banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 19:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2004, 16:03
Nerma Isic

:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 19:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jaoo slikeee

haha
mene nesto zgaravica uhvatila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 19:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 08:36
Ahhhhhh, da Isic :)
Jos malo i lista je kompletna jos samo da se jave ovi ljudi ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
nemos vjerovat'.....zaista genijalna slika:)

Vrh

Tema posta: PICTURE
PostPoslato: 26 Okt 2006, 08:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Helena, dali si i ti na slici?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Nisam :) Ali sam poslije poznatog (i nikad shvacenog) mixanja bila sa nekim ljudima sa slike u razredu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 14:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I da ne zaboravimo uciteljicu Zoricu Pogarcic... a jes' bila za na kru' namazat'...

Vrh

Tema posta: i konačno....
PostPoslato: 06 Nov 2006, 21:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2006, 16:58
Vozdara raja,

Neznam šta da vam kažem, lijepo je znati da na svijetu postoji još neko sa istim osječajem kojeg i ja nosim u sebi, nažalost ja nemam mogučnost da doprinesem sa upload-om nekih slika, jer su moje sve nestale kao i dio mog/našeg djetinjstva u kojem smo morate priznati manje više svi uživali. Tako da vjerujte mi do danas nisam imao ni jedne jedine uspomene iz tog perioda i danas sam slučajno se susreo sa javom, jer sve poslije toga smatram kao san iz kojeg sam se želio da probudim ali nikako da uspijem. No da krenemo od početka ili kraja svejedno je, Ic, IIc, IIIc i IVc, i onda Vd itd je nešto što se pamti i što je duboko urezano.

Ako sumljate u to, pokušaću da vas razuvjerim i to na slijedeći način, analiziraću i reći ponešto o svakom kolegi/kolegici, a koristiću Draškovu posljednju sliku, ova analiza će biti u tri dijela, znači tri reda. tri dijela.

PRVI DIO
Naime, ako krenem onako sa lijeva kako je navela i na listi Amareen, počećemo sa Svjetlanom kojoj neznam prezime nju nikad i nisam poznavao dobro mislim da je ona kasnije došla i da nije baš iz onog autentičnog C odjeljenja (cekavaca), idemo dalje Musić Anes - Musa onaj plakao za četvorku ko godina i htio da se folira ali mu nije to uspijevalo jer je bilo i drugi zanimiljivijih od njega, znao je i "karate", slučajno sam ga jednom udario potezom koji mi je trener iz Brano Ćopić škole gdje su karate treninzi bili pokazao i od tada smo postali drugovi to je bilo u trećem. Do njega Dragan Dedić Dedo kojeg pamtim kao dobrog golmana jer je uvijek stajao na golu, a prvi put ko dijete kad sam vidio konjska kola uživo bila su to jedna koja su došla po Dragana jer mu je otac došao po njega, tada sam ko dijete shvatio da svi ljudi ne vozaju fiće tada najmodernija auta. Do Dragana stoji Haris Pašalić vječiti problem zajedno sa nekolicinom ostalih na slici no o njima kasnije, Haris je bio dobar i loš zajedno, volio se tući, prolazio jedva dvojkom imao brata Anesa koji je išao samnom u obdanište i uvjek su mu curile sline iz nosa. Zato smo ga zvali slino Anes. Slijedeći Siniša Radetić ona je nako bio tih momak i imao specifičan glas, nekako piskav. Tu je na slici no ga nisam baš zapazio, vjerovatno pripada i on skupini koja se pridružila kasnije. Eh sad dolazi Maestro Ajder Draško prvi u dnevniku i prvi u razredu po peticama zeznuo sam sebe. Za Draška bi se moglo reći da je bio tih momak, samo nekad bi se razgalamio na Rudija koji nije mogao da skonta neke stvari. Kod Draleta sam bio jednom kod kuće radi zadaće, negdje u bijelo naranđastim zgradama u Boriku iza Bosanke, gdje se pravila PEPSI (mnogo važno) mislim da je i Rudi stanovao u istoj zgradi. Zato su i sjedili zajedno. Nismo mogli puno uraditi jer činimi se da je tada ili dobio li imao brata mlađeg pa je tu neka zbrka bila. Nesjećam se skroz. Drale ti nam možeš više reći o tome. Dolazi Edin Edo Imamović koji je stanovao odmah do škole, Edo je bio mangup vazda, družio se sa Igorom Derviševićem (samo nema njega na slici ?!?) i zajedno su "lapali" Renatu, a nekad se i ja pridružim, zabavno zar ne, o tome više kasnije. Do njega Vladislav Vulić Vula koji takođe pripada onima koji su došli kao novi kolaći u razred, njega pamtim kao veoma bistrog momka, konačno je Draško dobio konkurenciju, mislim se ja, stim sto je Vula bio malo dinamičniji i ne tako tih, a volio se i on potući, bio sam i kod njega jednom i ostvario fino prijateljstvo. Boris Đukić Bora je bio sa nama od početka, uvijek najviši u razredu, imao uvijek neke svoje ideje, volio motore, i on je iz Borika, dobar frend. Jasmin Ramić uvijek u nekoj žurbi, neznam da je nekad dobio ocjenu veću od 3. Bio je i on tih, kod njega je važila ona parola, nediram te nediraj me. E sad Mirjana Kovačević cura u koju sam se zaljubio, neznam zašto, nekako me privlačila, a ohladila mi u petom i ona se priključila malo kasnije u cekavce, sjećam se jednog njezinog rodjendana gdje smo svi bili, stanovala u Boriku. Nifaris Isić i njega se sjećam, kroz maglu bucmasti plavi dječačić, pun mašte. Živio na Starčevici i svaki dan dolazio u Borik u školu busom. Išao u muzičku, svirao harmoniku, bio miran i nemiran.

