uslove da te zajebavamo jer si glupa ili si odabrala glupu ulogu da je glumis na forumu.
Sad brzo se izvinjavaj ili mijenjaj nik.

PS
Adrenalin je napisao:
http://www.glassrpske.com/cyrl/?page=&kat=30&vijest=19047
Zipa samo "kreme" na slici...