banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2006, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Mikrobu jedva poslali u penziju,a jadna bila je pogubljena jos dok je meni predavala(prije 10ak god )

Jel moguce,pa njenom razredu su jos 97. namjestili da bude najbolji,posto je ona tada kao isla u penziju :lol: .
Citiraj:
Amire Becirbasic

Mislis,Amira Zmiric? :wink: Ne znam za barbiku,ali znam da smo je zvali gestapovka u gimnaziji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2006, 20:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Ma Mikroba je legenda medicinske skole,djevojka iz mog razreda je 3 puta u jednom danu odgovarala mikrobiologiju,jednom za sebe i za jos dve drugarice,a da ova nije nista skontala!Ludnica!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2006, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
to smo svi redovno radili,nas troje od 30 uvijek odgovarali(ona rtedovno odspava na casu :))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2006, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
e muko moja predji na drugoga :D osim sto mi je predavala :roll: ...i dan danas je trpim , svakih nekoliko, eto je na vratima sa prepoznatljivim pritiskom na zvonce :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2006, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:angel: Joj bas mi te je zao!!!!Ja bih na tvom mjestu iskljucila zvonce! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2006, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo opet kopam ovu temu iz mrtvih :)
da slucajno neko ne zna ima li med skola neki sajt,pokusala sam iskopati ne netu ali ne ide :( i da zna li iko ko je sad direktor?trebaju mi neki papiri iz skole,a na kraj sam svijeta i vec mi je muka kad pomislim na to kako su svi jako "ljubazni" :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne znam za sajt,ne vjerujem da imaju,ali mogla bi da probas poslati nekoga po papire,sad ne znam da li za to treba kakva punomoc!Zeznuto,voljela bih pomoci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hvala Dani,izgleda a cu morati mamu terorisati kao i do sada :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ajoj, i meni trebaju neki papiri.Samo,ja saljem tatu. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2006, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da ih saljemo zajedno? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2006, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Joj,joj sram vas bilo,tako vi mame i tate.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 17:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2006, 16:44
Ahhh, bas steta sto se nisam ranije prikljucio ovom forumu, propustio sam cak i reunion sa nesudjenom generaciom.

Ja sam isao u medicinsku prve dvije godine, a onda kao napredan student medicinske skole sam primjetio da mi politicke struje tog vremena stete zdravlju i posto nisam mogao da sutim i trpim a bogami ni da laprdam, "posalju" me van.

I sta kazete - Mikroba u penziji? Steta, najbolja profesorica koju sam ikad sreo. Sjecam se kad je mene i Draska V. (kojeg je iznimno voljela jer se i njen unuk zove Drasko) poslala da joj odnesemo vrecu graha do kuce, pa nismo morali odgovarati cijeli termin. (usput zna li iko sta je sa njim?)

Nadam se prije svega da niko od ekipe nije nastradao u onom ludilu, i da imate super dobar zivot, jer vi ste mi jos jedina svijetla tacka u sjecanjima iz tog vremena!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2006, 07:23 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2006, 14:29 
Početnik
Početnik

Hmmm... sta da se kaze...
Izgleda da nema vise generacije iz Medicinske...

Mora da je bilo blamaze na toj festi pa sad niko ni sa kim...

Hajde malo javite se da cujem kako ste i sta radite, da podijelimo iskustva i sjecanja. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tu smo,tu smo,mada nije sve bas tako lijepo kao sto nam ti to zelis,na zalost,zivot i nije bas tako lijep,ali borimo se!Rijetko se srecemo i mi sto smo ostali ovdje,svak se posvetio svojim problemima,neko poslu, fakultetu,neko porodici itd.Ja sam ostala u stalnom,svakodnevnom kontaktu samo sa jednom osobom,sa kojom sam isla i u osnovnu i u srednju zajedno,ostale povremeno sretnem ili u bolnici ili slucajno na ulici!Vecinom smo postali toliko strani i daleki jedni drugima,da ne znamo ni sta bi smo pricali kada se vidimo! :cry: :cry: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 23:51 
Početnik
Početnik

Vrijeme nosi svoje, svi se mijenjamo, nema vise dobrih starih hormona koji su nam davali snagu za sve one dobre momente kada nije bilo bitno skim, sta i kada, nego da je zabavno.
Ja sam u Svedskoj, i zivot mi je "onako kako ga sebi zamislim", sa drugim rijecima imam masu projekata koji me odrzavaju u zivotu tako sto mi ne daju ni sekunde odmora.
Zavrsio sam za psihoterapeuta, i bavio se s tim par godina, onda mi je sve dosadilo pa sam se odlucio preskolovati za inzinjera biotehnike (fali mi jos par ispita), u medjuvremenu sam startao preduzece za veleprodaju medicine, tako da se kraj s krajem ugodno sklapa.
Od ekipe iz medicinske do sada nisam imao nikakvog kontakta (nazalost), ali taj trend namjeravam promijeniti.
Zao mi je sto vam je situacija losa, ali ipak se nadam da cemo barem do kraja ovih nasih zivota docekati da "ruze procvjetaju".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2006, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:P Ti si bas neki optimista,volim takve ljude,nekada sam i sama takva bila!Ne znam da li te ja znam iz medicinske,moja generaracija je upisala 1991. ,a zavrsila 1995.Razrednik nam je bio Salih Djumisic!Kao psihoterapeut bi ovdje ima jako puno posla,jer malo je onih koji ne bi trebali tvoju pomoc! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2006, 19:13 
Početnik
Početnik

Posla (na zalost) ima svugdje u toj bransi. Cak sta vise gledajuci kako ovi ljudi ovdje dobro zive i kako su im drzava i sistem organizovani, meni se cini da su oni ipak, mada cudno, brojniji kao "slucajevi" nego ljudi dole.
Ovdje je druga problematika: sexualna zlostavljanja, mrznja, zavist, i naravno sve ostale psihoze & bolestine...

ako se dobro sjecam (a to je malo vjerovatno) i ja sam upisao 91, prve godine smo imali razrednika Denisa, ali se taj vise bavio tenisom nego nama, tako da je jednoga dana lagano nestao... ne sjecam se ko ga je zamijenio...
Ja sam u maju 93 razgulio, i od tada nemam uvidjaja ko je ostao i sta se desavalo.

I usput... optimista se "ne bude" nego se covjek radja takav :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 21:59 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 02:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Jan 2007, 02:08
Od svih nastavnika meni je Vujko Lazar bio najveca faca u skoli.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]