Citiraj:
Inače CD-ove kupujem u Novoj Varoši, firma Ekoprint. Mislim da su prilično povoljni, ako ne najpovoljniji. Ako ništa, uvijek imaju ono što tražim. Ako neko zna gdje su povoljniji CD-ovi, neka kaže.
Gdje tacno u NV? Jel' to ona prodavnica pored Haniotia? Ima li tih pastelnih Verbatima na spindlu? Kolika im je cijena?
Citiraj:
Verbatim: problem sa NERO i 16x rezanjem DVD-ova, rešenje: samo orginalni NERO vam neće praviti probleme ( nije do DVD-a, već interni dogovor NERO - Verbatim ) ...na svijetu nema boljeg od Verbatima.
Hm .. moze biti. Imam jednu, doduse malo stariju, originalnu verziju Neroa. Probacu pa cu javiti.
Citiraj:
Dobri su mu DVD-ovi, CD-ovi su najjeftiniji ( koliko para toliko muzike )
Emtec CDove nisam ni nasao u BL, a kao sto sam vec rekao DVDovi su mi se pokazali sasvim OK.
Citiraj:
IMATION - Poznat po tome što je u Evropi trenutno jedina konkurencija Verbatimu! Izuzetno jak u USA, prije par mjeseci pruzeo 52% firme MEMOREX koja drži oko 44% (zvanični podatci ) američkog tržišta.
Memorex sam vidio tu i tamo, ali nikada u vecim kolicinama. Obicno se prodaju na komad, u kutijama, sto se meni ne isplati. Imation nisam nigdje nasao (doduse mozda i jesam, ali nisam obratio paznju).