banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 21:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
@ pamella_morrison

Nisam tebi ništa rekao! :-?
Tadić je prošao kako i zaslužuje! zapravo svi su!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 23:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2007, 22:05
Popokatepetl
Malo je poceo da mi ide na zivce taj mit o "Tadicu kao mladom gitaristi koji je svjetska klasa i ne jebe zivu silu iskusnih gitarista sa foruma blic.net".

Sto nemogu da se glasno nasmijem(nesto sam prehladjen) "Nas iskusnih gitarista sa foruma blic.net"
Nemogu da vjerujem pa ti Popokatepet stvarno umijes da budes saljivdjija.
Tadic je bio najbolji, ako mozes poslusaj snimke. Jedini on i Zoka sto je svirao sedmi, su odsvirali bluz. Zoka (taj sedmi) je bio ubjedljivo najbolji od svih, sto se tice bluza, pa onda Tadic.
Onaj tip sto je pobjedio Nikola. Cestitam mu ali on je u domenu osrednjeg ritan jazz gitariste i nista vise.
Malo ste opsjednuti Tadicem, ali poslusaj materijale pa ces vidjeti.

Vrh

Tema posta: Re: Uh pretjerivanja
PostPoslato: 03 Mar 2007, 23:43 
Početnik
Početnik

Popokatepetl je napisao:
target je napisao:
Pricajte sta god hocete. Ja sam bio i slusao sam Tadica. Tadic je bio sinoc najbolji kad vam kazem. Bluz nije njegova tema i pricao sam sa njim. Materijal da se pripremi dobio je od njih dan prije dok su ga ostali imali vise od osam dana. Ipak je uprkos tome posto je obecao izasao i pokazao da zna i bluz da svira. Pricao sam sa njim i rekao mi je da se sa bendom bio dogovorio da odsvira zadanu temu, a onda da ga prate sa dosta jacim ritmom. Videli ste da je i bilo tako samo sto ga je bend iznevjerio i kada je trazio da uhvate njegov ritam oni su prestali da sviraju. Svi ste to mogli videti, tako da je pola vremena svirao sam. Da smo ga tada podrzali i trazili od benda da ga prati, zurka bi bila dosta zanimljivija jer predpostavljam da bi oda i ostali sbirali nesto zesce. Ali niko od njih ostalih nije imao m..da da od STRASNOG benda trazi da malo zasviraju.
On je od njih sviju mladji od 10 do 15 godina. Gotovo sam siguran da ce nam u buducnosti upravo Tadic osvetljavato obraz, kao jedan od najuspjesnijih gitarista iz banjaluke. Preslusao sam i njegova video izdanja, tamo se odmah vidi da je izuzetno nadaren.
Kazem vam za tri godine, bice vam cast sto ste se sa njim druzili naovom forumu. A oni koji ga sada podcjenjuju, trebali su izaci da pokazu sta oni znaju. Mislim da ce do kraja ljeta izdati prvi album, tako kaze, a on nikada nelaze, na kome ce se naci i neke numera koje mozete i sada poslusati na njegovom myspace.com.
Samo napred raja. Dosta je bilo turbofolka i tuista. banjaluka treba vise i moze vise samo napred...

Ispasce sad da imam nesto protiv Ace, nemam, al cova target de malo "ohani". Kao prvo, nije bio najbolji, ruku na srce, svi ostali su bili bolji, ali to ne znaci da je bio los, samo jos treba da nekoliko godina krampa da bi mogao da nesto vise napravi u onoj konkurenciji. Ipak vecina onih ljudi svira preko 10 godina. Ali kako je mlad, nek radi i bice ok. Drugo, svaka cast sto je izasao, ali bas i nije pokazao da zna da svira bluz. Svirati bluz ne znaci samo nauciti sve pozicije bluz skale na vratu pa oplesti. Mucio se, i vjerujem da bi se bolje snasao u nekim jednostavnijim a brzim harmonijama. Steta je sto je imao manje vremena da se uvjezba, ali bluz se svakako ne moze nauciti za sedam dana. I ne znam cemu ona ironija kad si pomenuo STRASNI bend. Momci zaista jesu strasni, ali bez ikakve ironije, citavu vece su odlicno odradili posao, i ako se nekome ne moze zamjerka uputiti, to su onda oni. Zatim, nisu ostali stariji od Tadica 10-15, vec 3-5 godina. Tadic je 87mo, Roni i Zoka 82go, Zoka Locomotive 84to, mislim da je jedino Miki stariji lik, a za ostalu dvojicu ne znam, dakle izracunaj koliko je to godina razlike. Jedino sto ti likovi sviraju od svoje 12te, 13te, i ne seru puno vec vjezbaju. Tadic jeste nadaren, i to mu niko ovdje nije ni sporio, ali treba jos mnogo da radi, da nauci teorije i prestane pricati nebuloze. Radujem se njegovom albumu jednog dana, ali kad zaista bude imao sta da pokaze.

