banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Jul 2025, 09:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2003, 09:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Lijepo je kad se slažemo, pa makar i samo do pola, to je vidan napredak. :D
Simpatično je kada vidim da koristimo sličan metod u raspravi, ali ipak ja sam onim što sam pisao samo potvrđivao da su Sveto Pismo i Kuran iz istog izvora, a tebi ostaje tvoje mišljenje i gledište. :D :D
A što se ispiranja mozga tiče, ja sam lijepo obrazložio i potkrijepio svoju tvrdnju da je broj zvijeri po Svetom Pismu u stvari 999 a ne 666, i ti to objašnjenje možeš da prihvatiš ili odbaciš. Ako imaš i upola toliko čvrste argumente za neku drugu tvrdnju, izvoli iznesi ih. Ako nemaš, ostavi se. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2006, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
02.06.2006.
Norveške crkve spremno dočekuju zlokobni datum
Norveške crkve pozvane su da preduzmu dodatne mere bezbednosti kako bi predupredile eventualni tragični događaj koji bi mogao da se desi 6. 6. 2006. kada bi, po jednom kontroverznom biblijskom proročanstvu (kojem?!?), trebalo da zavlada antihrist i da nastupi Apokalipsa, piše lokalna štampa. Strah od podmetanja požara ili drugih akata vandalizma tog dana izaziva datum koji neki tumače i kao zlokobni proročanski broj 666, "znak Sotone” ili antihrista prema Knjizi Otkrovenja. "Ne želimo da skrećemo pažnju na taj datum, već da ukažemo na moguće opasnosti”, izjavio je jedan sveštenik norveške Luteranske crkve, prenela je agencija DPA. Premda do sada nije zabeležena nijedna pretnja, zvaničnici savetuju da se uklone đubre i drugi zapaljivi materijali iz neposredne blizine crkava i provere da su sva vrata i prozori dobro zatvoreni. (RTS)

05.06.2006.
Protestanti u Nizozemskoj počinju masovnu molitvu zbog sutrašnjeg datuma 6.6.06.
Evangelistička organizacija smještena u Nizozemskoj zbog sutrašnjeg je datuma pozvala kršćane iz 21 zemlje na zajedničku 24-satnu molitvu protiv sila Sotone. "Vjerujemo da će planovi koje neprijatelj ima za ovaj datum biti uništeni kroz silovito obožavanje i hvalospjeve Bogu. Pozivamo cijeli svijet na sudjelovanje u ovom velikom projektu jedinstva", piše na njihovom sajtu. Nadaju se da će, za početak, u masovnoj molitvi koja počinje danas u 18:00 sati sudjelovati oko 2000 Nizozemaca, pretežno protestanata.

Pored ovoga čitao sam da se mnoge žene plaše da rode dijete 6. juna, one koje trebaju da rode tih dana, i da ganjaju preko doktora da rode prije ili kasnije tog datuma, jer se plaše da će roditi đavola.

Povodom svega ovoga bilo bi zanimljivo pogledati jedan drugačiji pogled na broj 666 u tekstu koji smo stavili na sajt:

http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... i/666.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Pa danas je taj datum
Opšta psihodelija :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 11:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ja sam sinoc oko 12h cekao da dodje, kad ono nista. Ja se nadam da nece nista ni biti... :)
Inace, ovo je kao sa year2k. Apokalipsa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 12:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2005, 17:52
Planet jeste danas nesto potamnio, ali to je pošljedak tame koja prolazi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Vader je napisao:
Protestanti u Nizozemskoj počinju masovnu molitvu zbog sutrašnjeg datuma 6.6.06.

kako smo mi to samo prezivjeli 5.5.2005. ???
a kako cemo 7.7.2007. a tek 6.6.2066 ..ma sam Bog zna?????!!!! :lol: :lol:

strasno , koje gluposti!! :roll:

p.s. mojoj prijateljici danas rodjendan, ne da je sotona, vec je djavolica samo takva!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Ајме колике глупости ваљате... цццц... срамота... а довољно је да погледате једино место у Новом Завету које има три шестице и да буде јасно:

(Јован 6,66) Od tada mnogi od učenika njegovijeh otidoše natrag, i više ne iđahu s njim.

Дакле, они који окрену леђа Богу већ су примили печат звери. Престаните да се излупавате. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 22:22 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
heheh jel se ti drogiras ili si prirodno tako udaren po sredini. lupas i ti po tim stihovima, kako te nije sramota. :D

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 07 Jun 2006, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Evo i jednog 666 citata iz Starog Zavjeta, ne znam da li ih ima još:

Isaija 66,6: Vika ide iz grada, glas iz crkve, glas Gospodnji koji plaća neprijateljima svojim.

Mada nisam siguran kakve to veze ima s ovom temom :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]