banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2007, 02:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Slijedi beskrupulozni copy/paste sa rock planeta.

Uriel Productions predstavlja subotnji HEAVY METAL DERNEK
Subota 10. 03. 2007. - Sarajevo, Klub Bock (FIS):

Wrecking Your Neck fest II - UFF2 Warm-Up

THE RITE OF RETALIATION (Fast Technical Death Metal !!! - Zagreb, HR)
http://www.myspace.com/theriteofretaliation

MONUMENT (Brutal Mosh Death Metal - BIH)
http://www.myspace.com/monumentmetal

DAGGERSPAWN (Extreme Technical Death Metal - Beograd)
http://www.daggerspawn.com

EVADING DOWNFALL (Metalcore / Melodic DM - Sarajevo)
http://www.myspace.com/___nameless___

Cijena upada 12 KM (konzumacija uracunata u cijenu).

THE RITE OF RETALIATION - ako ste mislisli da mastodonski teski Usud su jedini kvalitetan DM bend koji Hrvatska moze ponuditi prevarili ste se. Meet THE RITE OF RETALIATION !!! Bend koji svira izuzetno brz i tehnicki podkovan brutal death metal u stilu bendova Malevolent Creation, Brutality, Immolation, Nile, Krisiun i Morbid Angel da nabrojim samo neke. Ljudi postoje vec dugi niz godina i napokon su svoj zvuk i usviranost doveli do savrsenstva. Svirali su sa gomilom stranih bendova, a nedavno su otvarali za Vader u Mocvari. Zasluzeno su headlineri ovog koncerta, a u to cete se moci uvjeriti i sami. Za sve ljubitelje teskog, brzog i silovitog ubijanja u najboljem DM stilu a must !!!

MONUMENT na moje insistiranje po drugi puta dolaze u Sarajevo, ali i na radost mnogih, siguran sam. Decki su prvom svirkom odusevili energijom i prejebenim rifovima i pokazali da BIH ima za ponuditi ozbiljne bendove koji radom i trudom dostizu visoke kriterije. Bend u stilu Dying Fetus, Suffocation, All Shall Perish doslovno odra guzove mocnim rifovima i energijom. 16. 12. svirali su u Osijeku sa kraljevima deatha Vaderom !
Monument je buducnost BIH metal scene - radujte se!

DAGGERSPAWN su mladi tech DM bend iz Beograda koji sviraju muziku vrlo slicnu Sacramental Bloodu. Vec duze vremena se pripremaju predstaviti nasoj publici, a sad su napokon dobili sansu. Jedan od onih bendova cije vjestine sviranja mnogo nadmasuju njihove godine. Bend ciji rad vrijedi pratiti u buducnosti jer od ovih ljudi mozemo ocekivati svasta. BG DM skola nikad nije bila jaca !!!

EVADING DOWNFALL predstavljaju novu generaciju metalaca i u skladu s trenutacnim trendom u metalu sviraju metalcore / melodic death metal...vraski dobro. Bend je jako mlad ali su nakon svoje prve svirke dobili odlicne kritike, a pohvale na rad su stizale sa svih strana. Bend ce ovom ionako interesantnom koncertu donijeti dasak modernog i zestokog i definitivno opravdati etiketu "MUST SEE"!

Ovo do sada je bio sirovi copy paste sa drugog foruma, sada nas dio ;)
Raspitao sam se "iz prve ruke" tj. zvao sam zeljeznicku stanicu i aVtobusku.

Cijena povratne karte vozom je 46 KM, bez mogucnosti ostvarivanja studentskog/djackog popusta.
Povratna autobuska karta: 40 KM, uz studentski/djacki popust od 30% to bi trebalo da izadje 28 KM (i jos ona taksa stanicna, znaci sve u svemu oko 30 KM).

Ima li neko da ce ici?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ja cu probat otic, ako ustimam poslovni put... mozda neko, ako hoce moze samnom... po mogucnosti zgodno zensko. :D Sala naravno, primam i bradate debele muskarce... mislim primam ih u automobil da sjednu i ne prilaze mi vise od 20 cm od zastitne zone od 20 cm. (sumnjam da cu biti baksuz da se prijavi long dong silver) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Ja cu probat otic, ako ustimam poslovni put... mozda neko, ako hoce moze samnom... po mogucnosti zgodno zensko. :D Sala naravno, primam i bradate debele muskarce... mislim primam ih u automobil da sjednu i ne prilaze mi vise od 20 cm od zastitne zone od 20 cm. (sumnjam da cu biti baksuz da se prijavi long dong silver) :)

Rezervisem mjesto! Evo bonus, imam svega 70 kilograma, tako da de necu stjesniti! :D Moze? Dogovorimo se za gorivu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

monstrum je napisao:
AntiDope je napisao:

Rezervisem mjesto! Evo bonus, imam svega 70 kilograma, tako da de necu stjesniti! :D Moze? Dogovorimo se za gorivu.

Jes da sam prizeljkivao prvo zensko, ali eto.. Ajd vazi, za sada ti i ja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 01:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
nemoj da ste homofobicni, a bradate debele zene?!? posaljite Ignjaticu pp on ce ih naci!

koja je cifra u pitanju za gorivo?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pazi, vidi, slusaj, da ti kazem.

