banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 320 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća

Da li su Bosnjaci porijeklom starosjedioci ili Sloveni
Starosjedioci 15%  15%  [ 11 ]
Sloveni 85%  85%  [ 62 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 20:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2006, 23:30
zah je napisao:
Nisi nam nista novo kazao, iako mozda mislis da jesi. Da li je M.Dodik pripadnik nekog od "juznoslovenskih naroda", to bi mogli potvrditi ili demantovati samo neki od geneticara, jer ne znamo cije gene nosi. Mozda je porijeklom Morlak, mozda Vlah ili Karavlah, a mozda je i cistog slavenskog porijekla. Eto sad znamo da Madjari nisu mongolskog nego slavenskog porjekla. Znamo i za druge narode. Jedno je genetika, a drugo su istorijske price nastale iz ovih ili onih potreba.

Znamo da je Branislav Nusic prijeklom Cincar, Jovan Sterija Popvic takodje, ali iako su porijeklom tako bar oni misle Cincari, usmeno su se opredijelili da budu Srbi, iz njima poznatih razloga.

Dakle, tvrdnje koje si naveo ne moraju biti tacne, iako je tako najcesce u zivotu.
Pozdrav Zah

hvala na pozdravu kojeg ti sirokog srca uzvracam ! :lol: :lol: :lol: :lol:
al: haj da te nesto zamolim ,
nemoj se do te mjere "provaljivati" da me natjers da odustanem od vodjenja bilo kakvog dialoga s'tobom.
ti mene vec u svakoj svojoj prvoj recenici toliko razocaras da mi je potrebno dugo vremena da ponovo skupim koliko-toliko volje za bilo kakav odgovor.
evo sta si mi uprilicio,
" ... .Dodik pripadnik nekog od "juznoslovenskih naroda... "
JUZNOSLAVENSKIH NARODA ????????? :mad:
ziv i veseo mi bio ,
postoji samo Jedan
Juznoslavenski Etnicki narod pa me postedi vracanja u nivo predskolskog obrazovanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 20:53 
Pripravnik
Pripravnik

RSRPSKA je napisao:
Sta su oni Madjari koji zive u Slovackoj ili u Srbiji?
Ja ne znam da se neki Srbin ili Slovak zove Istvan Kish!
Jesu li ti Istvani mozda Srbi ili Slovaci?

Sta su oni Nijemci koji zive u Ceskoj ili Poljskoj?
Niko mi nije rekao da se neki Ceh ili Poljak zove Herman Miler!
Jesu li ti Mileri mozda Cesi ili Poljaci?

Sta su oni Rusi koji zive u Litvaniji ili u Finskoj?
Nikada nisam cuo da se neki Finac ili Litvanac zove Vladimir Borzenkov !
Jesu li ti Vladimiri mozda Finci ili Litvanci?

:oops:
svi su izgledi da ovdi sve treba crtati ,
:oops: :(

" ... Sta su oni Madjari koji zive u Slovackoj ili u Srbiji? "
:shocked!:

gos. tanka istvan je drzavljanin drzave srbije pa je on srbijanac - teritorijalac a gos. tanka istvan moze da se slobodno opredjeli i izjasni za pripadnost
- naciji i
- narodu drzave srbije
ili
za pripadnost
- naciji i
- narodu drzave madjarske
kad se gos. tanka izjasni za prvu varijantu onda se konstatuje da je on srbin
a kad se gos. tanka izjasni za drugu varijantu onda se konstatuje da je on madjar !
-------------------------
" Sta su oni Nijemci koji zive u Ceskoj ili Poljskoj? "
:scrambleup:
a sta ti mislis , sta su ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 20:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Jaoooo bre svega se ovde nacitati....ma kad je to Bosanski jezik postojao...kad se spominjao Bosanski jezik....sta sad ste malo kopali po Turskoj i Arapskoj istoriji da bi nasli negde gde je ko spomenuo Bosnu drzavu pa s tim mozda povezao i Bosanski jezik......dajte ljudi sta je bre ovo...uvek se govorilo Srpsko/Hrvatskim jezikom....sta sada ce se pojaviti i Hercegovacki i Brcanski i Republiko Srpski jezik samo zato sto postoje ljudi koji pripadaju tim entitetima....ma dajjjj...najgore je to sto i ovaj Zah i Dilajla znaju u sebi da je ovo sto ja pricam tacno ali eto iz nekog razloga nekog prkosa oni zele da kazu da je nekad postojao neki "Bosanski" jezik koji je bio "najstariji" jezik na Balkanu a i sire:D...eto nek im bude tako...eto Dilajla,Zah,Skljoco,i ostali qurcevi-palcevi TAKO JE...vas jezik je daleko najstariji jezik na planeti...!!!