Sto se samog takmicenja tice, mislim da bi bila dobra ideja da ga sljedece godine podijele u dvije kategorije, jedna blues/jazz/funky a druga neka metal/shred varijanta (s tim da bi se isti ljudi, naravno, mogli takmiciti u obe kategorije), jer bi se tako lakse uporedjivalo. Ako bi bio veci broj takmicara, moglo bi se odrzavati vise veceri, pa na kraju napraviti neki superfinale session. Cini se, s obzirom na interesovanje, da bi takvo sta bilo moguce.

Ti si opsjednut Tadicem, toliko ga strasno napadas da ce se to jednog dana pretvoriti u obozavanja.
Stvarno sta ti je taj skromni momak skrivio. Da ti nije mazno ribu?
Cinjenica je da ja mislim da je bio najbolji. To je moje licno misljenje i nikome ga ne namecem. I siguran sam kad budete gledali snimke dacete i sami to shvatiti. A "bend je STRASA" zato sto je bio pristrasan. Ako neko trazi jaci ritam, to treba i da dobije a ne da puste coveka da sam svira.
To nije ni B od benda, vec su to obicni kafanski polumuzicari.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Hajde hajde Aco, nisi se morao registrovati pod novim nickom pa raditi hvalospijeve :roll:
Najbolji po broju gresaka?

A ovo sto si rekao za bend moze reci samo neko ko se ne razumije u muziku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 23:51 
Početnik
Početnik

ADJazzBV.Aco je napisao:
@ tiki
Gdje nađe onih 27!?
Kad se može očekivati u prodaji DVD takmičenja?

------------------------------------------------------------------------------
Zoka je pre negde tri sedmice svirao u Hard Rock-u!
A tadić; kad porastem biću Tadić!

Bas ti zavidim, samo nevjerujem da ces ikad postati Tadic. Da bi to bio, trebas prvo da naucis da sviras, drudo da budes iskren, i trece da znas i druge da cijenis.
Kad si tolika faca sto tebe nije bilo medju takmicarima.
Ako ga vec toliko mrzis, kazi bio je los i gotovo. I prestani srati

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 00:03 
Početnik
Početnik

AntiDope je napisao:
pamella_morrison je napisao:

kad vec spominjem to, ono sto mi se posebno svidja kod tadica, a sto ce ove "iz muzicarskog svijeta" posebno nervira, je to sto im on ne daje taj znacaj koji misle da zasluzuju - za svaku pohvalu :wink: :wink: :wink:

To je zato sto je mlad pa jos ne zna sta treba da radi, a sta ne treba. Pa sta ti mislis kako funkcionise muzicka industrija? Ruka ruku mije. Jel ti ne kontas da je prvenstveno neko trebao ono uopste da organizuje sinoc? Jes ti vidjela momke sto su motali satima kablove i teglili onu opremu i pitaj Boga kada su zavrsili? Sto oni to rade? Pa da zarade platu i odnesu kucama, zenama i djecama.
To se mora tako raditi, reklamirati i prozivati... u protivnom Tadiceva alternativa je da ovdje na forumu prica kako je svjetska klasa i da ga mi zajebavamo, a da ga i ne cujemo.

