B.J. je napisao:
Ipak vidjeti covjeka i njegovu unutrasnjost, to je zasita laz
Ja isto prvi put čujem za to ali...obrati pažnju na onaj dio
Natalijin tzv. dvostruki vid potvrđen je nizom eksperimenata, a o tom jedinstvenom fenomenu ovih dana opširno javljaju vodeći ruski listovi poput Pravde i Izvestije
Njezine dijagnoze nerijetko osporavaju liječničke. Jednoj je ženi, kojoj je dijagnosticiran rak, otkrila da zapravo ima samo manju cistu, a to je potvrdio i ponovljeni pregled
Ako je vijest tačna onda nema mjesta smijanju i podrugivanju samo zato što ti nisi čula da je tako nešto moguće. Kad bi ti samo znala šta je sve moguće ništa te ne bi moglo iznenaditi.
Zaista prvi put čujem za ovako nešto ali meni je baš drago što se ovakve stvari dešavaju, naučno provjeravaju i potvrđuju da bi to ljude malo prodrmalo i da bi vidjeli da su moguće mnoge stvari za koje bi prije nego što čuju bili spremni da se životom zakunu da nisu moguće.
I onda treba naučiti lekciju i biti otvoren ka "nemogućim" stvarima. Naravno, ne treba vjerovati svima i svemu ali treba biti otvoren a ne napadati nešto što nam se čini nemogućim jer, eto, mi za to još nismo čuli i nisu nas o tome učili u školi.
A što se tiče onoga što je ona rekla
U trenutku se mogu prebaciti na moj drugi vid
To je kao što ljudi koji imaju otvoreno "treće oko" mogu vidjeti ljudske aure i energiju (na osnovu čega pored zdravlja mogu da "pročitaju" i tonu drugih stvari) a mogu vidjeti i ovo što vidimo materijalnim očima, po želji.