X-FILES!!!:D:D:D

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik

Micelijus je napisao:
Занимљив коментар, друже "шкљоцо", могао бих се са овим твојим коментаром скоро у потпуности сложити, међутим, шта су онда, у контексту твог претходног коментара, "бошњаци", или можда боље питање, од када?

Такође, шта је са категоријом језика, културе и обичаја који са језиком иду, зар језик, култрура и обичаји немају ама баш никакву улогу при одређивању да ли нека скупина људи може или не може да се назове народ или нација?

П.С.
У будуће смањи мало доживљај са смајлијима, твој коментар се веома тешко могао читати док их нисам обрисао.

"bosnjaci" , hm ...
"bosnjacki" identitet NE postoji u stvari taj identitet nema legitimitet za postojanjem , on je izmisljen i silom se pokusava nametnuti iako je vrlo dobro poznato da je on ( taj identitet ) izvan svih okvira nastalih na historijskim-istorijskim-povjesnim ovozemaljskim procesima .
turci su prvi koji su "lansirali" "bosnjastvo" a tu odrednicu , podrugljivu sa njihove strane, prilipili su Poturicama i pripadnicima kurdskog plemena Akoyunlu koje su oni doveli u Bosnu .
ovi su to prihvatili zdravo za gotovo i u tom podrugljivom nazivu vidili svoju sansu da se u buducnosti predstave da su oni potomci autohtonog naroda bosanske drzave .
njihovo tvdoglavo negiranje bosanskog na racun "bosnjackog" naroda traje i danas iako to njihovo negiranje nema ni jedne historijske cinjenice koja bi to negiranje potkrijepila.
zbog toga niko od glasnogovornika "bosnjastva" NE moze da odgovori kojoj kategoriji identiteta pripada taj "bosnjacki" identitet.
vec sam objasnjavao,
postoji kategorija identiteta
- Etnicki Narod
i taj proces stvaranja etnosa je vec vijekovima zavrsen za sva vremena.
svi ljudi na svijetu imaju svoj etnicki identitet ali i tu postoji izuzetak jer
postoje neka plemena koja su za sva vremena ostala izvan tog procesa pa su ti clanovi tih plemena jedini stanovnici svijeta bez etniskog identiteta.
kultura,obicaji , jezik mogu biti ali u najvecem broju oni nisu odrednice koje karakterisu neki Etnicki narod .
np.
Etnicki germani govore i engleskim i njemackim i svedskim i norveskim i bosanskohercegovackim itd.
a obicaje i kulturu im namecu podnevlja gdje zive.
- skupina ljudi je Skupina ljudi i oni se nikako NE mogu nazvati narod ili nacija.
svaki termin mora da ima svoju osnovu za postojanjem,
postoje dva najvaznija Narodna identiteta i to su,
- Etnicki narodni i
- Drzavni narodni
a postoje i drugi( narod nekog grada, kontinenta,sela,ulice ... ) ali su oni nebitni za temu o kojoj diskutujemo.
vec sam rekao al evo da ponovim,
- Nacija je odrednica za nacionalni identitet a nacionalni identitet je identitet koji pripada Drzavi ,
te stoga ,
nema nacije odnosno nema nacionalnog identiteta bez drzave nit ima drzave bez nacionalnog identiteta !
poznato mi je da se na teritoriji bivse jugoslavije eksploatisu i "nacionalni" termini kao sto su
- "romski" i
- "jevrejski"
i to od politicara na drzavnom nivou pa cak i od clanova akademija ali to je vec njihov problem a ne moj.
a rijec je o gluposti koja nije mjerljiva !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik

