_djevojka_ je napisao:
Dark Man je napisao:
Ja nisam prisao ima vec 3 godine

Mozda je to razlog sto se nista ne desava?
Al` si me izrecitirala
Ko je rekao da se nista ne desava, ja sam samo rekao da ja odavno vec ne prilazim, a desavanja cemo za drugu temu
Nisam ja niciji advokat, vec kazem ono sto je istina zbog cega vecina muskaraca ne prilazi...
Citiraj:
Posto ne dajem svoj broj, meni se desilo da tip 'ladno nije htio da mi da svoj broj - a prvo mene pitao za moj. Sta onda?
To mi nema logike, kod tebe... Zasto nisi htjela dati broj, a trazila si poslije njegov? To obicno znaci, ajd ti meni daj svoj, pa cu ti se ja javiti, a ustvari, to u praksi znaci "never"...
Citiraj:
Sta ce mi neko bez dobre spike? Ne spika zbog spike, nego da vidis kako klikeri rade.
To stoji... Ali, zar nije malo bezveze pricati "Markove konake" citavo vece pri prvom upoznavanju, pogotovo kod prilazenja? Drugacije je vec, ako je u sklopu drustva, ali prici nekome, pa toliko "razglabati" je po meni bezveze, smetas njenom drustvu, mozda i njoj, ako nije raspolozena za neku pricu, pa te i zbog toga moze smatrati nekim "smaracem" i sta onda... Sve se fino iskalkulira i laganice... Standardno upoznavanje, neka jednostvna pricica i broj ili izlazak... Onda sve te klikere "izbrojis" na slijedecem vidjenju... Tako ja na to gledam, pa kad se i meni upucavaju zenske...
Citiraj:
Ako ne pokusas, nista se nece ni desiti, nego ces nastaviti da pises kako te niko ne muva.
Opet, ja se ne zalim
Citiraj:
A je li, mene bi bas trebalo potresti to sto neke ljude (djevojke u tom slucaju) rodjena majka nije stigla vaspitati? Velika stvar. Otkad se to tvoje samopouzdanje drma kada vidis da se neko tako ponasa?
Postavi se malo u nasu situaciju... Plati momcima pice, pa im pridji... ne zahvale ti kako treba i odfuraju te... Pa javi kako ces se osjecati... i pitaces se da li mi to treba???
Citiraj:
Kad si posljednji put vidio kako se muskarci ponasaju? Evo nekoliko slucajeva (hvala Bogu pa nisu licni):
Naruce ti pice, i ti im se zahvalis, a onda si duzan da pricas sa njima jer su hm... kupili vrijeme da budu sa tobom!? Otkad to?
Nece ni jedan platiti pice na fine oci, normalno da ocekuje onda neki razgovor sa njom, osoba mu se svidja i tako pokusava stupiti u konverzaciju... Ne vidim svrhu zasto i takve djevojke uopste prihvataju cascenje od svakoga, ako ne mogu ni popricati poslije... Totalno uobrazeno i bezobrazno...
Citiraj:
Tip pridje jer se njegovom prijatelju svidja djevojka. Gdje je taj prijatelj? Nema petlje da pridje? Sto bi se neko bavio tipom koji nema svoje 'ja'?
To su povucene osobe... sto ne mora znaciti, da nema svoje "JA" i da ce s tobom biti kao da je bez jezika ili da nije siguran u sebe i sl...
Pozdrav do slijedeceg "citiranja"