banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 00:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Testirajte sami sebe jeste li dovoljno punk na :
http://www.fuali.com/test.aspx?id=9e5e4fb8-f636-4b30-a875-4c9a4f15820f

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
HR je napisao:
Mozda je upravo Supporter pustao kad zna spisak napamet. Otuda ovo obracanje direktno njemu kao pustacu :)

mudar zakljucak 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 00:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znanje VECINE omladine u BL je takvo da je super ako su culi za vise od par bendova sa tog spiska, pa nema ko drugi...Sve se bojim da bi neko trazio muzicku zelju u vidu EL Ultimo Ska de Manolo Rastaman.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 01:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Nisam samo ja pustao muziku, ali recimo da sam se poprilicno muvao oko one imitacije racunara u NTV klubu.

HR je napisao:
Koliko je to trajalo...po kolicini nabrojanih bendova ispada da je barem pet sati :). Dobar spisak (vidi se da poznaj(u)ete tematiku), mada nisam zadovoljan za Kortatu (gdje su Sarri Sarri, Mierda de Ciudad, Nicaragua Sandinista i Hotel Monbar ( HM nije ska ali oni i nisu iskljucivo ska bend)). :) Moglo je biti i malo 86 crew. Jeste li dali od Bande Bassotti ista od tradicionala sa Asi Es Mi Vida ? I ko je trazio da se pusti Krv? :) Mozda bi bilo dobro na video bimu emitovati snimke koncerata nekih od ovih bendova, to bar postoji u NTV, ako vam daju da koristite.

Pa pocelo je lagano vec oko 8, pa ono, na zalost u doba najvece posjete je doslo do ekcesa sa konobarom, pa je to razljutilo malo masu i pokvarilo plejlistu. Bice drugi put vishe Kortatua, u ne tako bliskoj buducnosti kad bude taj drugi put :) Shto se tiche Asi es mi vida na listi je bila Stalingrado , al zbog konobara nije isla. Pa ni FakofBolan nije uopshte ska bend ( ovo se odnosi na ovo oko Kortatua i Hotel Monbara ) ali Pepsi-Nike Generacija je morala ici, a bogami i Sarajevo :) Blood su trazili stari panksi, a ko drugi :D :drinking:

To sto si ti predlozio je super, ali realno moze se realizovati u nekom drugom klubu ili prostoru koji u BL trenutno ne postoji, NTV nije prostor za to, ni za slushaonice. Forsira se samo zato sto drugog prostora nema i shto je gazda skroz ok i razuman lik. Koliko znam bice uskoro tamo josh zanimljivih deshavanja, bendova koji nikad nisu posjetili nash grad...

Narcisa_Zumbulic je napisao:
mane je docekao neki narodnjak :D
da nisi mozda upratio i koji?? :D :D

Kakva podla prozivka :)
Za to se zali konobaru, a ne bi ti dzaba pitala koja je stvar da se nisi zgotivila aaaaa :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 01:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
ma pravo sam se izgotivila cak toliko da u nastalom soku uspjela nagovoriti sebe da udjem u unutrasnjost NTV-a po pivo pa sam "trcecim korakom" :D :D :D odpicila na najudaljeniji dio "baste"

:D :D :D :D :D

ma bilo je bas gotiva -meni je ispunjena "muzicka" :D

HVALAAAAAAA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 01:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma da, vidim da se pustalo jos sto-sta osim ska (ali u najavi i pise ska-punk). Volio bih i ja ucestvovati u izmjenama playliste. :)
Citiraj:
Blood su trazili stari panksi, a ko drugi

Koji stari panksi? Oni sto su pisali Blood na zidovima Masinca i flomasterom kod palasa, nekada davno? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 02:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Ma da, vidim da se pustalo jos sto-sta osim ska (ali u naslovu i pise ska-punk). Volio bih i ja ucestvovati u izmjenama playliste. :)

pa ne brani tebi niko (valjda :lol: ) da izadjes ponekad :lol:
kad te vec toliko interesovalo mogao si otici i sve saznati uzivo a ne da po postovima zakljucujes sta je i kako bilo..... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 02:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
pamella_morrison je napisao:
HR je napisao:
Ma da, vidim da se pustalo jos sto-sta osim ska (ali u naslovu i pise ska-punk). Volio bih i ja ucestvovati u izmjenama playliste. :)

kad te vec toliko interesovalo mogao si otici i sve saznati uzivo a ne da po postovima zakljucujes sta je i kako bilo..... :wink:

nije mogao, zivi stvarno predaleko od NTV kluba, a nema automobil, niti i jedan prevoz ide na relaciji NTV - njegovo prebivaliste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 02:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jesi ti, Pamela, sa Filozofije? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 02:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

monstrum je napisao:
pamella_morrison je napisao:
HR je napisao:

nije mogao, zivi stvarno predaleko od NTV kluba, a nema automobil, niti i jedan prevoz ide na relaciji NTV - njegovo prebivaliste.

Pssst..necemo sad licne podatke. :) Znas dobro kakvim sam jadima preokupiran.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 02:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
a noge i to ?????????????

-nadam se da nesto nisam uprskala ovaj ne dao Bog da momak ima hodajucih problema

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 02:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Jesi ti, Pamela, sa Filozofije? :lol:

ne 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 02:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Narcisa_Zumbulic je napisao:
a noge i to ?????????????

-nadam se da nesto nisam uprskala ovaj ne dao Bog da momak ima hodajucih problema

Omiljeni bend mi je Cripple Bastards.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 03:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Citiraj:
Omiljeni bend mi je Cripple Bastards.

stavrno ili zajebavas , jesi li ih gledao u ksetu 2000 (iskreno koncert je bio super ) ? oni su spavali kod mene , uglavnom djulio je nevidjeni seronja ,doduse kad i invalidi bi proho dali kad bi culi tog slavuja :roll: sa sikrivljenim sistemom vrijednosti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 03:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zajebavam, ovo je bila igra rijecima na pitanje da li imam probleme sa nogama. Gledao sam ih tada, kao klinac, i tada sam najvise i isao na koncerte, da bi poslije ta ucestanost odlazaka opadala, i vidi gdje sam sad. Ali tada je i bilo mnogo vise desavanja. Ipak mi je zakon ona njihova stvar Stimmung. A sistem vrijednosti mu je samo takav, sto je malo cudno s obzirom da mu je majka Hrvatica (kako sam opet samo cuo). Valjda ti nisu upropastili stan. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 03:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
ne stavrno su bili ok ekipa za zajebanciju , majka mu je Hrvatica cujes iz prve ruke , mora da ga je mnogo tukla :lol: ooooo ooooo oooo o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 04:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
ne stavrno su bili ok ekipa za zajebanciju , majka mu je Hrvatica cujes iz prve ruke , mora da ga je mnogo tukla :lol: ooooo ooooo oooo o

Hehe, ustvari ta pjesma i valja samo do tog ooo ooo ooooo dijela, poslije kad se pocne derati nista ga ne kontam. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 04:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 17:39
pogotovo ako se sjecas rada desnim laktom uz "pjevanje" uf :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
sad se vidi koliko je pankera na ovom forumu :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2007, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
u jeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]