DusanSilni je napisao:
Jaoooo bre svega se ovde nacitati....ma kad je to Bosanski jezik postojao...kad se spominjao Bosanski jezik....sta sad ste malo kopali po Turskoj i Arapskoj istoriji da bi nasli negde gde je ko spomenuo Bosnu drzavu pa s tim mozda povezao i Bosanski jezik......dajte ljudi sta je bre ovo...uvek se govorilo Srpsko/Hrvatskim jezikom....sta sada ce se pojaviti i Hercegovacki i Brcanski i Republiko Srpski jezik samo zato sto postoje ljudi koji pripadaju tim entitetima....ma dajjjj...najgore je to sto i ovaj Zah i Dilajla znaju u sebi da je ovo sto ja pricam tacno ali eto iz nekog razloga nekog prkosa oni zele da kazu da je nekad postojao neki "Bosanski" jezik koji je bio "najstariji" jezik na Balkanu a i sire:D...eto nek im bude tako...eto Dilajla,Zah,Skljoco,i ostali qurcevi-palcevi TAKO JE...vas jezik je daleko najstariji jezik na planeti...!!!

X-FILES!!!:D:D:D

imas ambicije da me poucis kojim jezikom govorim ?
:angel: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako je vec jezik u pitanju onda evo odgovora,
Ja govorim maternjim jezikom a moja rahmetli mati je bila Bosanskohercegovka .
znaci,
jezik kojim JA govorim
Ja nazivam
Bosanskohercegovackim.
ti jezik kojim Ja govorim nazivaj kako hoces , meni to nesmeta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Reci mi skljoco.....kojim je jezikom govorila tvoja pokojna keva???

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2006, 14:37 
Pripravnik
Pripravnik

DusanSilni je napisao:
Reci mi skljoco.....kojim je jezikom govorila tvoja pokojna keva???

mozes li ti primjetiti da ja i ti govorimo razlicitim jezicima ?
moja rahmetli mati ili jos bolje moja rahmetli nane i moj rahmetli did govorili su bosanskohercegovackim jezikom sa ikavskim dijalektom .
da napomenem ,
ikavski dijalekt je autohtoni dijalekt bosanskog odnosno bosanskohercegovackog jezika . ikavicom su govorili skoro svi Bosanci bez obzira na etnos i religiju .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
skljoco-hh je napisao:
moja rahmetli mati ili jos bolje moja rahmetli nane i moj rahmetli did govorili su bosanskohercegovackim jezikom sa ikavskim dijalektom. da napomenem, ikavski dijalekt je autohtoni dijalekt bosanskog odnosno bosanskohercegovackog jezika. ikavicom su govorili skoro svi Bosanci bez obzira na etnos i religiju.

:lol: :lol: :lol:
Брзо, брже, најбрже пребацивати ово на хумор!!!

Шкљоцо, Бог нека ти да мудрости коју немаш, одговори ми на ова питања:
1) Како је твоја мајка могла бити Босанкохерцеговка када та нација нити је постојала, нити постоји, нити ће постојати?

2) Гдје се то данас и било када на овим просторима говорили икавицом? Гдје је то на овим просторима јат замијењен са И? Гдје, гдје, гдје?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 10:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
moja rahmetli mati ili jos bolje moja rahmetli nane i moj rahmetli did govorili su bosanskohercegovackim jezikom sa ikavskim dijalektom .
da napomenem ,
ikavski dijalekt je autohtoni dijalekt bosanskog odnosno bosanskohercegovackog jezika . ikavicom su govorili skoro svi Bosanci bez obzira na etnos i religiju .

