banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Почело преписивање...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 15:36 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
@nacionalni stroj:
dobro je poznato da velike korporacije upravljaju ogromnim kolicinama novca u americi. onaj ko ima novac, naravno ima i vlast. to je sve vec poznato, nista novo. ali i dalje ne vidim kakve to sve ima veze sa mojom temom i mojim pitanjem. ok, okupimo sve jevreje, zakacimo im zute davidove zvijezde na rukave, osisajmo ih na celavo, odvedimo ih na borcev stadion i na njima vjezbajmo gadjanje bojevom municijom. da li se moje ili tvoje drustveno, finansijsko a samim tim i emocionalno stanje popravilo? da li je ubijanje ljudi cilj da se srpska rasa izdigne iznad ostalih? ti si srbin, nacionalista, vojis svoju naciju? sta je okosnica srpstva? ja mislim da je religija. sta je okosnica religije? 10 bozijih zapovijesti. koja je sesta bozija zapovijest?

ok, otisli smo malo sa teme. ja sam sa svojim postom presao na jevreje i duhovnost. ne interesuje me to u ovom postu.

eto nacionalni stroje, reci mi onda kako su jevreji tacno krivi za sve sto nam se desavalo kroz vijekove?? jesu li i oni poslali otomansko carstvo nama za vrat da nas pokore?

@micelijus, prva dva posta: citanjem ovih duhovnih citata, shvatam da je srpski narod u osnovi porazio sam sebe. ali ipak zelim neke istorijske informacije. istorijske greske, cinjenice, pogresni potezi srpskih politicara i srpskog naroda.

@daljac:
molim te suzdrzi se praznih i beskorisnih komentara ako ne mislis pridonijeti temi. mislim cak da se jedan od micelijusovih zakona za ovaj podforum odnosi na takvo komentarisanje.

i da, micelijus je u pravu, drzimo se teme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 17:22 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 17:59 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 19:03 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Slika
opet moram ovaj strip postovati al' šta ćeš kad sve govori. :lol:
a zašto smo prokleti?
pre svega zato što imamo neradnički mentalitet (pečenje rakije i domaćih papkara, pripremanje slave, svadbe, ispraćaja, sahrane ne računam kao neki "rad") da ovde živi bilo koji drugi narod (ovde računam i one izumrle) ovo bi bio centar galaksije
to što se nama ne radi nikom ne bi smetalo da mi živimo na uskršnjim ostrvima ali problem je što smo tamo nekog leta gospodnjeg BC došli na balkan i zauzeli najlepše parče zemlje na planeti (i najbogatije prirodnim resursima) i na njemu zasadili šljive.
e sad svi ostali narodi na planeti (i oni izumrli) su zaključili da to parče zemlje ima još jednu neprocenjivu vrednost - stratešku. jer se pogodilo da je priglupo pleme slavena odlučilo da se nastani baš na "tromeđi" tri kontinenta tako da svaki car, kralj, sultan, diktator u svoje vojne pohode svrsta balkan.
svi ti silni ratovi su od nas napravili veoma nepromišljen i ratoboran narod, vek pod turcima nas je učinio prgavim i ponosnim, neuspešni pokušaji udruživanja sa okolnim narodima su nas obdarili nepoverenjem i "nek komšiji crkne krava" sindromom, a to su sve osobine koje baš i nisu najpoželjnije u jednom narodu.
prokleti smo zato što smo srbi :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 20:32 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 20:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Mislio sam samo pratiti komentare na ovu temu, ali novi jako ozbiljan komentar Velikog me ponuka, da ipak nesto kazem, ali ne na sva pitanja.

1. Kako su Srbi kao naroda nastali i kada?

Odgovor na ovo pitanje danas je nemoguce dobiti, jer postoje samo hipoteticke tvrdnje u koje neko vjeruje potpuno, drugi djelimicno, a neki nikako. To se najlakse utvrdi ako se citaju rasliciti izvori na ovu temu. Po svoj prilici necemo dugo cekati na ovaj odgovor. U poslednje vrijeme grupa najistaknutijih svjetskih geneticara proucava geniticko porijelo svih naroda svijeta. Kada ta istrazivanja budu zavrsina, tada mozemo tacno znati ko su Srbi, koje gene nose u sebi i u kojoj mjeri, bolje receno, koliko imaju cistih srpskih gena, a kolikmo gena drugih naroda. Na osnovu gena drugih naroda, nece biti tesko utvrditi istorijski put Srba do dolaska na Balkan, to jest skim su se i kada susretali, koliko su se sa drugim narodima mijesali itd.

Genetika je objektivna nauka, pa ce na osnovu toga biti rekonstruisana istora ne samo Srba nego i drugih naroda. Na neka druga pitanja, drugom prilikom. Pozdrav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 22:51 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Micelijuse... al stvarno...
Po cemu su se to Srbi toliko puno vise odmetnuli od "sila nebeskih" u odnosu na druge narode???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 00:40 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 10 Jun 2006, 00:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 00:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Odustajem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 09:31 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne provociraj ga, samo ce dalje da nastavi o religiji, a ja nemam volje da se o tome raspravljam.
fino odustani kao i ja... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 11:58 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 14:38 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jesam fino rekao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
znaci:
da su se srbi kroz vijekove vodili bozijim zakonom i njegovih 10 zapovijesti nebi smo bili gdje smo? mozda i jeste tako, ali vjerujem da bi smo samo nestali brze nego sto sada nestajemo. ne ubij. kako onda izratovati tolike ratove u koje smo gurani??

ali i dalje nema objasnjenja u ovoj temi kako su srbi nastali, kako su se i zasto slaveni rascijepili na vise skupina i zasto se mrze medjusobno vise nego sto bi trebalo da mrze sve koji su ih rastavljali.

do sada nam je micelijus objasnio duhovnu stranu srpskog prokletstva. ali me ipak nesto golica micelijuse, zasto se onda vjecito bratska srpska plemena sada rastavljaju za cas? evo cg za primjer. kunu se u njegosa a rade sve suprotno od njegovih pisanja...

takodje smo dobili i objasnjenja da su jevreji krivi za sve jer vladaju svijetom. to mozda i jeste tacno sada, ali su se srbi klali medjusobno i prije jevrejske vlasti.

ipak me interesuje ovdje istorija malo vise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2006, 15:13 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]