EiLeen je napisao:
Ljudi, većina je u fazonu da izlazi u Krunu... Otvara se ono što se sviđa narodu i na čemu se može najviše zaradit... Malo alternativnije društvo najčešće ima i manje para, pa se na njima manje i zaradi... Klubovi sa dobrom muzikom se otvaraju za svoj gušt. Ako još neko dođe da gušta s tobom - super. Mjesta za izlazak su nam sranje jer smo u manjini. A za otvorit neko mjesto treba ima početni kapital koji većina ovdje nema... A onaj ko ima, otvoriće Krunu. Jebi ga, takav je život... Možda se sad i pojavi koje mjesto koje valja...
Cat nije loš. Bar je fino sređen. Puno je djece, al jebi ga... Možda sam pogriješila veče...
Jedan pub je malen za cijeli grad. Ne znam što je Castra zamrla, to je uvijek bilo super mjesto... Bila sam sad u petak i bilo je fino kao u stara dobra vremena...
Slažem se u potpunosti! Lično mislim da Banja Luka ima mjesta za izlaženje, al ak si Folker-Fenser(kako god hoćete)!
Nemam ja ništa protiv ljudi koji slušaju narodnjake, TF, tehno... ali meni se to jednostavno ne sviđa. Šta bih Takav sam!
Biti roker, metalac, reper ili bilo šta što sa sobom povlači oblačenje, odnosno izgled, malko drukčije nego kod većine Banjalučana je teško biti. Ljudi na malko "ekstremnije" obučene ljude ugl. gledaju kao narkomane, što naravno nije pravilo - al hajd ti to objasni našim ljanerima!
Tako da poklonici ovakvih vrsta muzike i ovakvog oblačenja nemaju gdje izaći, a da ih pojedini ljaneri ne gledaju poprijeko! Hajde to se u BL i može trpit, ali u manjim mjestma... naravno činjenica je da nije bitno jel metalac, roker... izlazi u Music Hall petkom ili u Tavitu subotom, bitno je društvo sa kojim izlazi! ionako (bar ja) se ne izlazi da bih se čula nekakva pjesma koju volimo(mada je poželjno), već da bih se dobro zabavilo!
Moje Mišljenje!
P.S. jedino nam preostaje da se nadamo i čekamo!