Skljoco prvo pokoj dusi tvojoj kevi jer je i moja pokojna...suosecam sa tobom u tom smislu...ali zelim da ti kazem da ne lupas i ne kenjas....NIKAD ALI BAS NIKAD nije bilo "Bosanskog" ili kako ti kazes "BosanskoHercegovackog" jezika i ti to vrlo dobro znas...tvoja keva je samo mogla da prica Srpskim i Hrcatskim jezikom ili ako je ona znala Arapski eto.....

Citiraj:
2) Гдје се то данас и било када на овим просторима говорили икавицом? Гдје је то на овим просторима јат замијењен са И? Гдје, гдје, гдје

I ja ti ocu da postavim ovo pitanje....??

Ajde bre nemoj se gubiti i prestani vise laprdati gluposti!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik

Daljac je napisao:
skljoco-hh je napisao:
moja rahmetli mati ili jos bolje moja rahmetli nane i moj rahmetli did govorili su bosanskohercegovackim jezikom sa ikavskim dijalektom. da napomenem, ikavski dijalekt je autohtoni dijalekt bosanskog odnosno bosanskohercegovackog jezika. ikavicom su govorili skoro svi Bosanci bez obzira na etnos i religiju.

:lol: :lol: :lol:
Брзо, брже, најбрже пребацивати ово на хумор!!!

Шкљоцо, Бог нека ти да мудрости коју немаш, одговори ми на ова питања:
1) Како је твоја мајка могла бити Босанкохерцеговка када та нација нити је постојала, нити постоји, нити ће постојати?

2) Гдје се то данас и било када на овим просторима говорили икавицом? Гдје је то на овим просторима јат замијењен са И? Гдје, гдје, гдје?

-------------------------------------------------------------------------------------

- " 1) Како је твоја мајка могла бити Босанкохерцеговка када та нација нити је постојала, нити постоји, нити ће постојати?

- vidis , ti si pripadnik nacije i naroda drzave srbije pa si zbog toga srbin .
ja ti to NEosporavan i ja to prihvatam i respektujem !
da sacuvamo mir mrtvima ja cu govoriti o svojim predcima i o sebi .
- moji predci bili su i danas su a i bit ce i u buducnosti nadam se i moji potomci Pripadnici nacije i naroda drzave Bosne i Hercegovine .
posto za svakog pripadnika
- nacije i
- naroda
drzave BH konstatujemo da je Bosanskohercegovac tako konstatujem da su i moji predci bili Bosanskohercegovci iliti Bosanci koji su govorili bosanskim odnosno bosanskohercegovackim jezikom.
u cemu je ovdi problem ?
pa problem je u ovome ,
ti negiras da postoji drzava BiH i da ona ima svoj
- nacionalni i svoj
- narodni
bosanskohercegovacki identitet
a ja argumentovano dokazujem da postoji drzava
Bosna i Hercegovina i da ona IMA svoj
- bosanskohercegovacki Nacionalni i svoj
- bosanskohercegovacki Narodni identitet.

i na kraju Poenta svega ovoga je ,
Ti si Srbin ja sam
Bosanac !
u stvari ,
pa zar je onda nesto cudno da ti mene negiras ?
nakon svega !
ma jok bolan !
](*,)
na kraju krajeva , to nije moj problem !
u tom srpskom negiranju bosanske nacije krije se i srpska podrska "bosnjackom" identitetu i liku i djelu najveceg kod "bosnjaka" rahmetli aliji izetbegovicu.
------------------------------------- :mad: ----------------------------------------
2) Гдје се то данас и било када на овим просторима говорили икавицом? Гдје је то на овим просторима јат замијењен са И? Гдје, гдје, гдје?[/quote]

koliko me pamcenje sluzi dalj nije u bih a ja govorim o dijalektu kojim se govorilo u bosni i hercegovini.