---- KRAJ PRVOG DIJELA ----

PS. ako vam se ovo svidjelo, ja ću nastaviti, posebno me interesuje mišljenje Draleta, Željke, i ostalih autentičnih cekavaca. Takođe imam prijedlog da napravimo web stranicu našeg razreda, želio bih da čujem vaše mišljenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2006, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
evo da i ja napišem par riječi, mada sam godinu dvije stariji od generacija o kojima se ovdje priča.

razrednik, đorđe kovačević, predavao matematiku, od ostalih ciba, pogača, golub, stanko talić predavao istoriju, dragica biologiju, zoja engleski jezik, ...

eh, drugari iz razreda. sve se to rasulo. evo nekih imena,... tamara bašić, emir logo, bato majstorović bivši konobar iz hard rocka, borivoje, milana bijelić, emina kozarčanin, alma husedžinović, matija, klempavi lemi iz lamela, ...

nešto mi se stisne u grudima kada se sjetim tih vremena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 22:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa evo da nastavim nadam se da se niste umorili od Prvog dijela, dobio sam niz pozitivnih reakcija od kolega kritičara, koji su mi dali podršku da nastavim dalje sa drugim dijelom. Prijedlog o pravljenju web stranice je takođe bio zanimljiv, apelovao bih na sve koji imaju više materijala (slika, video itd) da okače negdje na net-u sa linkom tako da se mogu uživati.

