banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2007, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Jun 2005, 23:52
Cuti necu te sledeci put voditi na guardiane (hm..., sad znas ko sam...) 8)

A Marinka mi ne diraj, on je Troo! Čak ni svog sina nije gurao, a dečak je postao zvizda! :lol:

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 01:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Nov 2006, 13:00
Whitesnake je napisao:
Adagio je napisao:
Mali Whitesnake ima od 17 do 19 godina, ipak mislim da je blize ovoj donjoj granici... 8) :lol: :wink:

Napisao sam vec koliko imam godina u temi za gitariste, a kakve veze uopste ima koliko imam godina??? Pa kakve sada veze ima sto ste vjerovatno obojica stariji od mene, kao da ste pokupili svu pamet svijeta a kada je bio Marinko Rokvic pokazali ste se svaka cast. True metalci stoje u prvom redu za vrijeme nastupa jedne od "zvijezda" turbo folka. Pa jebote sto mu niste autogram trazili i da vam napise na prsima Splavovi su meka i medina... Samo cekam koncert jos nekog Turbo Folk izvodjaca pa da sam donesem foto aparat i da vas, OPASNE METALCE, slikam.

vidi sto se djetic brani!hehe, pa sta ti pises...svake subote djuskas u taliji a nasao si pricati nesto o onoj curi sa slike i marinku...
mislim, tebe zovu "roker s moravu"... :drinking:

ali neka nama takvih kao ti, teme su zanimljivije

Citiraj:
Cuti necu te sledeci put voditi na guardiane (hm..., sad znas ko sam...)

hahah
Zar on to kao treba da zna? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 16:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Alastor je napisao:
Whitesnake je napisao:
Adagio je napisao:
Mali Whitesnake ima od 17 do 19 godina, ipak mislim da je blize ovoj donjoj granici... 8) :lol: :wink:

Napisao sam vec koliko imam godina u temi za gitariste, a kakve veze uopste ima koliko imam godina??? Pa kakve sada veze ima sto ste vjerovatno obojica stariji od mene, kao da ste pokupili svu pamet svijeta a kada je bio Marinko Rokvic pokazali ste se svaka cast. True metalci stoje u prvom redu za vrijeme nastupa jedne od "zvijezda" turbo folka. Pa jebote sto mu niste autogram trazili i da vam napise na prsima Splavovi su meka i medina... Samo cekam koncert jos nekog Turbo Folk izvodjaca pa da sam donesem foto aparat i da vas, OPASNE METALCE, slikam.

vidi sto se djetic brani!hehe, pa sta ti pises...svake subote djuskas u taliji a nasao si pricati nesto o onoj curi sa slike i marinku...
mislim, tebe zovu "roker s moravu"... :drinking:

ali neka nama takvih kao ti, teme su zanimljivije

Citiraj:
Cuti necu te sledeci put voditi na guardiane (hm..., sad znas ko sam...)

hahah
Zar on to kao treba da zna? :roll:

Cova ti sto si ogranicen to je bruka, jel ako slusas rock trebam da izlazim na kastel, park... i da pijem ko stoka?( i da cekam da dodje Marinko, pa da budem u prvom redu kao i ti sto si bio).
Daj ne lupaj gluposti molim te i cak i da izlazim u Taliju svake subote(bio sam 3 puta u zivotu) mislim da nema nista lose u tome. Jednostavno nekom je draze da bude sa curama koje se oblace normalno nego da ode u hol(petak) gdije ce naici na hiljadu cura koje su toliko ogranicene da im sve zivo mora biti crno, jer pazi, one slusaju metal. Naravno nisam rekao da je Talija bolja od Hola ili nesto slicno, u Holu je mnogo bolja muzika, ali kazem sto se tice cura to su 2 razlicita svijeta, cast izuzecima :lol: .

Sada vjerujem da ces mi opsovati sve po spisku posto si to vec hiljadu puta uradio vecini ljudi, mislim razumijem ja naravno a neko ne moze normalno komunicirati, ali ne brini se, postoje psihijatri za to?