2) Гдје се то данас и било када на овим просторима говорили икавицом?

pa na tim prostorima koje ti identifikova kao "ovim" nije se nikad govorilo ikavicom !
:happy8:

... nit bosanskim , mozda srpskim ,njemackim , madjarskim ? :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik

DusanSilni je napisao:
Citiraj:
da napomenem ,

Skljoco prvo pokoj dusi tvojoj kevi jer je i moja pokojna...suosecam sa tobom u tom smislu...ali zelim da ti kazem da ne lupas i ne kenjas....NIKAD ALI BAS NIKAD nije bilo "Bosanskog" ili kako ti kazes "BosanskoHercegovackog" jezika i ti to vrlo dobro znas...tvoja keva je samo mogla da prica Srpskim i Hrcatskim jezikom ili ako je ona znala Arapski eto.....

Citiraj:
2) Гдје се то данас и било када на овим просторима говорили икавицом? Гдје је то на овим просторима јат замијењен са И? Гдје, гдје, гдје

I ja ti ocu da postavim ovo pitanje....??

Ajde bre nemoj se gubiti i prestani vise laprdati gluposti!!!

Dusan Silni ,
NIKAD ALI BAS NIKAD nije bilo "Bosanskog"
:happy6:
to je varijanta za koju srbi misle da im odgovara u njihovim nastojanjima negiranja bosanskohercegovacke drzave .
u svrhu dokazivanja bh drzavotvornosti necu trositi ni vrijeme ni snagu jer je to ko sipanje vode iz supljeg u prazno.
necu da budem budala ...
znas , mozemo mi bosanci govoriti i engleskim a da to nista NE mjenja na tezini bosanskohercegovacke drzavnosti i samostalnosti , mozemo govoriti i srpskim a mozemo govoriti i hrvatskim sto takodje nista NE mjenja
ali valjda je normalno da pripadnici nacije i naroda jedne drzave sami kazu kojim jezikom govore ?
da ja govorim srpskim ja bih to i rekao ali ,
zar je
streka,
gank,
frustuk,
gedora,
sarafciger,
auto,
tata,
mama ,
stric,
vikend,
turnir,
kruh,
pendzer,
jorgan,
fildzan,
nane,
babo,
opcina,
lipo,
bilo ,
itd. itd.
srpski ?
i da samo napomenem ,
- i srpski
- i hrvatski
- i bosanski
pripadaju podgrupi germanske grupe jezika ! :violent1:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 17:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Skljoco same nebuloze i gluposti...sto samo dokazuje da sam u pravu ali ti to ne zelis priznati.....!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
skljoco-hh je napisao:
- vidis , ti si pripadnik nacije i naroda drzave srbije pa si zbog toga srbin. ja ti to NEosporavan i ja to prihvatam i respektujem ...

А гдје се то каже да се народ који живи у БиХ именује као Босанскохерцеговац? Молим тачне информације...

Citiraj:
- moji predci bili su i danas su a i bit ce i u buducnosti nadam se i moji potomci Pripadnici nacije i naroda drzave Bosne i Hercegovine .

Какав је ово језик? Чија је ово граматика и чији је ово правопис? Да ли су ове подебљане ријечи резултат стандардизације спскога језика? Молио бих другове заха, дилајлу и осталу браћу исламизоване Србе (муслимане) да потврде да је овај језик којим пише друг "шкљоцо" босански-бошњачки?

Citiraj:
koliko me pamcenje sluzi dalj nije u bih a ja govorim o dijalektu kojim se govorilo u bosni i hercegovini.

Какве везе Даљ има са овом темом? Ја већ осам година живим овдје и када неке просторе именујем као "ове" то се, ваљда, зна да сам мислио на просторе на којим тренутно живим...

Али, ако ти је лакше да одговориш, преформулисаћу своје питање - када се и гдје говорили икавски на просторима БиХ? Гдје је то на просторима БиХ рефлекс јата доживио "икавизирану" судбину?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 22:12 
Pripravnik
Pripravnik

Daljac je napisao:
skljoco-hh je napisao:
- vidis , ti si pripadnik nacije i naroda drzave srbije pa si zbog toga srbin. ja ti to NEosporavan i ja to prihvatam i respektujem ...