DRUGI DIO
Krenućemo opet sa lijeva, moj dobar drug Saša Radojković Sale, ninja, Karate Kid, zanimljiv, smješan, blag, nenametljiv, obićno bi poslije škole navratio kod njega da gledamo neki film, a imao je kolekciju, kod njega sam vidio prvi put PC racunar doduše Commodorova verzija, mislim da je bila XT mašina neka sa onim čipom 8088 možda 80286, nisam siguran. Do njega a ko bi drugi Željka Pavljašević, sta da kažem o Željki, hmm, vječno zaljubljena u crtanje, slikanje i ostale tehnike, ženski pikasso, od nje sam naučio da crtam travu zelenim flomasterom u trećem razredu, bile su dvije tehnike na V(ve) i II(crte), samo ju je zanimalo crtanje, ostale ocjene šarene, na jednom njenom rođendanu uspio sam je poljubiti u obraz prilikom igre zaloga. Tu sam sliku nekad imao nadam se da ima i ona. :lol: Ono što mi je bilo cool je to da joj je "stara" vozila mini morisa onog starog, a većinom je bila kod bake koja ju je i odgojila. Do Željke je Sanela Tahirović Taha :D , ona je takođe jedna koja se pridružila kasnije, nekako čudna cura, stalno se smijala, a osmjeh joj je bio :D, imala nekako mušku facu, nije bila ni dobar đak bila je u klasi sa Harisom. Hana Rakić je bila pravo otkačena cura, stalno provaljivla, pravila probleme svađala se sa svima, a onda se opet smijala samoj sebi, zanimljiva. Do nje Renata Vukoja koja je bila predmet "lapanja" od nekolicine muške populacije razreda, odličan đak u klasi sa Draletom, na njoj sam primijetio izgrižene nokte, vjerovatno od nervoze ili depresije i bojazni za dobrom ocjenom. Pored Renate neznam ko sjedi, a do nje ili njega Milica Tamamović, onako bila kršna hahah :wink:, imala specifičan glas, što bi banjalučani rekla malo seljački, rano se razvila, volila tući muškarce. Do Milice Džana Subašić, zanimljiva, nasmijana, bucmasta onako raja, stalno uz pratnju Tatjane. E sad Lejla, eh Lejle se nesjećam baš dobro :P, samo se sjećam da je ona nekako bila specifična imala neke svoje poglede i odluke heheh. Nije se mogla sa svim curama u razredu. Evo i Branislava Cvijanovića Cvikija, stalno ljut, gunđa, spreman da se tuče, i spreman za fudbal. Njegov stil oblačenja je preslikavala večinom karirana košulja i farmerice. Bio sam par puta kod njega igrali neki igrica. Inače nerzdvojni Borisov drug, nekad se tuku nekad se vole.

---- KRAJ DRUGOG DIJELA

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 08 Nov 2006, 22:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

specificna? hehehehehehe
Hajde drug pozuri sa trecim djelom ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 22:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Evo liste Vd znači poslije onih (nikad shvačenih i oproštenih) premiještanja razreda sa Željkine slike, a po mom pamćenju:

1. Aida Osmančević
2. Željla Pavljašević
3. Darko _________
4. Rudi Šindl
5. Boris Đukić
6. Željko Pucar
7. _______________
8. Adnan _________
9. Jasmin Ramić
10. Sanja _________
11. Vesna Novaković
12. ______________
13. ______________
14. Jelena ________
15. Ivana Levi
16. Nifaris Isić
17. Alen __________
18. ______________
19. ______________
20. ______________
21. Melisa Žilić
22. Mirjana Kovačević
23. Jelena _________
24. _______________
25. Branislav Cvijanović
26. Said Sedić
27. Predrag Peđa ___
28. _______________
29. _______________

Ko zna popunite listu

Poslednji put menjao LostInTime dana 08 Nov 2006, 23:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 23:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

LostInTime je napisao:
Evo liste Vd znači poslije onih (nikad shvačenih i oproštenih) premiještanja razreda sa Željkine slike, a po mom pamćenju:

1. Aida Osmančević
2. Željla Pavljašević
3. Darko _______
4. Rudi Šindl
5. Boris Đukić
6. Željko Pucar
7. Vladimir Golubovic
8. Adnan Spahic
9. Jasmin Ramić
10. Sanja Tepic
11. Vesna Novaković
12. Lejla Kurjak
13. Jelena Atic
14. Jelena Savic
15. Ivana Levi
16. Nifaris Isić
17. Alen __________
18. Borut _________
19. Mladen __________
20. Dijana Mrdja
21. Melisa Žilić
22. Mirjana Kovačević
23. Jelena Rajak
24. Mershiha _________
25. Branislav Cvijanović
26. Said Sedić
27. Predrag Peđa ___
28. _______________
29. _______________

Ko zna popunite listu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 15:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
1. Zar nije Majda Osmančević?
19. Mladen Milošević
27. Predrag Duronjić (nisam 100% siguran za prezime)
28. Miro (valjda nadimak?) ___________
29. Nikola Šindolić

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 17:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

jeste, u pravu si...

