Alastor je napisao:
Whitesnake je napisao:
Adagio je napisao:
Napisao sam vec koliko imam godina u temi za gitariste, a kakve veze uopste ima koliko imam godina??? Pa kakve sada veze ima sto ste vjerovatno obojica stariji od mene, kao da ste pokupili svu pamet svijeta a kada je bio Marinko Rokvic pokazali ste se svaka cast. True metalci stoje u prvom redu za vrijeme nastupa jedne od "zvijezda" turbo folka. Pa jebote sto mu niste autogram trazili i da vam napise na prsima Splavovi su meka i medina... Samo cekam koncert jos nekog Turbo Folk izvodjaca pa da sam donesem foto aparat i da vas, OPASNE METALCE, slikam.
vidi sto se djetic brani!hehe, pa sta ti pises...svake subote djuskas u taliji a nasao si pricati nesto o onoj curi sa slike i marinku...
mislim, tebe zovu "roker s moravu"...
ali neka nama takvih kao ti, teme su zanimljivije
Citiraj:
Cuti necu te sledeci put voditi na guardiane (hm..., sad znas ko sam...)
hahah
Zar on to kao treba da zna?

Cova ti sto si ogranicen to je bruka, jel ako slusas rock trebam da izlazim na kastel, park... i da pijem ko stoka?( i da cekam da dodje Marinko, pa da budem u prvom redu kao i ti sto si bio).
Daj ne lupaj gluposti molim te i cak i da izlazim u Taliju svake subote(bio sam 3 puta u zivotu) mislim da nema nista lose u tome. Jednostavno nekom je draze da bude sa curama koje se oblace normalno nego da ode u hol(petak) gdije ce naici na hiljadu cura koje su toliko ogranicene da im sve zivo mora biti crno, jer pazi, one slusaju metal. Naravno nisam rekao da je Talija bolja od Hola ili nesto slicno, u Holu je mnogo bolja muzika, ali kazem sto se tice cura to su 2 razlicita svijeta, cast izuzecima

.
Sada vjerujem da ces mi opsovati sve po spisku posto si to vec hiljadu puta uradio vecini ljudi, mislim razumijem ja naravno a neko ne moze normalno komunicirati, ali ne brini se, postoje psihijatri za to?
P.S. Ko mene majke ti zove rocker sa moravu?
@Adagio
Znam ko si od prije.
Pozdrav