banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Eto, volio bih i ja na Mejdne, pa ako neko bas odluci da ide nek mi se javi pa da se dogovorimo kako i kojim putem. Ili ako kakvo drustvance prima jos jednog clana, ja sam tu...samo da vas upozorim da sam star, ruzan, lud i nastran... Eto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
AntiDope je napisao:
Eto, volio bih i ja na Mejdne, pa ako neko bas odluci da ide nek mi se javi pa da se dogovorimo kako i kojim putem. Ili ako kakvo drustvance prima jos jednog clana, ja sam tu...samo da vas upozorim da sam star, ruzan, lud i nastran... Eto...

That makes two of us...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 18:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Mi smo mlađa ekipa iz Doboja (89 god. :) ), pa idemo vozom, biće cuge, biće svega. Pa eto, možete nam se slobodno pridružiti. Poz. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 18:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Narcisa_Zumbulic je napisao:
Blackmore je napisao:
Najbolje je autostopom ići na koncert sa jednim ili dva prijatelja.

vau kakav entuzijazam -pazi pa ce vam neko stati usput jedino ako stvarno nije dureks sa glavom ili ako se igrom slucaja u autu ne zatekne majka tereza pa se sazali nad tri sirotancica koji trebaju pod hitno prevoz do bg-a na koncert
srecno u svakom slucaju :D

Tebi bi možda i stala neka glava. Bez dureksa najvjerovatnije.

Zna li neko pošto će biti ulaznica? Čuo sam da je 40 evra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 19:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Blackmore je napisao:
Narcisa_Zumbulic je napisao:
Blackmore je napisao:
Najbolje je autostopom ići na koncert sa jednim ili dva prijatelja.

vau kakav entuzijazam -pazi pa ce vam neko stati usput jedino ako stvarno nije dureks sa glavom ili ako se igrom slucaja u autu ne zatekne majka tereza pa se sazali nad tri sirotancica koji trebaju pod hitno prevoz do bg-a na koncert
srecno u svakom slucaju :D

Tebi bi možda i stala neka glava. Bez dureksa najvjerovatnije.

Zna li neko pošto će biti ulaznica? Čuo sam da je 40 evra.

Ja sam cuo da je 3000 dindzi. Jel ides??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 19:17 
Majstor
Majstor

Meni je važno, kad ću kupiti, gdje, da ne do bog nestane :S... Jel ima kod vas u Bl nekav lik da prodaje, nabavlja? Ako ima po kojoj cijeni? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 18:28
Adagio je napisao:
A ko ce ga znati da li je podatak o stanicama na kojima staju tacan, jer znas kako je kod nas, staju ti gdje trazis...., a mozes se dogovriti sa nekim da povuce u doboju onu rucicu za zaustavljanje voza! :D
ljudi o cemu vi pricate?
da li je neko od vas putovao vozom poslije rata?

ne kazem ja da je nasa zeljeznica na nivou npr. japanske ali definitivno nije ni kako je ovdje neki pokusavaju predstaviti.

ja i par halfova ako budemo isli (tj ako skupimo lovu) idemo najverovatnije vozom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Jun 2005, 23:52
AntiDope je napisao:

Hecel te tvoji kod kuce pustiti?

A sto ne ides organizovanim prevozom??? Tu ce biti sva djeca, pa i Kina, Laki, Dragelj i svi ostali...

Pozdrav za najjaceg, najruznijeg i najnastranijeg (ovako si se sam nazvao) starca! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
@Adagio
Jel ti organizujes ili A2H?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Whitesnake je napisao:

A sta fali Dodiku??Daj majke ti pljujete po covijeku koji jedini ima muda reci svasta balijama,a i koji vodi RS na bolje,uglavnom bolje je vodi nego svi ostali politicari koji su bili prije njega.

ti si, dečko, biće, promašio podforum ... registruj se ponovo, sa četiri ocila u avataru i na politiku pa razglabaj o balijama i dodiku i takodalje. uklapaš se u profil, izgleda ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
antidope, os sa nama? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 23:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
maximus je napisao:
Adagio je napisao:
A ko ce ga znati da li je podatak o stanicama na kojima staju tacan, jer znas kako je kod nas, staju ti gdje trazis...., a mozes se dogovriti sa nekim da povuce u doboju onu rucicu za zaustavljanje voza! :D
ljudi o cemu vi pricate?

ne kazem ja da je nasa zeljeznica na nivou npr. japanske ali definitivno nije ni kako je ovdje neki pokusavaju predstaviti.

ja i par halfova ako budemo isli (tj ako skupimo lovu) idemo najverovatnije vozom.

Ovdje su se neki poceli takmiciti u lupetanju. Voz je definitivno udobniji komforniji i sigurniji prevoz od autobusa. Jedini problem je cekanje koje ste spominjali. Oni kojima se ne svidja voz ili autostop, a ako i autobus kojim slucajem ne dodje u obzir neka iznajme kajak ili neki camac pa lagano iz Vrbasa u Savu pa do Beograda.

@Whitesnake: Planiram ici na koncert, ali uvijek moze nesto da iskrsne i da covjeka sprijeci u namjeri.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 01:33 
Majstor
Majstor

Blackmore je napisao:
maximus je napisao:
Adagio je napisao:
ljudi o cemu vi pricate?