inventura zavrsena :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 17:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Danas ide treci dio kad dodjem doma. Ja sam fulo par imena, to je bilo samo prije 17 godina :lol:, tako da se ne sjecam. Usput, jucer sam razgovarao sa Anesom Musicem i pravo se iznenadio, veceras imam namjeru zvati Dragana Dedica. Vladislav Vulic je u BL ima radnju ribarske opreme, nebi bilo lose da se i on javi, vjerujem da ima kompjuter.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
bas je interesantno ovo citati,blago vama kad vam je memorija toliko dobra,nema sanse da ja nabrojim 5 ljudi iz srednje a kamo li osnovne skole :(
btw ,Ajderov mladji brat je vazda na forumu ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Ja sam 84 godiste, ali mislim da bih se tesko sjetio svih koji su isli u osnovnu... Razrednica mi je bila hm ... Marina cini mi se , srpskei predavala a prije nje Zora (ili tako nesto, tehnicko) ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 22:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Evo napokon i trećeg dijela, nadam se da ste ga svi željno čekali.

TREĆI DIO

Krećemo opet sa lijeva Jelena Ostojić, uvijek brižno uz Renatu, tu i tamo se nešto prepiše, imala zanimljivu facu i skoro uvijek spuštenu kosu kao i na slici, mislim da joj je otac bio fotograf GLAS-ov, jer prilikom raznih školskih manifestacija obično dođe sa svojom opremom velikim aparatom i onim žutim floroscentnim prslukom da se zna da je FOTO. Do Jelene je Rudi, šta da kažem o Rudiju, to bi Drale mogao više da napiše jer su bili nerazdvoji prijatelji, Rudi se nakako razlikovao, bio je skroman, mislim da je i on uz Draška mogao čuti koju pametnu. Dobro je igrao fudbala u odbrani, ispucavao loptu od gola, ja sam takođe igrao istu poziciju, ali u suprotnom timu i to je večinom bilo tako. A da bi se igrao fudbal ptrebno je da se sastanu dva kapitena i "da se biraju" to je radio momak do Rudija, Bojan Šašić, kojeg je samo interesovao fudbal, kao što je Željku crtanje. Bojan je bio najbrži u razredu, a možda i u čitavoj školi od te generacije, sječam se jednog takmičenja gdje je odnio prvu nagradu. Mama mu je predavala muzičko. Do Bojana je Nerma Isić, ona mi se pravila pravo važna, bila je razvijenija za razliku od svojih vršnjakinja, mislim da joj je otac bio automehaničar. Sada dolazi Maja Hinić, stanovala sa Edom u zgradi, šta da kažem zagrebačka škola, inteligencija se nazirala sa svih strana, sjećam se da je u drugom razredu oblačila plavu kecelju tokom nastave, nosila dugu kosu i velike kike. Do Maje puka suprotnost, Vesna Novaković koja je dolazila sa Starčevice u školu busom, poznavala je jezik gluhonjemih, srednji dobar đak. Tatjana Petković, mršava, recitatorka, vječito sa Đanom, nerzdvojnom prijateljicom. Imala piskav glas. Pored Tatjane, Ivana Levi, bucmasta djevočica, faktički ona je sjedila sa Renatom ranije pa nakon raspada razreda Jelena preuzela, pa svi su se otimali zar ne da sjede pored Renate. Do Ivane Vladimir Vukojević Vuki, dijete problem iz više razloga, stanovo negdje pored Veselog brijega, socijalni slučaj, tuko se večinom i psovo, a specijanost mu je bila pljuvanje naročito djevojčica jer mu one nisu mogle ništa. U slobodno vrijeme a više u vrijeme nastave je igrao klikera ispred škole na crvenom pjesku. Znam da je cijeli razred sakupljao pare za njegovu užinu a na inicijativu a koga drugog nego učiteljice Zorice. Felštinski Bojan Felšo, on je totalno bio odsutan psihički, pripada koru koji je došao kasnije, otac mu je predavao harmoniku u Muzičkoj i na kraju Josipović Mirko takođe došao kasnije, malo je se folirao, volio da bude sa Edom, prolazio odličnim.

---- KRAJ TREĆEG DIJELA

Poslednji put menjao LostInTime dana 09 Nov 2006, 22:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
azdajica-ny je napisao:
btw ,Ajderov mladji brat je vazda na forumu ;)

ta dobro, aždajice, nemojmo pretjerivati... :D
after all, ja sam i pokrenuo priču :wink:
a mogla si ponekad i da se javiš...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]