Ala likova, S, Dak, Igac ...
Jesu, teški su zadaci ... writing je bio mnogo lagan u odnosu na druge. Mada i kod njega su se neki z*jeb*li ... Prvog dana su svi imali 100 bodova na njemu, ali je onda uslijedio neki "rejudge" i nekima je oduzeto po 30 bodova (tako nešto).
Blackbox je extra težak. Za forbidden je bilo potrebno napisati
5 različitih programa za različite case'ove. Points je uradio
samo jedan lik na čitavom takmičenju (tj. i od leadera ga niko nije znao uraditi

čak ni misof).
Piramida je solidan zadatak, nema šta. Baš po mjeri takmičenja. Idealan
Mexico je bio ok zadatak, tu sam se ja zajeeee ... i šta sad da radim, ebiga

Uradio sam bektreking riješenje koje je (po tekstu zadatka) donosilo garantovano 40 poena. To i nije toliko teško za iskodirati (možda postavim svoja riješenja). Međutim onda sam uradio dinamičko riješenje koje je trebalo da uzme 100 bodova, međutim, napravio sam neku grešku i sve sam izgubio, te tako se che vraća kući ko Lesi, ali bez koske
Dak hvala ti na podršci, to uvijek dobro dođe u ovim "teškim" vremenima.
Nemanja je upravu što se tiče toga da je sad gotovo. Ja sad idem na fakultet i onda više nema IOI'a. To ostavljam Nemanji

Ako hoćeš, držaću ja neka predavanja u gimnaziji pa možeš ti doći iz Gradiške, nije toliko daleko, da odslušaš par lekcija, trebaće ti
Eto dosta sam opisivao zadatke, muka me više ... Samo još u vezi ove S'ove opaske da sam Kinez, heh ... samo da si vidio ... Kanađani, Ameri, Australijanci ... sve kosooki