Ovdje su se neki poceli takmiciti u lupetanju. Voz je definitivno udobniji komforniji i sigurniji prevoz od autobusa. Jedini problem je cekanje koje ste spominjali. Oni kojima se ne svidja voz ili autostop, a ako i autobus kojim slucajem ne dodje u obzir neka iznajme kajak ili neki camac pa lagano iz Vrbasa u Savu pa do Beograda.

@Whitesnake: Planiram ici na koncert, ali uvijek moze nesto da iskrsne i da covjeka sprijeci u namjeri.

:lol: Svaka čast, tako je! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 01:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
ja cu trotinetom. Udobniji, sigurniji, komforniji, jeftiniji. Imam prikolicu pa ako neko hoce....bice cuge jer sam tru, pa ako jos neko hoce da pored hevi bude i fast i faca i tru neka me kontaktira.

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 02:07 
Pripravnik
Pripravnik

Whitesnake je napisao:
@Adagio
Jel ti organizujes ili A2H?

A2H radi..., a njegovoj konacnoj potvrdi se nadamo u utorak, ili srijedu, posto je covjek u ponedjeljak u beogradu...

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Okt 2005, 20:05
ljudi, ozbiljno vam kazem: kakav voz, jeste normalni? Ko god hoce da ide vozom mora da nije isao vozom dalje od Doboja (mada je i to ekspedicija!). Voz ce biti dobar samo ako se nalijete da ne znate za sebe.
Zasto ici 9 sati vozom kad je cijena autobusom (4-5 sati) neznatno visa.
Budite sretni ako dodje na vrijeme na koncert. A snizenje na index ne vrijedi za medjunarodne linije. ISIC kartica vrijedi. Za bus imate snizenje sa indexom i Isic.
BG-BL busom 32 KM povratna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Adagio je napisao:
A2H radi..., a njegovoj konacnoj potvrdi se nadamo u utorak, ili srijedu, posto je covjek u ponedjeljak u beogradu...

A znači to je on... sad će reći opet ona dosadna, skoro sam kupila jedne karte :lol:
Btw imaju i na agenciji preko puta filozofskog reklame za koncert, piše karte uskoro.

maximus je napisao:
ne lupaj! do Doboja staje na 4 stanice.
http://www.zrs-rs.com/vozovi.php?voz=451

Ne lupaj ti, brzi voz bi do Beograda trebao stati jednom ili eventualno dva puta, brzi vozovi inače ne staju u manjim mjestima. Osim ako misliš da između BL i Doboja imaju 4 velegrada u kojima treba stati... onda izvini pogriješila sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik

Zajebite tu agenciju, oni nikad nemaju dogovor sa organizatorom koncerata, za razliku od pomenutih ljudi koji uvijek imaju dogovor o distribuciji karata. Ta baba ode u beograd i par dana pred cert kupo karte, sto znaci da vam se moze desiti isto ko za whitesnake kad je digla cijenu karte par dana pred koncert!?
Josh uz to kod nje u busu ne ide ni priblizno dobra raja ko sto ide sa pomenutim ljudima. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Voz rula. U Bg stize izmedju 6:30 i 7:30, zavisi koliko imate srece sa ukrstanjima u Vinkovcima i Sidu. Brzim za Bg nikad ne putuje vise od desetak putnika (citaj: 2 od 12 kupea), kartu kupujes od granice do granice (BL - Samac, Vinkovci - nesto, Sid - Bg) pa je ne platis po nekoj "medjunarodnoj tarifi" (citaj: do 10 KM jeftinije, ne znam tacno). Inace, karta kosta 23 KM u jednom smijeru, na povratnu ide 20% popusta ( 36-37 KM), kupis na index do Samca ... Niko te ne dira ako si se napio pa se izvalio preko tri sjedista, dozvoljeno je pusenje :D, prozori se otvaraju, ako te neko davi pricom, promijenis kupe, ne moras cekati pauzu da soras ...
Odoh prodati bubreg pa na zeljeznicku :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 18:18 
Majstor
Majstor

Registruj se! je napisao:
Voz rula. U Bg stize izmedju 6:30 i 7:30, zavisi koliko imate srece sa ukrstanjima u Vinkovcima i Sidu. Brzim za Bg nikad ne putuje vise od desetak putnika (citaj: 2 od 12 kupea), kartu kupujes od granice do granice (BL - Samac, Vinkovci - nesto, Sid - Bg) pa je ne platis po nekoj "medjunarodnoj tarifi" (citaj: do 10 KM jeftinije, ne znam tacno). Inace, karta kosta 23 KM u jednom smijeru, na povratnu ide 20% popusta ( 36-37 KM), kupis na index do Samca ... Niko te ne dira ako si se napio pa se izvalio preko tri sjedista, dozvoljeno je pusenje :D, prozori se otvaraju, ako te neko davi pricom, promijenis kupe, ne moras cekati pauzu da soras ...
Odoh prodati bubreg pa na zeljeznicku :D

Eto upravo zato ću ja vozom... Čisto je ljepše, uopšte mi ne smeta što se putuje puno, ako je dobro društvo i ako ima cuge što da ne. Ljepota. Lično autobusom mi je preglupo putovati, a sad kako kome. Poz. :drinking:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]