banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Meni je hladno na Juznom polu, :sad1:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 20:53 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Nađi nekog sa Severnog pola da te ugreje :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
djuro_bl je napisao:
Ja mislim da je to zbog takozvane zdrave hrane.
Dok smo jeli slaninu i bijeli luk nista nam nije falilo ...
A danas sve sami metro tipovi sto jedu zdravu hranu , kupaju se sapunom triput dnevno, cupaju obrve itd.
Ne kaze narod u nas dzaba: Snaga ti na usta ulazi

:lol: :lol: :lol: :lol:
Zaista, ko još voli feminizirane metroseksualce!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Mozda fenimizirani metroseksualci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 21:27 
Urednik
Urednik

Pero_Bombas je napisao:
Mozda fenimizirani metroseksualci?

8)

Vide Pere što se popravlja polako :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2007, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
As someone said:,,Mars, Venus ‑- who cares where we're from. We're all on Earth now, and it sure would be nice to connect with each other, right?``

a sto se tice metro likova,ljudi ovo vise nije naivno....malo malo po gotivan momak izjavi da je bi....mislim nisam homofob al` ponestaje nam zadrtih Balkanaca,jbga :cry:

Samo vi objedujte slannnu i luk,pijte vopi kol`ko hocete a ako koja kaze da je to primitivno posaljite je kod komsije sa pocupanim obrvama da joj gleda u solju dok joj daje savjete o manikiru,pedikiru...kremicama,cipelicama...pa da vidite kako ce da pobjesni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2007, 14:11 
Urednik
Urednik

LillyBg je napisao:
Samo vi objedujte slannnu i luk,pijte vopi kol`ko hocete a ako koja kaze da je to primitivno posaljite je kod komsije sa pocupanim obrvama da joj gleda u solju dok joj daje savjete o manikiru,pedikiru...kremicama,cipelicama...pa da vidite kako ce da pobjesni...

To Lilly, udri :lol:

Sutra pravim luk & svinjska kobasa party ;)

Za piće imamo rakljuštiju a vatru gasimo pivom ;)

Specijalni gost, Angry Harry (ovo samo da ne ispadnem offtopic :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 02:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2007, 23:36
LillyBg je napisao:
To ako volimo ponekad da se obucemo sexy zato sto se osjecamo lijepo i to nam niko ne smije prebaciti i reci da je provokativno. Uostalom definisi mi provokativno,molim te.

Moram reagovati na ovo jer sam isprovociran (provoke=razdražiti).

Ni jedna žena se neće obući sexy, kako kaže LillyBg, i ostati sama u sobi i tek tako "osjećati se lijepo". ONA MORA BITI VIĐENA.
Ako mora biti viđena, onda joj je cilj, bila ona toga svjesna ili ne, da PROVOCIRA. I to je prirodno, nema tu ništa loše. Isto tako je prirodno da muškarac na to odgovara.

Ali pretjerano provociranje često od sexy pravi perverziju, a ruku na srce i reakcije muškaraca su često perverzne. Gdje je granica? To je individualna stvar. Ali ovo je sigurno, mnoge stvari koje su nekada bile perverzne danas su sexy. Tom logikom zaključujem da vrlo brzo perverzno neće uopšte postojati, a to može ići samo na štetu svima, naročito ženama.

Moja definicija provokacije u negativnom smislu tj. perverzije je:
ISTICANJE REPRODUKTIVNIH ORGANA I NJIMA BLISKIH U ODNOSU NA OSTALI DIO TIJELA NA BILO KOJI NAČIN JESTE PERVERZIJA.
Da, tako je, kada bi gola žena prošla parkićem to ne bih smatrao perverzijom. Izbacivanja dupeta, čak i skrivenog ispod neke dugačke i široke haljine recimo, baš onda kada npr. ja prolazim, ili mahanje istim smatram perverzijom. A o "slučajnom" naturanju sisa pod nos da i ne govorim. E sada, za ljubav pravdi i istini, to što ja osuđujem perverziju ne znači i da je odbacujem ili da mi smeta, ali odgovor na perverziju mora biti perverzan. Ne može biti sexy ili kao što neke djevojke očekuju romantičan?!?!!!