To ti samo mislis da Vi njega zajebavate. On crpi energiju iz tih vasih uvrijeda. Ja ga znam dobri smo prijatelji ali nisam ninacioj strani.
Po tvome treba kao i ti da savije rep i da se uvlaci u dupe ovdasnjim seljacinama da bi uspio u necemu. Ako je to jedino sto mozes reci onda idi pa im lizi dupe a ne nama soliti pamet kako treba da budemo poslusni jebeni pijuni. Jebemi se i za tebe i za Tadic. Ovde covjek stvarno nesmije reci ni sta misli a da ga odmah ne napadnu i neispljuju. Toliko nam je jaka muzicka scena da sve vrvi od slavnih i poznatih muzicara. kakav narod takva i muzika. Posjeti malo muzicke forume po svijetu. Neces tamo cuti ovakve ocjene kakve ti dajes, vec samo podrsku za one koji hoce i koji vole to sto rade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 00:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
@Target
Vjerovatno se sada obracam tadicu samo pod drugim nikom, ali molim te nemoj se prosipati i nemoj vise ispadati glup molim te. Ja nisam ni vidio Tadiceve prste, jer sam bio zaklonjen, ali po zvuku se vidlo da je imao dosta gresaka i da je svirao totalno razlicito od teme. Tema je zahtijevala bluz, a ne nista brze. Kako vidim ti ocigledno ne znas sta je bluz, kao ni Tadic koji je jedanput poslao snimak njegovog "bluza" na inicijativu bika. Medjutim problem je sto to nije bio uopste bluz, nego vise neka klasika. Dakle zapamti nemoj lupati i reci da je bend bio los, kada su bili odlicni, i nemoj pricati da je Roni, Dzoni i ostali bili losiji od Tadica.

I love the blues,
They tell my story,
If you don't feel it you
can never understand.
So many times I thought
about it
And now I know just
what it means to be a
man.
Everyday I realize you
can see it in my eyes
I never wait, or hesitate.
'Cos I love the life I live,
I'm gonna live the life I
choose,
You gotta understand
I'm walking in the
shadow of the blues.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 02:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Nov 2006, 13:00
ADJazzBV.Aco je napisao:
Ma Bio mu je tu stari; Mora da je bilo ja tebi KM ti meni nagradu!

A da ti nisi malo ljubomoran?
Ti bas imas svoj zivot kad pratis gdje je bio njegov stari?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 12:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
target je napisao:
Kad si tolika faca sto tebe nije bilo medju takmicarima.
Ako ga vec toliko mrzis, kazi bio je los i gotovo. I prestani srati

Pa bio je loš! To su činjenice, a ne bezvezno lupanje!
Naravno da nisam bio među takmičarima jer sam basista! Baš bi bilo fino da radim Jam Sa basom Na "Red House Blues"!
A Tadića ne mrzim, samo ga poznajem i znam kakv je nafurani kreten!
Mislim čovjek je izjavio Da je nadmašio Malmstina i Satrianija, te da mu još preostaje Vai(tj. njegova cura je to rekla)!

alastor je napisao:
A da ti nisi malo ljubomoran?
Ti bas imas svoj zivot kad pratis gdje je bio njegov stari?

Nisam ljubomoran. nemam razloga da budem! ne sviramo isti instrument i imamo različite poglede na muziku, i na način sviranja određenog instrumenta!
Kako nebih pratio kad je čovjek sjedio za stolom pored mene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 15:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Dec 2006, 15:22
Cijelo to vece je bilo sranje..Veliko sranje..gitarsko izdrkavanje....ukratko!!
ako je ono sto BL ima da ponudi sto se tice gitarista...UZAS!
Odakle covjek da krene..
priznajem da sam prvenstveno dosao zbog onog,malog, Tadica...
Onakve izjave su me natjerale da dodjem!!!
Sta drugo da kazem...osim zabi se mali u 3 p.m. samo se brukas jebo te...bolje ti je da cutis i da radis, nego da pricas onakve gluposti..
Bice nesto od tebe, ali za 15 god. kad naucis kombinovati solaze...a ne praviti pauze izmedju prelazenja sa jedne na drugu.
ali ssvaka cast..jedini si odsvirao jebeni RIF!!!!
zasto sam sve ovo napisao..mora da sam ljubomoran!!
HAHAHAHAHAHAHA!!
Samo vjezbaj..bice nesto od tebe![/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Dobro ljudi... Slušao sam snimak, a uskoro ćete i vi, pa onda "objektivno" mjerite ko je kako svirao...
Ko je bio i ko išta konta shvatio je i na licu mjesta da su mnogi "puno htjeli, puno započeli", a prošli su kako su prošli...
No to nije bitno...