P.S. Ko mene majke ti zove rocker sa moravu?

@Adagio
Znam ko si od prije.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ja idem sa Dickinsonom iz Londona avijonom. Jos sam uplatio 4 zvjezdice hotel sa jednokrevetnom sobom. Jos samo da nadjem neku metalku koja ce samnom na zabavu i do je vodim da se slika sa Edijem i slicno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 18:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
AntiDope, pazi, metalka ne smije biti kao one djevojcice iz hola, ...nek slusa metal, al' nek bude dobra! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Whitesnake je napisao:

Cova ti sto si ogranicen to je bruka, jel ako slusas rock trebam da izlazim na kastel, park... i da pijem ko stoka?( i da cekam da dodje Marinko, pa da budem u prvom redu kao i ti sto si bio).
Daj ne lupaj gluposti molim te i cak i da izlazim u Taliju svake subote(bio sam 3 puta u zivotu) mislim da nema nista lose u tome. Jednostavno nekom je draze da bude sa curama koje se oblace normalno nego da ode u hol(petak) gdije ce naici na hiljadu cura koje su toliko ogranicene da im sve zivo mora biti crno, jer pazi, one slusaju metal. Naravno nisam rekao da je Talija bolja od Hola ili nesto slicno, u Holu je mnogo bolja muzika, ali kazem sto se tice cura to su 2 razlicita svijeta, cast izuzecima :lol:

nek si im rekao :multi:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 18:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2005, 09:57
Whitesnake je napisao:
... jel ako slusas rock trebam da izlazim na kastel, park... i da pijem ko stoka?

sto se tice ovoga, potpisujem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 00:38 
Početnik
Početnik

Whitesnake je napisao:

Daj ne lupaj gluposti molim te i cak i da izlazim u Taliju svake subote(bio sam 3 puta u zivotu) mislim da nema nista lose u tome. Jednostavno nekom je draze da bude sa curama koje se oblace normalno nego da ode u hol(petak) gdije ce naici na hiljadu cura koje su toliko ogranicene da im sve zivo mora biti crno, jer pazi, one slusaju metal. Naravno nisam rekao da je Talija bolja od Hola ili nesto slicno, u Holu je mnogo bolja muzika, ali kazem sto se tice cura to su 2 razlicita svijeta, cast izuzecima :lol: .

Sada vjerujem da ces mi opsovati sve po spisku posto si to vec hiljadu puta uradio vecini ljudi, mislim razumijem ja naravno a neko ne moze normalno komunicirati, ali ne brini se, postoje psihijatri za to?

P.S. Ko mene majke ti zove rocker sa moravu?

@Adagio
Znam ko si od prije.
Pozdrav

Sto si se nalozio, jado! Kako ti znas ko je bio na marinku u prvom redu? hehe

p.s. a ko te ne zove

Citiraj:
sto se tice ovoga, potpisujem.

hehe, kad si i ti pickica...pa si potpisao!

Citiraj:
nek si im rekao

jesi li se i ti pronasla u komentaru :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 00:47 
Početnik
Početnik

IvanaRainbow je napisao:
AntiDope, pazi, metalka ne smije biti kao one djevojcice iz hola, ...nek slusa metal, al' nek bude dobra! :lol: :lol: :lol:

:drinking:

Kad sam cuo da Bruseni vozi svoje vjerne fanove iz UK u BG da bi se slikali s njim i zauzeli najbolja mjesta, zao mi tih istih vjernih fanova ovde...
Za mene su smradovi. Zar ne bi bilo logicnije to obezbjediti fanovima u ciji su grad i dosli. Nazalost nisu dosli zbog njih! buhuhu

jbg fanovi iz uk imaju uvjek vise sansi za to nego ovi ovde. :cry: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 09:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma, taj moj post se vise odnosio na:
Citiraj:
Jednostavno nekom je draze da bude sa curama koje se oblace normalno nego da ode u hol(petak) gdije ce naici na hiljadu cura koje su toliko ogranicene da im sve zivo mora biti crno, jer pazi, one slusaju metal.