Ove provokacije smatram vrlo sexy.
LillyBg je napisao:
Samo vi objedujte slannnu i luk,pijte vopi kol`ko hocete a ako koja kaze da je to primitivno posaljite je kod komsije sa pocupanim obrvama...

LillyBg je napisao:
Meni je hladno na Juznom polu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 16:17 
Urednik
Urednik

ružno_pače je napisao:
...

Brate ti si ga sad baš raspalio :)

Distanciram se od tvoje definicije perverznog :) Sve što je ljudsko, nije perverzno, reče Če :D

Nije problem sa "reklamiranjem" (to je baš ql), problem je kad tu reklamu vidi neko kome reklama nije namjenjena i problem je valjda sa ženama koje potcjenjuju svoju "moć zavođenja" :)

Ono, srpski rečeno, prođe cura nafurana, manijak se digne i krene za njom i eto belaja :evil: Ko je tu sad kriv :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 22:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
che.guevara je napisao:

Ono, srpski rečeno, prođe cura nafurana, manijak se digne i krene za njom i eto belaja :evil: Ko je tu sad kriv :-?

Sticaj okolnosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 22:45 
Urednik
Urednik

Nemanja666 je napisao:
che.guevara je napisao:

Sticaj okolnosti.

:-?

Da tebe neko ... bil rekao da je to samo sticaj okolnosti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

che.guevara je napisao:
Nemanja666 je napisao:
che.guevara je napisao:

Sticaj okolnosti.

:-?

Da tebe neko ... bil rekao da je to samo sticaj okolnosti?

Iz te perspektive nemam iskustva.

A sto se tice okolnosti:

Prvo treba cura da izbaci sve sto ima
Zatim da podje u setnju
pa da prodje ka manijaka
pa da on je vidi i ustane zanjom, stigne je i da se desi belaj.

Mnogo okolnosti se treba poklopiti koje mogu samo biti slucajne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 22:58 
Urednik
Urednik

"Mnogo okolnosti se treba poklopiti koje mogu samo biti slucajne."

Ala Nemanja, čovjek ponekad stvarno može da se nadivi tvojoj sposobnosti da izbaciš iz takta :evil: I ja sam * kad s tobom počinjem raspravljati... Čovječe razmišljaš li ti uopšte o čemu pišeš?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2007, 21:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Donesen je zakon u Modridu(Spaniji) koji kaze da se na semafori moraju izmjeniti dosadasnje slike coveculjaka za presacki prelaz promjeni u coveculjka sa suknjom.

Vele zbog jednakosti polova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 03:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
:lol: -pa jebem mu misa zar je dotle doslo
MRZIM feministkinje !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 09:12 
Urednik
Urednik

Narcisa_Zumbulic je napisao:
:lol: -pa jebem mu misa zar je dotle doslo
MRZIM feministkinje !

Zivio govornik! :wav:

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 12:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nema sta reci, svijet pocinje luditi. Koji ce nekom k***c censke cikice na semaforu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
nemanja -da mu bude ljepsi pogled :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 00:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Narcisa_Zumbulic je napisao:
nemanja -da mu bude ljepsi pogled :lol:

Da ljudi ce se previse zagledati pa ce doci do vise nesreca. :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 01:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2007, 23:36
Pogledajte samo ovaj 8. Mart! Hiljaditi put ostajem začuđen pred ženskom ćudi. Većina forumaša je to veče bila u gradu i šta smo mogli vidjeti. Znači, parada golog mesa! Ne mogu da vjerujem na koji način žene sebe predstavljaju i to baš na taj dan?! Dan, koji simboliše osvještenje žene, oslobođenje, revoluciju... dan kada su žene rekle: „Mi nismo komadi mesa i mašine za rađanje!“ I šta rade od sebe i to baš na taj dan? Kao da se takmiče koja će se više, skinuti, skratiti, ogoliti, napučiti... učiniti sve da budu baš ono protiv čega se bore! SAMO GUZICE I SISE!!!
Ali nije to problem, boli me k... meni je bilo extra dobro. Ko to veče nije naš’o nešt’ za nabost’ stvarno nema sreće.
Ono što me nervira i ono o čemu se govori na ovoj temi i protiv čega muškarci treba da se bore je to što postoji vojska obrazovanih feministkinja koje na sva zvona zvone o tome kako muškarci u 21. vijeku još uvijek opredmećuju ženu i posmatraju je kao seksualni objekt?! Mi to radimo?!! Pa ja samo gledam i vidim ono što mi se nudi... naravno da ću ja od svega toga uzeti što god više mogu! Nisam ja kriv što je ženski način privlačenja pažnje muškarca, dakle u 21. vijeku, pokazivanje guzice i sise?! Ako ništa drugo ne pali... pa ja da sam žensko ne bih radio ni to od sebe pa taman do kraja života ost’o sam.
Ali nije kvaka u tome šta će muškarci reći ili učiniti. Ovo je kvaka koja otvara vrata prema potpunom razumijevanju 90% žena. Nema tu nikakve misterije ni velikog pametovanja?!
LillyBg je napisao:
To ako volimo ponekad da se obucemo sexy zato sto se osjecamo lijepo i to nam niko ne smije prebaciti