Manite se prepucavanja, instrumente u ruke pa se vidimo dogodine u isto vrijeme...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
jel vrijeme da se zakljuca ova teme? tiki aj samo okaci kad gdje kome se treba javiti za taj cd pa da se ova retardacija vise zakljuca. eto, sad vidis (kao jedan od organizatora) kako to izgleda kad pokusas nesto upriliciti u ovom usranom gradu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 23:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2006, 03:00
hvala svima na podrsci .. nisam stigao ranije odgovoriti jer upravo sam se vratio iz bg. Svirka je bila super :D nacuo sam de ce uskoro biti nesto slicno organizovano od strane nekih drugih likova, samo sto nece biti prateceg benda nego matrica na koju ce svako svirati koji god zanr zeli, sto meni u sustini vise odgovara (nece imati ko da me ignorise ) :P

odusevljen sam publikom :) svaka cast
vidimo se uskoro ako ovo drugo takmicenje nije prazna prica, a verovatno nije jer je ovo proslo bas kako treba (+/- koji nestanak struje ) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 09:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
aleksandartadic je napisao:
(nece imati ko da me ignorise ) :P

Tebe dečko niko nije ignorisao; iako svojim ponašanjem upravo to zaslužuješ! Ti si i tamo pokazao koliko prljavo igraš! (tj. pokušavaš to činiti)
Elem, dogovor je bio da se svira zadata tema, tj. jedna od dvije ponuđene! (btw. Kad si toliki virtuoz, zašto nisi skinuo Vlatkovu temu i poderao sve ostale?!?) Prije početka svirke su vam i Lado i Mario rekli da se svako proseravanje prije i poslije teme neće tolerisati i da može značiti diskvalifikaciju! I šta si ti uradio? I prije i poslije dogovorene teme si se proseravao! Najstrašnije!
Pošto ti je već progledano kroz prste u vezi tog izliva samoljublja, nemoj me tjerati da ovde okačim tvoje virtuozitete pa da te zamolim da mi ti lično isprogramiraš metronom koji će te pratiti (a da ga ti pritom ne ignorišeš)! Bio bi to neki gadan break beat!!!

Molim moderatore, da brišu sve postove u kojima se pominje mladi Tadić! Nije vrijedan trošenja serverskog prostora! Uostalom, imate temu koju je on započeo pa se tamo prepucavajte sa njim!

A da temu ne bismo tako lako bacili u zaborav, predlažem da u postovima koji slijede bacite vaš predloge vezane za unapređenje BL scene uopšte; jer kao što već rekoh, najveća vrijednost Rif Boom Festa je u tome što je pokazao koliko mladi u ovom gradu mogu biti kreativni, samo kada im se da prostora...
Dajte recite... šta biste vi uradili da imate moć da nešto organizujete?

A neko to od gore vidi sve... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 10:01 
Početnik
Početnik

Tiki the Boyler je napisao:

Tebe dečko niko nije ignorisao; iako svojim ponašanjem upravo to zaslužuješ! Ti si i tamo pokazao koliko prljavo igraš! (tj. pokušavaš to činiti)
Elem, dogovor je bio da se svira zadata tema, tj. jedna od dvije ponuđene! (btw. Kad si toliki virtuoz, zašto nisi skinuo Vlatkovu temu i poderao sve ostale?!?) Prije početka svirke su vam i Lado i Mario rekli da se svako proseravanje prije i poslije teme neće tolerisati i da može značiti diskvalifikaciju! I šta si ti uradio? I prije i poslije dogovorene teme si se proseravao! Najstrašnije!

