uh,uh,uh. da krenem redom da vam odgovaram:
doa je napisao:
Ne kontam sto se toliko isfuravas sto ljudi hoce da zarade.To im je posao.I 15 km nije nista ako su to odradili kako treba, sto se moglo od njih i ocekivati.
slažem se da 15 km nije ništa, i premalo je za onakvu svirku i onakav bend, ali pošto živimo u državi u kakvoj živimo, to je previše. i to znaju svi, od sinana, šabana, bajrama do cece, mice, cice, guzice i raznih drugih estradnih "umetnika". e ako mogu ti isti održati "nisamneznamkakosezove" folk spektakl u tom istom boriku za manju cenu karte (sa koje, uzgred budi rečeno, ne vrišti ime
Gdin-a Igora Radojičića i grb banja luke, što automatski implicira da imaju veće troškove organizacije) i biti zadovoljni kako vlatko i ekipa ne mogu? uostalom njih je samo četvorica a ceci i šabana tri puta više. a ne sumnjam da su priredili ništa manji spektakl ljudima koji su išli na tu..."manifestaciju"
All 2 Human je napisao:
- Ko misli da Leb i Sol treba da svira za 5 km, tom treba zabraniti da pridje koncertnoj dvorani ikad igde.
ja mislim da trebaju. ako može jedan rambo amadeus da svira za te pare, može i leb i sol. i on je genijalan muzičar koliko su genijalni i leb i sol. ako ne i genijalniji. a o spektakularnim koncertima da ne pričam..
All 2 Human je napisao:
- Kome smeta reunion jednog od najvecih bendova ovih prostora SVIH VREMENA, a koji pri tome zvuci SAVRSENO, zalutao je i na ovu temu, i u muziku generalno.
meni smeta reunion bilo kakve vrste. jedini razlog za reunione je ubiranje para. a to mi smeta. nebitno jel u pitanju reunion leba i soli, bijelog dugmeta, beatlesa, poslednjeg upozorenja, teletubbiesa. (poslednjeg upozorenja

ovo je bilo u afektu)
bubble girl je napisao:
a možda bi mogao, neravare, malo drukčije da razmišljaš o svemu tome? da on nije to rekao, pola dvorane možda ne bi ni znalo da se ti diskovi prodaju uopšte.
jedino ako je pola dvorane nepismeno, jer su meni na ulazu uručili letak na kojem piše sledeće:
Na ovom koncertu EKSKLUZIVNO I POVOLJNO možete kupiti nova izdanja grupe LEB I SOL bla bla bla
DVD bla bla
Double CD bla bla
VAŽNO !!! Ova izdanja neće biti u slobodnoj prodaji.All 2 Human je napisao:
A to za DVD i prodaju... njihovo je pravo da se na svaki nacin bore protiv piraterije. Oni kao i svaki pravi bend racunaju na svoje PRAVE fanove, a takvima nece biti tesko skupiti i kupiti original izdanje, i time podrzati rad svog omiljenog benda i u buducnosti.
naravno. i ja sam, kao pravi fan rage against the machine-a kupio njihova original izdanja, a ne sećam se da mi je tom morello rekao da trebam kupiti. mada ne isključujem mogućnost postojanja subliminarnih poruka u njihovim spotovima
All 2 Human je napisao:
Ta rock star proseravanja sa bacanjem palica i trzalica treba ostaviti za teenage atrakcije i napacene metalce koji valjda time zele nekome pokazati kako su oni veliki, i kako masa dece u publici jedva ceka da uhvati trzalicu.
ja sebe ne smatram detetom (možda malo, u dubini duše

) pa bi mi baš fina uspomena bila trzalica ili palica sa koncerta jednog od najvećih ex-yu bendova svih vremena. i ako ne uhvatim bar ću to smatrati finim gestom. da ne pričam o kojem poklonjenom dvd-u...
All 2 Human je napisao:
A ovo za DVD, jos uvek ne verujem sta se ovde pise. Pa naravno da treba naglasiti to da DVD nece biti u regularnoj prodaji.
pa da je bilo "naglašeno", npr. na ulaznici, možda bih i ja kupio.
Temple_of_the_king je napisao:
imas li ti ijedan razlog sto si isao na koncert?
imam. jer je to spektakl, jer je to jedan od najvećih ex-yu bendova, jer sam kupio karte, jer nije bilo ništa zanimljivije to veče,...
Whitesnake je napisao:
uporedi ih sa Bijelim Dugmetom,kako su oni smecarski uradili onaj koncert u BGD-u,pa vidi razliku izmedju benda koji se okupio samo zbog para i Leb i Sol-a.
jaaaao tek sad vidim razliku: bijelo dugme se okupilo zbog para a leb i sol zbog novaca. poenta ove priče nije kako je ko odradio, već
zašto je odradio koncert.
Not now, John! je napisao:
Meni se čini da ti pokušavaš da prikažeš "Leb i sol" kao pijačare
ne moram ja ni pokušavati, kad su se sami pokazali.
a u stvari ti ispadaš neviđeni pijačar.
hvala. vrlo zrelo sa tvoje strane.
Puno ti 15 KM. "Lafo, sviraju za publiku, a došli da uzmu pare".
pitaj nekog od penzionera što kopaju po kontejnerima koliko je u stvari 15 km. i koliko oni mogu produžiti taj spektakularni osećaj postojanja na ovom svetu sa tih istih 15 km. pa onda to uporedi sa dužinom spektakularnog koncerta od sinoć i reci mi šta je spektakularnije?
Oni su 'ladno mogli da zaobiđu BL. Ti si 'ladno mogao da ne odeš na koncert.
mogli su...da im ne trebaju pare
Na mnogim koncertima se prodaju CD/DVD-ovi i muzičari ih reklamiraju.
meni je ovo prvi. a bio sam na mnogo.
I onda se pitamo zašto smo šupak Evrope. Kako i jedan bend da se probije kad ne mogu prodati jedan jebeni CD? U kafani ne mogu dobiti gažu, ako traže više od 200 KM, a njih 5 u bendu.
ovde ću citirati jednog mog druga:"da je bog hteo da budem muzičar ne bih se rodio u jebenoj bosni."
Ali neka nama Pinka i Vikoma, pa svi sretni.
naravno. jeftina zabava za široke narodne mase.
Jebem ti državu. Kako bih rado raspalio odavde.

me too

5150 je napisao:
NEREVARE, PREVIŠE SE DRUŽIŠSA VELIKIM. PRESTANI. BRZO.
moje građanske slobode mi dozvoljavaju da se družim s kim hoću i kad hoću, kao i da se okupljam sa dotičnima u mirnim i nenasilnim ispijanjima piva. joj što volim demokratiju