banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 00:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Vidjećemo, tek je jedna epizoda prošla.

Bice mnogo govora o motivima za napad kasnije u seriji, nemoj se sada previse zamarati time ;)

Kako vam se svidjela Galactica, kao brod? Meni su i ona i Viperi napravljeni skroz mocno!

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Mene nekeko ukupno atmosfera u seriji podsjeca na robotek. Ja sam taj crtani obozavao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I mene.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 12:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2006, 14:28
A sta je to uopste? Ja volim te svemirske (kako sam shvatio, i ova je takva) serije, ali za tu nisam cuo. Na kojem se kanalu emituje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na HRTu. Srijedom u 23:00.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 14:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
blue je napisao:
Citiraj:
Meni je to izgledalo kao neko 'ispitivanje' ili 'upoznavanje' ljudske vrste

Jeste, ali je istovremeno bilo nekako prisno. Nije izgledalo da ona sad nešto mrzi ljude. Mogla je da 'odšarafi' glavu onoj ženskoj koju je uhvatila u krevetu sa svojim momkom, ali je ona napala jednu bebu...
Mislim, meni je cijelo vrijeme bio problem taj motiv napada. Eto, ta ženska-robot nije nešto bijesna, nema neke mržnje u njenom ponašanju (sem kad ubija :D ).

Vidjećemo, tek je jedna epizoda prošla. ;)

heheheheh vidjeces negdje na pocetku 2. sezone...tek ces onda postavljati pitanja

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
blue je napisao:
Mogla je da 'odšarafi' glavu onoj ženskoj koju je uhvatila u krevetu sa svojim momkom

Nije imala razloga da to uradi. Ako je tu neko bio kriv onda je to taj mulac u krevetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2006, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
blue je napisao:
Mislim, meni je cijelo vrijeme bio problem taj motiv napada. Eto, ta ženska-robot nije nešto bijesna, nema neke mržnje u njenom ponašanju (sem kad ubija :D ).

Nema mržnje, ne vjerujem da ona uopšte ispoljava emocije. Kad neko ima tako važan zadatak kao njen, mora biti iznad emocija kao što je ljubomora, može štetiti poslu :) Ona žena je nebitna, a za momka sigurno ima razlog što ga nije sredila.

Galactica kao brod mi se sviđa, a Viperi...onako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2006, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

večeras nova epizoda :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2006, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Vader je napisao:
večeras nova epizoda :)

Woohooo,jeepi :smilecolros:
samo da ne zaspem do pola 12,prosli put sam bila preumornaaa :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2006, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidis Vaderu da i Galactica moze pripucati kad zatreba :)

I? Kako vam se sad cini?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2006, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sad mi se bolje čini, meni je ova druga epizoda osjetno bolja.
A posebno ovo na kraju...zakuhava se :)

Hm...ko je Adami ostavio onu ceduljicu sa porukom da ima 12 modela Sejlonaca? Ili bi bilo zanimljivije da to ostane tajna? :) Nisam u tom trenutku shvatio šta znači 12 modela, ali je valjda sledeća scena pokazala, 12 ljudolikih modela Sejlonaca.

A pogodili su za onog lika što su ga ostavili da je Sejlonac, ja nešto nisam bio uvjeren :)

Poslednji put menjao Vader dana 04 Okt 2006, 23:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2006, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije ovo nista, pravi zaplet tek pocinje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2006, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

A i taj broj 12, toliko modela Sejlonaca, toliko kolonija, neki mit o nekoj Zemlji kao valjda 13. koloniji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 07:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoileri iz mini-serije

Citiraj:
Hm...ko je Adami ostavio onu ceduljicu sa porukom da ima 12 modela Sejlonaca?

Vjerovatno Baltar. Nije mogao niko drugi, posto niko osim njega na Galactici to i ne zna.

Citiraj:
ali je valjda sledeća scena pokazala, 12 ljudolikih modela Sejlonaca.

Na kraju epizode vidimo samo 4 modela. 3 koja smo upoznali do tada i 4. .. Boomer. Nece se svih 12 modela tek tako upoznati, do kraja druge sezone pojave se jos samo 3-4 nova 'modela'.

Citiraj:
A pogodili su za onog lika što su ga ostavili da je Sejlonac, ja nešto nisam bio uvjeren

Nisam ni ja, prvi put kada sam gledao mini-seriju. Medjutim, Baltarova razmisljanja, kako da ga okrivi su imala smisla. On stvarno jeste imao neogranicen pristup na brodu.

Inace, Baltar mi je super lik, na ivici nervnog sloma :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma to sam i ja rekao Balter je haos, onako pogubljen, a najbolje ce biti kad se bude pravio vazan pa kasnije vristao kao zena :))))))
zanimljivo je kako kolonije imaju nazive horoskopskih znakova

od iduce srijede pocinje normalna serija
vidjecete uvodnu spicu, odlicno je uradjena, muzika takodje a pola spice je svaki put uradjeno sa scenama iz doticne epizode

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da, Baltar je do sada bio onako upečatljiv, na svoj način :), posebno je zanimljivo kad ga opsjeda ona plavuša :D, koja mu je čak pomogla da nađe onu Sejlonsku napravu...zanimljivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

BSE je napisao:
od iduce srijede pocinje normalna serija
vidjecete uvodnu spicu, odlicno je uradjena, muzika takodje a pola spice je svaki put uradjeno sa scenama iz doticne epizode

Jedva čekam. Mada su brzo proletile ove dve epizode po 90 minuta, ovo će sada biti još lošije :), jedna krata epizoda u sedam dana. Koliko sam shvatio tu ima epizoda za više od pola godine prikazivanja.

Ajde neka neko svaku srijedu ovde podsjeti na novu epizodu, da neko slučajno ne bi zaboravio ili planirao nešto drugo za to veče :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

HRT je otkupila obe sezone, znaci 33 epizode (13+20). Znaci, da, ima preko pola godine prikazivanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 11:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Predug im je bio onaj uvod u kojem su ponavljali početak prve epizode. Ja sam već pomislio da je napravljena greška karakteristična za Pink BH, da puste istu epizodu dva puta.

Vjerovatno je Baltar taj koji je ostavio cedulju. Rekla mu je plavuša u prvoj epizodi da ih ima 12, a da je ona broj 6, čini mi se. Takođe je rekla da robot ne mora znati da je robot sve dok ga se ne aktivira, tj. ona Boomer-ica na brodu možda pojma nema da je robot.

Sve u svemu, sviđa mi se serija. Neću reći da je realna :D, ali su ljudi više ljudi nego u nekim drugim SF serijama. Više je akcenat na njima nego na džidža-bidžama. Jedino mi roboti nisu jasni. :D (motiv je izložen sledećom rečenicom: one day Cylons decided to kill their masters... eto tako)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]