Sta sada pa ti imas protiv Tadica. Decko kaze istinu. Nisi ti jedini koji imas snimke. Stavicemo na net svaki detalj pa da raja vidi. Kad smo vec kod Vlatka. Tadic je jedini poceo svirati Vlatkovu temu, ali ga bend nije ni tada htio slijediti. Sto o tome cutis. Stavicu to na net pa da svi vide.
Namjestili ste finale u Jazz maniru. Sramota. Onaj Nikola je od pocetka bio ukljucen u organizaciju i danima vezbao sa bendom. Da bi dosao u namesteno finale trebali su mu glasovi publike pa su njegovi pokupili sve listice i glasali za njega. Na kraju ste odlucili da jadnog Ronija stavite na muke da svira Jazz. Zoku niste smijeli jer bi ga on, i pored uvjezbanosti sa bendom, pocistio kao metlom. Sramota. Dok se vas pobjednik samo nesto trzao i proizvodio neartikulisane zvukove gitare, Roni je pokusavao da nesto odsvira. Citas li ti covece novine uopste. Neznam samo jeli onu elektricnu gitaru kupio ili je mora vratiti artistu. Posto ste ostalim ucesnicima kazali da je akusticna gitara nagrada. Kad oces istinu eto ti. Kao organizator se nebi smio mjesati u diskusije publike a ti si se drzno da to cinis.
Procitala sam sve Tadiceve postove, nigde ni jedna kritika od strane njega nije upucena na organizaciju, jedino je sada spomenuo za bend (STO JE APSOLUTNA ISTINA) a i ti poceo da pljujes po njemu. Stvarno si jadan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 10:13 
Početnik
Početnik

Whitesnake je napisao:
@Target
Vjerovatno se sada obracam tadicu samo pod drugim nikom, ali molim te nemoj se prosipati i nemoj vise ispadati glup molim te. .

Ha ha ha ha.....
Eto kakve ste vi face. Stvarno ste jadni.
Pa mozda bi i mogla biti Tadic samo kad bi on nosio suklnju.
Uz to izgleda odlicno, pa mozda bi i mogla....

Nije nego, ocu sa njim da napravim dil. Da mi pokloni njegov CD barem medju prvih 10 CD-ova.

Tadicu racunaj deseti CD je moj. I neslusaj ove ljude bez zivota.
Sve su ti pjesme odlicne imam ih upload na PC. Sto ono vece nisi odsvirao svou numeru mislim da se zove NeoBluz. Covece to bi ih dotuklo. Panda ti je odlicna numera, Satrijani takodje, Meteori...

Kada ce album?

Vjerujemo u tebe a ima nas podosta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Pa mala genijalko, sta ce svirati nego jazz, gdje mozes bolje pokazati svoje znanje gitare, osjecaj za improvizaciju, istancanost sluha, nego u jazzu i bluzu?
Mislim da ti je bolje da se ne trsis tim postavljanjem snimke na net, jer se i tamo vidjelo/culo koliko je gresaka bilo, a ovako ako zakerala sjednu pa pocnu da prebrojavaju greske, jos vise ces se isprovaljivati nego sada.

Posto vidim da si ili jako neupucena u pricu, ili mnoogo pristrasna, obajsnicu ti. Tadic se pojavio na forumu prije godinu i po i svima je bio simpatican deckic. Pun zelje da nauci dobro svirati gitaru. Pojavljuje se prije mjesec-dva, i prica kako su svi u BL na "lokalnom" nivou, on jedini svira i komponuje na svijetskom, prica nebuloze kako se muzicki ukus razivja do cetvrte, maksimalno pete godine zivota, te sada cujem da je svojoj djevojci navodno pricao da je nadmasio i Satrijanija (ogradjujem s eod ovog, nije provjereno!). Bilo je tu jos mnogo arogantnih izjava i hvalospjeva o svojoj velicini, ali mi se ne da prisjecati svega. Kao sto rekoh, njega bi svi ovde jako voljeli, siguran sam, samo kad bi se malo spusito na zemlju, da to kazem na lijepski nacin, kada bi bio skromniji. Kada je muzicar ohol i nadmen, niko ga nece voliti, naravno, svako ce cijeniti njegovo umijece, a Aleksandar Tadic za sada ni ne svira toliko dobro da moze sebi dozvoliti umisljenost i ponasanje kakvo trenutno ima. Niko ne spori da ce mladic za koju godinu biti izuzetan gitarista, sve se radom da postici, ali do tada bi trebao spustiti loptu.