Ona se osjeća lijepo. Zašto??? Šta to čini lijep osjećaj??? Ja mislim da upravo taj osjećaj na kraju proizvodi da se žene degradiraju i ponižavaju, a ne muškarci! Ko ima uši neka čuje.
che.guevara je napisao:
problem je valjda sa ženama koje potcjenjuju svoju "moć zavođenja" Smile

Čini mi se da je ovdje potrebno podsjetiti i naglasiti da golo žensko tijelo ne može zavesti. Ono je takvo kakvo je. Prirodno. I samo po sebi ne može skrenuti pažnju muškarca. Ako je neko od forumaša duže boravio na nudističkim plažama zna o čemu govorim.
Ali, kada žene manipulišu svojim tijelom, dakle ističući određene dijelove tijela oblačenjem ili raznim pozama, tj. ponašanjem, one provociraju, tj. zavode. I to je ono što je po meni bitno da se shvati – žene ne zavode svojim tijelom kao takvim, već govorom svog tijela. Dakle, muškarci se ne “pale” na golotinju, već na onu “sexy” poruku koja im se šalje i koja u biti glasi: “Spremna sam za oplodnju.” I u trenutku kada šalje takvu poruku žena se osjeća lijepo, i to zato, po meni, jer je priroda tako nagrađuje za odrađivanje svog dijela u procesu produženja vrste. Kada se osjeća sexy i poželjnom, osjeća se moćnom, a to je lijep osjećaj. (vid. Volja za moć – Niče)
E sada, kako kaže Che, poruka često dolazi i do vrlo pogrešnih muškaraca, ali nasilje nema opravdanje!

Dakle, same od sebe prave sex objekte, predmete požude, pa onda feministkinje danas optužuju muškarce da opredmećuju žene?! Još jednom naglašavam to je apsurd o kome treba pisati na ovoj temi i protiv kojeg muškarci treba da se bore.
Treba i da se ispravi nepravda po kojoj ženska potreba da bude željena je sexy i da dolazi odozgo - s neba i “romantična”, a muška potreba da želi je nešto odozdo, prljavo i životinjski.

SVI SMO MI JOŠUVIJEK BLIŽE MAJMUNIMA NEGO ONOME ŠTO ZOVEMO ČOVJEK I ŠTO BI VOLJELI BITI. Nisu samo muškarci svinje i životinje…

Ništa bolji nisu ni muškarci koji od sebe prave sex sredstva ili alate. O našem načinu “komunikacije” da ne govorim… ali to je druga tema… bitna razlika je da mi ne krivimo žene za to… ali neka, druga tema je to…

Za kraj dio iz Fromm-ovog Umijeća ljubavi:
“… kako biti ljubljen, kako biti vrijedan ljubavi? U težnji za tim ciljem oni slijede neko¬liko putova. Jednim se naročito služe muškarci, a to je put koji im obećava uspjeh, moć i bogat¬stvo, koliko socijalna granica nečije pozicije do¬pušta. Drugi su put osobito izabrale žene, one se trude da budu privlačne, njegujući tijelo, uređujući odjeću itd. Ostali se načini postizava¬nja privlačnosti, koje usvajaju i muškarci i že¬ne…”

Čestitam 8. Mart i izražavam najdublje poštovanje svim ženama koje poštuju same sebe!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]