da naglasim da ja slusam rokenrol i da ne "furam" crnilo, ali ovo je zvucalo presmijesno... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
E, moze pitanje - kad ce doci Kralj Mađara da ponudi svoje opcije za prevoz na koncert?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Alastor je napisao:
Kad sam cuo da Bruseni vozi svoje vjerne fanove iz UK u BG da bi se slikali s njim i zauzeli najbolja mjesta, zao mi tih istih vjernih fanova ovde...
Za mene su smradovi. Zar ne bi bilo logicnije to obezbjediti fanovima u ciji su grad i dosli. Nazalost nisu dosli zbog njih! buhuhu

Jest' bezveze, sigurno će imati i ulaz od ranije... samo da se nadamo da njih neće biti previše pa da će ostati još dobrih mjesta. Stigla mi je karta juče :D očekivala sam da će biti urađena u drugačijem fazonu nego što jeste...ali bez obzira super izgleda!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Alastor je napisao:
IvanaRainbow je napisao:

:drinking:

@Alastor
Nisu to nikakvi vjerni fanovi, to su ljudi koji imaju para i slobodnog vremena i uzivaju u zivotu. A Brus vozi avion jer voli, ako neko hoce da se provoza sa njim, sta fali... pa platili bi avion, hotel i najbolja mjesta svakako... samo malo manje.
Vjerni fan je onaj ko ima originalne Cdove, DVDove, majice i ostala sranja a ne neko ko ima mp3 kolekciju svih albuma (i onih koji jos nisu ni izasli).

@IvanaRainbow
Ewo kako kandidatkinje trebaju da izgledaju...otprilike...
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25

Imam ja jedno pitanje!

Na ulaznici pishe da se ne smiju unositi uredjaji za snimanje zvuka ili slike.... E sad mene interesuje jesu li dozvoljeni telefoni jer vecina njih, je l', ima doticne uredjaje... Pitam jos zato sto sam cuo da je na ovom koncertu Bajage u Areni takodje bilo zabranjeno unositi fontele....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 19:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

AntiDope, prokomentarisala bih to, ali su me vec proglasili perverznom! :lol:
Nego, jel' slusa ta metal?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
@pero mozes unjeti i svemirski mobilni telefon ako hoces -ne mogu se unjeti gvozdeni novci. upaljaci-smrt za pusace- ,sokovi pivo. foto aparat, kompjuter....i sl. :D :D :D

-i da cuga je stava skupa cak i voda tako da je topla preporuka da na dan koncerta ne jedete nista slano i ne pijete puno vode zato sto je pitanje da li ce te stici na vrijeme do zeljenog i dozvoljenog mjesta za uriniranje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 00:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Jun 2005, 23:52
@Alastor Ti si stvarno ograničen!

Pa pogledajte samo u šta ste pretvotrili temu!

Jebote, jel može i jedan tema na ovom forumu ostati netaknuta od vašeg jebenog spama!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 15:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Okt 2005, 20:05
Adagio je napisao:
Pa pogledajte samo u šta ste pretvotrili temu!

Jebote, jel može i jedan tema na ovom forumu ostati netaknuta od vašeg jebenog spama!

U pravu si. Neki ljudi stvarno ne znaju gdje je granica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Pero_Bombas je napisao:
Na ulaznici pishe da se ne smiju unositi uredjaji za snimanje zvuka ili slike

mozes nositi telefon. bar je uvjek moglo. nemoj nositi kameru. nemoj nositi fotoaparat. telefon sa kamerom od bar 120 mega pixela ponesi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ne pada mi na pamet da na kocert idem sa necim sto me opterecava! Fontel se barem moze zakljucati u dzep.... :drinking:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]