А гдје се то каже да се народ који живи у БиХ именује као Босанскохерцеговац? Молим тачне информације...

Citiraj:

Какав је ово језик? Чија је ово граматика и чији је ово правопис? Да ли су ове подебљане ријечи резултат стандардизације спскога језика? Молио бих другове заха, дилајлу и осталу браћу исламизоване Србе (муслимане) да потврде да је овај језик којим пише друг "шкљоцо" босански-бошњачки?

Citiraj:

Какве везе Даљ има са овом темом? Ја већ осам година живим овдје и када неке просторе именујем као "ове" то се, ваљда, зна да сам мислио на просторе на којим тренутно живим...

Али, ако ти је лакше да одговориш, преформулисаћу своје питање - када се и гдје говорили икавски на просторима БиХ? Гдје је то на просторима БиХ рефлекс јата доживио "икавизирану" судбину?

------------------------------------

U drzavi Bosni i Hercegovini zive njeni gradjani koji se izjasnjavaju za pripadnost
- narodu drzave srbije
- narodu republike hrvatske
pa cak i narodu koji nema ni "kraja ni pocetka" tj. nekom "bosnjackom " narodu
itd.
a u BiH zive i njeni gradjani koji se izjasnjavaju da su pripadnici
Naroda drzave koja se zove Bosna i Hercegovina te se i taj njen Narod imenuje kao
- Bosanskohercegovacki Narod ( sto je jedino ispravno ali nije ni pogresno samo Bosanski Narod )
- ime drzave odredjuje i naziv narodu te drzave !
da rezimiramo,
nisu svi gradjani drzave BiH pripadnici njenog
- Bosanskohercegovackog naroda
vec su to samo oni njeni gradjani koji se svojom odlukom izjasnjavaju za pripadnost naciji i narodu drzave BH !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik

:D
" 8 ( osam ) godina ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
haj i meni objasni gdje je dalj i zbog cega si ti dosao u BiH da zivis ?
jesi li bio ili si jos na azilu u BiH ?
prijatelju ,
drzava Bosna i Hercegovina je moja DOMOVINA !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 22:25 
Pripravnik
Pripravnik

DusanSilni je napisao:
Skljoco same nebuloze i gluposti...sto samo dokazuje da sam u pravu ali ti to ne zelis priznati.....!!!

:mad:
Dusko ,
silni ,
danas Bosanskohercegovci govore
I
- bosanskohercegovackim
I
- engleskim
I
- njemackim
I
- norveskim
I
- svedskim
I
- spanskim
I
- francuskim
I
- talijanskim
I
- finskim
itd.itd.
pa je najvjerovatnije da ce u skoroj buducnosti u BiH jedan od sluzbenih jezika biti
I
- engleski
a mozda
I
- njemacki
pa ce bajka o srpskoj jeziku kojim govore Bosanci biti privedena svom kraju za sva vremena !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nema sta vi "Bosanskohercegovci" :D:D:D ste stvarno ono ono bas bas...:D:D:D

Joj bre Skljocooooo kaces vise prestati sa ovom smejurijom...kad kad kad :roll: :roll: :roll:

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 14:19 
Pripravnik
Pripravnik

:BIG:
najzad ,
prevali i ti tocan naziv
za pripadnike
- nacije i
- naroda
drzave Bosne i Hercegoovine !
vidis kako se krece ,
polako al' sigurno,
Svakim danom u svakom pogledu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 14:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kad Skljoco kad...??? :roll: :roll: :roll:

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 19:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Sep 2006, 16:11
Flavoure-Flave je napisao:
Hehehehe...Branislav Nusic nije Srbin. :lol: :lol: :lol:
Joj zah legendo.

Nije Srbin, Cincar je . Njegovo pravo ime je bilo Alkibijad Nuhi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 320 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]