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 05 Mar 2007, 11:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Kakva teorija zavere... ne mogu da verujem. Pa to je citava masinerija ukljucena... od najvisih drzavnih struktura, pa do cistacice u Domu zdravlja Banja Luka.

Tiki tebe sam video sa u dugackoj tunici, sa kapuljacom na glavi na sastancima tajnog drustva koje namesta takmicenja gitarista i bavi se uvozom psenice.

Reci da clan organizacije nema pravo nista da kaze je u najmanju ruku neozbiljno. Zasto ne bi imao? Tiki je sve vreme bio na recordingu, nisam bas primetio da se motao oko gitarista i smetao im. Drugo, dva "nestanka" struje su bila... prvi zato sto je "neko" iskljucio produzni kabl... drugi zbog preopterecenja... ne secam se da je i jedan gitarista bio uskracen zbog toga? Ah daaa... strecnulo ih je, pa su izgubili inspiraciju.

Nije mi jasno... ako neko kritikuje onda on nema pravo da prica jer nije ucestvovao. A sta je sa onima koji hvale? Oni to mogu, iako nisu ucestvovali? Dvostruki arsini cini mi se...

"Budala napravi nesto dobro, ceo zivot ovacije,
Pametan pogresi, ceo zivot negacije..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Tiki the Boyler je napisao:

Pošto ti je već progledano kroz prste u vezi tog izliva samoljublja, nemoj me tjerati da ovde okačim tvoje virtuozitete pa da te zamolim da mi ti lično isprogramiraš metronom koji će te pratiti (a da ga ti pritom ne ignorišeš)! Bio bi to neki gadan break beat!!!

Molim moderatore, da brišu sve postove u kojima se pominje mladi Tadić! Nije vrijedan trošenja serverskog prostora! Uostalom, imate temu koju je on započeo pa se tamo prepucavajte sa njim!

A da temu ne bismo tako lako bacili u zaborav, predlažem da u postovima koji slijede bacite vaš predloge vezane za unapređenje BL scene uopšte; jer kao što već rekoh, najveća vrijednost Rif Boom Festa je u tome što je pokazao koliko mladi u ovom gradu mogu biti kreativni, samo kada im se da prostora...
Dajte recite... šta biste vi uradili da imate moć da nešto organizujete?

slusaj manijace, Lado mi je rekao da je trazio, citiram:"bend koji ce biti fleksibilan da moze nas pratiti u bilo kojoj situaciji" .. sto se tice razgovora o zadanim temama on nije spominjao nikakvu diskvalifikaciju rekao da bar jednu temu moramo malo svirati, fino je rekao da mozemo poceti soliranjem bez benda, da zavrsimo kako hocemo itd. sta me ti sad ucis, eno ostalih 6 ucesnika, ako ne verujes meni, pitaj njih, culi su isto. ako su i oni nesto van teme planirali posle mog nastupa najverovatnije su odustali. a ono sto si me citirao i napao zbog toga je bila zajebancija, jer sto se benda tice super svira, mozda im je ziri to vece rekao da nece tolerisati nista drugo, mada je onda to trebalo biti receno svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 11:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@ target
hvala,
ali ja se ne secam da sam picao sa bilo kojom zenskom osobom posle svirke.
ja licno ne verujem da je namesteno, ne vidim razlog, mada pobednik je i vukao malo na dzez, ali to je ok, kao sto bi bilo ok da je mene bend pratio neke druge zanrove. ali kao da je to sad bitno. Bilo je super to vece
:D i valjda ce uskoro biti jos toga

Poslednji put menjao aleksandartadic dana 05 Mar 2007, 12:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]