Citiraj:
No dobro...gdje svijet, a gdje smo mi....
U svijetu imas crnca na ulazu od po dva metra u sve tri dimenzije i on ti ne govori da je unutra privatna zurka il' sta vec.. samo odmahne glavom..
@ Veliki
Znao sam da ce ovo sto sam napisao izazvati burne reakcije. Tvoja je poprilicno interesantna. I ispravna vjerovatno.
Ali "gazdino" ustavno pravo je da ne pusta na privatno vlasnistvo osobe koje nece i ti ga zbog toga mozes mrziti koliko god hoces.. To sto si ti naveo u svom proslom postu je radikalan stav. Da li je pametno na radikalan stav odgovarati jos radikalnijim? Ja razumijem i tebe i tog tvog gazdu. Hocu samo da se distanciras iz cijele price i pogledas situaciju i iz druge perspektive.
To isto treba da uradi i taj gazda, pa onda i svi ljudi u ovom gradu i na kraju i na svijetu pa cemo imati ovu idilicnu situaciju iz jednog od heleninih prethodnih postova o ljudima razlicitih ukusa koji se svi gotive na jednom mjestu..
BTW mjesto koje najblize odgovara opisu tog mjesta u ovom gradu je pub, po mom skromnom misljenju..
I jos nesto.. Ja navodno o tebi i slicnima sudim po vasem izgledu i povrsno.. zar i ti (a bogami i ostali) nisi meni prisao sa predrasudama usljed kojih sam ja instant postao ovakav i onakav. Isto je i sa tim usminkanim likovima, mozda neki od njih i nisu tako losi, samo sto imaju 2000 km na sebi. Stvari su, kao i obicno u ljudskim odnosima visesmjerne..
Necu vise postovati, posto vidim da sam u ogromnoj manjini, a postao sam u medjuvremenu i majmun dok sam pisao ovaj post, sto je samo jedan od nadimaka koje sam zaradio samo zbog svog stava?!

Talking openminded?
Interesantan si sagovornik i raspravu, ako zelis, mozemo nastaviti na pp.