Avto trosi 5.5 l/100km. Do tamo i nazad ima nesto manje, ali eto nek bude 500 km (vraticu kusur)
znaci to je
27.5 lit x 1.75 KM (ja sipam samo ovdje na djukicevoj gdje je OMV gorivo)
= 48.12 KM za jedno
= 24.06 KM za dvoje
= 16.04 KM za troje
= 12.03 KM za cetvoro
= 9.62 KM za petoro, krkenzi varijanta ako vam se da gurat... manjak vazduha i slicno iako u Golfu 4 ima prostora, ne na pretek ali ima vise nego u Corsi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
gdje da nadjem ta tri feninga... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 14:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
@veliki dacu ti ja 5pfeninga pa nek ti on vrati dva :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

antidope, jel mozes sigurno izganjati neki automobil, koliko se sjecam, ti imas Touareg-a?
Ako nije sigurno to sa tobom, da pocnem okolo traziti gdje da se privalim, da vjezbam visecasovno drzanje ruke u horizontanom polozaju sa ispruzenim palcem u vis ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

racunaj na mene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

monstrum je napisao:
antidope, jel mozes sigurno izganjati neki automobil, koliko se sjecam, ti imas Touareg-a?
Ako nije sigurno to sa tobom, da pocnem okolo traziti gdje da se privalim, da vjezbam visecasovno drzanje ruke u horizontanom polozaju sa ispruzenim palcem u vis ;)

Daj mi samo nadji Touarega koji trosi 5.5l/100km!?

Ljudi, meni zena slavi rodjendan u subotu na gajbi i kako je najavila, pozeljno je da me nema tu jer ce "zenska raja" morati da traca, a da im ja ne kvarim zabavu.
Znaci moracu naci sebi zabavu do zore, jer ce toliko vjerovatno i one da se zabavljaju. Idealno bi bilo da razgulim u Sarajevo i taman se vratimo u neke te jutarnje casove.
Problem je sto ja tacno to ne mogu znati sve do subote ujutro, ili podne... necu da vas lazem, ali stvarno imam plan da idem, a neki forumasi znaju da nije prica i laza jer smo tako isli na Monument i Vader u Osijek... i to ne zbog Vadera jer sam ih gledao prije toga u Sarajevu, vec zbog Monumenta.
Jedino sto vazem sada je to da cu morati voziti pola dana, tamo-amo, a mozda bude i koja piva tu. Ajd vidjecemo sve... ako bas mislite ici 100% vi se ipak obezbjedite negdje drugdje.
Izvinte...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
monstrum je napisao:

Daj mi samo nadji Touarega koji trosi 5.5l/100km!?

Ljudi, meni zena slavi rodjendan u subotu na gajbi i kako je najavila, pozeljno je da me nema tu jer ce "zenska raja" morati da traca, a da im ja ne kvarim zabavu.
Znaci moracu naci sebi zabavu do zore, jer ce toliko vjerovatno i one da se zabavljaju. Idealno bi bilo da razgulim u Sarajevo i taman se vratimo u neke te jutarnje casove.
Problem je sto ja tacno to ne mogu znati sve do subote ujutro, ili podne... necu da vas lazem, ali stvarno imam plan da idem, a neki forumasi znaju da nije prica i laza jer smo tako isli na Monument i Vader u Osijek... i to ne zbog Vadera jer sam ih gledao prije toga u Sarajevu, vec zbog Monumenta.
Jedino sto vazem sada je to da cu morati voziti pola dana, tamo-amo, a mozda bude i koja piva tu. Ajd vidjecemo sve... ako bas mislite ici 100% vi se ipak obezbjedite negdje drugdje.
Izvinte...

Snjesko, po 6 KM za paksic i krecemo sutra!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2007, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci svirka u Sarajevu je odlozena za nedelju, izvinjavam se svima ali nedelja je za zderanje i lezanje. Zao mi je odustajem. A mamuran sam previse za Split danas, tako da se i tu izvinjajem.

Dobri svirku zelim, ovako na daljinu. A bice oni dobri, zapravo dobri su oni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2007, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi, meni nesto nije jasno. Svirka je 10og Marta a svi pricaju, pa cak i bend da je svirka trebala biti sutra 03.marta, pa onda odlozena za 4. mart.

Ili sam ja totalno puko i vise nisam svjestan vremena i slijeda dogadjaja u okolini?

Inace momci bas aktivni:

Upcoming Shows ( view all )

Mar 2 2007 8:00P
Klub "KOCKA" Split, Croatia

Mar 10 2007 8:00P
Klub Bock (FIS) - THE RITE OF RETALIATION, MONUMENT, DAGGERSPAWN, EVADING DOWNFALL Sarajevo, BiH

May 27 2007 8:00P
Mocvara - BEHEMOTH, Monument, Toxicdeath, Machine Insufficiency Zagreb, Cro

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

posto je moderator obrisao temu....

Monument su vraceni sa hrvatske granice, prelaz Kamensko (tako se valjda zove!) uz obrazlozenje da "nemaju papire" za instrumente. Imali su istampan detaljan spisak svih instrumenata i opreme koju su nosili sa sobom, posto u BiH nije regulisano vadjenje dokumentacije za licnu muzicku opremu koja se privremeno prenosi u drugu zemlju. Ta necu valjda cinelama vaditi papire, kao kucnom ljubimcu?
Uglavnom, prevalili su 300 KM do prelaza, i 300 nazad...

Na temu: koncert je premjesten u AG (sta god je to, cuo sam da je dobar prostor od raje iz Sarajeva!) i na moju radost, cijena je spustena na 10 KM!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 04:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dobro, kraj nekoga ko ne zna sastavit 2 bez BRE bolje im je sto su ih vratili!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 07:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=2058641

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 03 Mar 2007, 14:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Znaci svirka u Sarajevu je odlozena za nedelju, izvinjavam se svima ali nedelja je za zderanje i lezanje. Zao mi je odustajem. A mamuran sam previse za Split danas, tako da se i tu izvinjajem.

Dobri svirku zelim, ovako na daljinu. A bice oni dobri, zapravo dobri su oni.

svirka je U SUBOTU!
Da li ides onda ili ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vrlo moguce... cu ti javim...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po