banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 353 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 16:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
juce sam saznao da maslesa pravi zurku ali samo za clanove svog kuda, sramota :x :x :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 17:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...ma remse ja njihove zurke i fajrunt koji Luka Dzemar pravi u dvanaest, najkasnije u jedan sat...i smaranje uz Brenu i Cecu...kod Pelagica barem mozes cuti Acu Lukasa...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2006, 01:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2001, 01:00
123 123 TEST TEST 123 123
cincilinci ciniclinci cincilincicinci cincilincilincincinlincilincini

E narode da vas obavijestim da cu svirati bass ,tako da se ne iznenadite kad vam moj zulj na ruci bude smetao dok budete igrali...polako skacite da ne bi pukao..ako pukne poprskace ugledne goste u prvom redu ,a mozda dohvati i do drugog a za treci ne znam ,cuce se...
Eto tol`ko :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 08:33 
vidim zivnula malo tema.:)
neka,neka...Piva ne znam sta bih ti rekao.Moj brat je svojevremeno imao iste probleme.A pripazicemo mi na tvoje zuljeve.Bolje i tako nego da nam Mackic svira bas na koncertu.:)
Je li iko isao na koncert sinoc,kako je bilo?
Nemoj aurelius molim te vise o tome...Vec me pocinje nervirati taj tvoj stav.Ne znam ko si,ali ako imas nesto da kazes nemoj ovako.Svako ima pravo na svoj izbor i ako smo svi odlucili da budemo seljaci onda nas pusti da to i budemo,ne mozemo svi biti gradska raja...
Za zurku u Pelagicu stvarno nista ne znam.Vjerovatno da cemo se pokupiti i otici negdje u grad svi zajedno.To bi bio moj predlog.Ajd vozdra svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 11:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2006, 16:43
Daj piva koji ti je, mojne tvojih zuljeva.Bio sam sinoc na koncertu-komentar hm.. pa neznam.. brate mogu i bolje. Sto se tice xuraje mislim da ce mo se okupiti dan prije koncerta i svi za KANTRI :angel: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Piva ti si tamo najmultipraktičniji - sviraš šta god ti dadnu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 00:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

...shiziti folkloricu i biti ljak nije ista stvar...Pupac ih je upucao pravo, vec poznat redoslijed igara, ali stvarno uigrano i respect...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 11:19 
ja igram folklor,i jesam LJAK(ma sta god to znacilo),a vjeruj mi ja kao ljak sam obisao i prozivio toliko stvari koje ti mozes samo sanjati.
Znaci nema iskljucivog razmisljanja kao sto je kod tebe slucaj.Ako imas sta da kazes reci mi u lice,ja sam Bojan,zovu me Seki i mozes me naci kad god zelis,cisto da ti kroz razgovor dokazem koliki seLJAK jesam ustvari.
Svaka cast Maslesi,uvijek su me odusevljavali. Samo nastavite tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 16:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

...ja sam Djus i libo me ckura...pazljivo citaj sta pisem...igrati folklor i biti ljak nisu dvije iste stvari...a sto se putovanja tice mislim da smo tu postavili granice koje cete tesko preci...c-ya u nedelju... :D ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 22:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

marcus_aurelius je napisao:
ckura

Javi se kad naučiš šatrovački. I kad se prestaneš djetinjasto prepucavati. Još samo reci kako imaš najvećeg i najjačeg strica koji će doći i pretući sve članove ostalih KUDova :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 00:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E doslo je do preokreta,ipak se vracam na svoje staro mjesto ,Mackic je oziviJo.Dajte ljudi nabavite mi neku profesionalnu frulu da mogu kakvu bravuru da izvedem u buducnosti,nema folklora bez frule...to treba da pisti na sve strane...
I tako vam je to kod nas privatnih umjetnika naivnih

Vrh

Tema posta: LAGANICA
PostPoslato: 06 Dec 2006, 00:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E zaboravih ,bio sam ja na koncertu.Sto se igraca tice ja tu ne znam sta valja a sta ne valja,znam da je jednoj carapa skliznula i znam da su se sudarili na jednom dijelu slovenackih igara kad su prolazili kroz tunel (kao ono kad kaubojci igraju ,ne znam kako se to zove)...i vise ne znam nista sto se igranja tice.A sto se orkestra tice ,sve je ok samo nekako uspavljujuce djeluju ili im je takav repertoar ili im je takav nacin sviranja ali uglavnom sve neka laganica bez ikakvih trzavica.Sto se gitare tice,a to je moje oruzje , izmedju dvije djevojke koje su svirale ipak im treba jedna muska ruka ,i one su isto neka laganica :D Sve u svemu aranzmanski je dobro,svi se cuju, svi fino sviraju ,ali brate mili ,kao sto sam vec rekao,LAGANICA ....neko i voli laganicu ali eto ja ne volim pa mi je to upalo u ufo...
Et` LAGANICA od mene....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 16:12 
bravo marcus aurelius...Neka si mi pokaz'o i rek'o.
Ljudi pa dokle cemo spominjati Japan,pa sad na koncertu Maslesa forsira Moskvu...pa ljudi dokle samo.I Pelagic je putovao dok ni jedno od vasa dva drustva nije ni postojalo.Nemam vise snage da se prepirem sa tobom.Vise te zalim.Ima toliko dobrih ljudi u tvom Drustvu kojima skidam kapu i za koje mogu reci da su stvarno za primjer ali ima vas brate nemogucih...
Sam tvoj nacin pisanja iritira i nervira.Pozdrav i molim te da vise ne odgovaras ako nemas sta pametno da kazes,a pritom da ne vrijedjas nikog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 17:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Turbo Grom je napisao:
ckura

Javi se kad naučiš šatrovački. I kad se prestaneš djetinjasto prepucavati. Još samo reci kako imaš najvećeg i najjačeg strica koji će doći i pretući sve članove ostalih KUDova :drinking:

hihihi :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 06:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

...ja bih rado pisao na temi "KUD Cajavec" ali moji drugari majune rapaja da kupe sebi internet pa moram ovdje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 10:29 
majune rapaja

svakim svojim postom me iznenadjujes...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bliži se i taj koncert :D Čujem da imamo i ozvučenje.

Bilo bi ekstra kada bi se mogli nabaviti mokrofoni za dio folklora, ako se svira na otvorenom (ne govorim o ovom sad koncertu) ne čuje se pjesma. I to ovim koji uče pjevati da se ne brukamo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 14:43 
dragi gromicu nas,:)
uvijek je bilo ozvucenje.Cak budu i mikrofoni za folklor,nisi ti dovoljno dugo u ovome da znas to tako da ti oprastamo.:)
koncert ce,nadam se ,biti kao i do sad.Pa dalje vidjecemo.Neka sve protekne u redu i bice svi zaovoljni.
E da na koncertu imamo goste,neku pjevacku grupu iz Drvara.Niko od folklornih ansambala nece nastupati sa nama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

armando je napisao:
majune rapaja

svakim svojim postom me iznenadjujes...

...sta ces kad sam LJAK...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Turbo Grom je napisao:
Bliži se i taj koncert :D Čujem da imamo i ozvučenje.

Bilo bi ekstra kada bi se mogli nabaviti mokrofoni za dio folklora, ako se svira na otvorenom (ne govorim o ovom sad koncertu) ne čuje se pjesma. I to ovim koji uče pjevati da se ne brukamo :D

znaci ti si mlada nada folklora, hehe :) :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 353 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]