Nisam samo ja pustao muziku, ali recimo da sam se poprilicno muvao oko one imitacije racunara u NTV klubu.
HR je napisao:
Koliko je to trajalo...po kolicini nabrojanih bendova ispada da je barem pet sati

. Dobar spisak (vidi se da poznaj(u)ete tematiku), mada nisam zadovoljan za Kortatu (gdje su Sarri Sarri, Mierda de Ciudad, Nicaragua Sandinista i Hotel Monbar ( HM nije ska ali oni i nisu iskljucivo ska bend)).

Moglo je biti i malo 86 crew. Jeste li dali od Bande Bassotti ista od tradicionala sa Asi Es Mi Vida ? I ko je trazio da se pusti Krv?

Mozda bi bilo dobro na video bimu emitovati snimke koncerata nekih od ovih bendova, to bar postoji u NTV, ako vam daju da koristite.
Pa pocelo je lagano vec oko 8, pa ono, na zalost u doba najvece posjete je doslo do ekcesa sa konobarom, pa je to razljutilo malo masu i pokvarilo plejlistu. Bice drugi put vishe Kortatua, u ne tako bliskoj buducnosti kad bude taj drugi put

Shto se tiche Asi es mi vida na listi je bila Stalingrado , al zbog konobara nije isla. Pa ni FakofBolan nije uopshte ska bend ( ovo se odnosi na ovo oko Kortatua i Hotel Monbara ) ali Pepsi-Nike Generacija je morala ici, a bogami i Sarajevo

Blood su trazili stari panksi, a ko drugi

To sto si ti predlozio je super, ali realno moze se realizovati u nekom drugom klubu ili prostoru koji u BL trenutno ne postoji, NTV nije prostor za to, ni za slushaonice. Forsira se samo zato sto drugog prostora nema i shto je gazda skroz ok i razuman lik. Koliko znam bice uskoro tamo josh zanimljivih deshavanja, bendova koji nikad nisu posjetili nash grad...
Narcisa_Zumbulic je napisao:
mane je docekao neki narodnjak
da nisi mozda upratio i koji??

Kakva podla prozivka
Za to se zali konobaru, a ne bi ti dzaba pitala koja je stvar da se nisi zgotivila aaaaa