banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 05:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2006, 09:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Jan 2005, 12:09
[Rs-Clan] je napisao:
Fino Fino, kolika je cjena ?

Nije jos pusten ADSL. Sad sam pitao one iz kontakt centra, i rekli su da ce biti pusten za mjesec i po. A vjerovatno nece ni tada. Za sada ga imaju samo radnici telekoma srpske.
Vjerovatno je opet neka test faza, pa su ga oni dobili besplatno. Po stoti put nas je telekom zajebao i slagao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 09:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Citiraj:
Po stoti put nas je telekom zajebao i slagao.

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 23:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
Nista cudno sto nas je zajebo po ko zna koji put, a i koji cemi ku*ac ADSL kad ce biti skup ko dragi kamen, znaci kad sam izdrzao sa wiriles-om do sada mogu jos koju godinu.

Prije smo se zadovoljavali sa modemom i bio nam je odlican pa nam je wireles bio luksuz, sad nam svaka kuca ili stan moze imati wireles, a sad nam tako dolazi ADSL. Znaci da cu ADSL uvesti tek za neki par godina.

Ionako kod nas ljudi jos neznaju kosto je bog rekao za internet.

Jedno 70 % stanovnistva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 08:08 
Pripravnik
Pripravnik

Maki_065 je napisao:
Nista cudno sto nas je zajebo po ko zna koji put, a i koji cemi ku*ac ADSL kad ce biti skup ko dragi kamen, znaci kad sam izdrzao sa wiriles-om do sada mogu jos koju godinu.

Prije smo se zadovoljavali sa modemom i bio nam je odlican pa nam je wireles bio luksuz, sad nam svaka kuca ili stan moze imati wireles, a sad nam tako dolazi ADSL. Znaci da cu ADSL uvesti tek za neki par godina.

Ionako kod nas ljudi jos neznaju kosto je bog rekao za internet.

Jedno 70 % stanovnistva.

Ja imam wireless i prezadovoljan sam. Mnogo je brzi od modema...a da ne govorim, da covjek vise ne treba strahovati od visokih racuna, stalnih telekomovih poskupljenja, da nije zauzeta linija...
Na taj ADSL, ne vjerujem da cu ikad preci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 09:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Taj Adsl bice samo za firme jer mislim da ce bit velika cjena...
Dok nema konkurencije nece spast cjene

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 09:03 
Pripravnik
Pripravnik

[Rs-Clan] je napisao:
Taj Adsl bice samo za firme jer mislim da ce bit velika cjena...
Dok nema konkurencije nece spast cjene

Da se desi cudo, i da se stvarno uvede krajem godine ADSL, bice nenormalno skup. I onda ce trebati proci bar jos godinu da se cijene unormalne...Znaci, bar godinu i po ce biti nedostupan ljudima u RS, u najboljem slucaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Zavisi, mozda CRA bude reagovala ako bude velika razlika u cijenama izmedju BiHneta, HT Mostar i Teola... mada sumnjam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 09:10 
Pripravnik
Pripravnik

Lear je napisao:
Zavisi, mozda CRA bude reagovala ako bude velika razlika u cijenama izmedju BiHneta, HT Mostar i Teola... mada sumnjam.

Zvao sam ja njih. Boli njih djon za cijene telekoma srpske. Oni su i sada uvjereni da postoji konkurencija na internet trzistu u RS, i da su super napravili posao sto su 'liberalizovali' trziste :)
Ta CRA je ista kao i ostale drzave ustanove. Nemaju pojma o zivotu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2006, 23:08 
A stvarno kad ce Blic malo da pokrije podrucje izvan banja luke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2006, 13:24 
Pripravnik
Pripravnik

:)

http://www.telekomsrpske.com/Telekom/sr ... aKey=328:1

Pamteći ovaj značajan orijentir, proslavimo zajedno prvi svjetski dan informacionog društva." Telekom Srpske nastoji da edukuje korisnike o novim tehnologijama i njihovim specifičnostima, te prednostima koje one donose savremenom čovjeku. Kao vodeći provajder internet servisa u RS, Telekom Srpske ne samo da ide u korak sa razvojem tehnologije konstantno šireći i unapređujući paletu svojih usluga, nego i drži do zaštite svojih korisnika od različitih i novih vidova iskorištavanja u savremenim telekomunikacijama. Na ovaj način Telekom Srpske učestvuje u svjetskoj kampanji stvaranja slobodnog i nadasve sigurnog telekomunikacionog društva. Na kraju, obavežimo se svi, da ćemo povezati nepovezane i izgraditi slobodno i sigurno informaciono društvo koje će podstaći razvoj svih ljudi svijeta.

Objavljeno:16.05.2006

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2006, 15:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovisnikk je napisao:
:)

http://www.telekomsrpske.com/Telekom/sr ... aKey=328:1

Pamteći ovaj značajan orijentir, proslavimo zajedno prvi svjetski dan informacionog društva." Telekom Srpske nastoji da edukuje korisnike o novim tehnologijama i njihovim specifičnostima, te prednostima koje one donose savremenom čovjeku. Kao vodeći provajder internet servisa u RS, Telekom Srpske ne samo da ide u korak sa razvojem tehnologije konstantno šireći i unapređujući paletu svojih usluga, nego i drži do zaštite svojih korisnika od različitih i novih vidova iskorištavanja u savremenim telekomunikacijama. Na ovaj način Telekom Srpske učestvuje u svjetskoj kampanji stvaranja slobodnog i nadasve sigurnog telekomunikacionog društva. Na kraju, obavežimo se svi, da ćemo povezati nepovezane i izgraditi slobodno i sigurno informaciono društvo koje će podstaći razvoj svih ljudi svijeta.

Objavljeno:16.05.2006

Boldovani dio mi je najbolji... Kakve nove usluge, pa dial-up je jedini način za fizička lica da se povežu na internet. Bio on postpaid, prepaid, pay-by-sms... on je uvijek dial-up, spor, nepouzdan, skup...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 08:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
fino sto Telekom brine da ne manjka komedije u nasim zivotima :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 09:51 
Pripravnik
Pripravnik

A napravili su kolektivni ugovor u kojem traze da strani kupac skoro da ne otpusta radnike telekoma, iako ih je 80% visak:)
Tj. da prve godine moze da otpusti samo 5% radnika, druge godine samo 5% itd:) A da onome ko bude otpusten i koji je radio u telekomu vise od 2 g., da se da 12 prosjecnih telekomovih plata (znaci minimalno 12 000 km) ili ako je povoljnije da dobije svoju prosjecnu platu u zadnjih 12 mjeseci, plus za svaku godinu radnog staza po jednu prosjecnu platu
Malo im je izgleda sto i sada nista ne rade, a imaju astronomske plate, pa bi htjeli da im jos daju bogatstvo, kad ih jednom otpuste :)

Pise o tome u novom telekom infu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2006, 09:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2006, 09:49
ADSL ima problem i to velik-kad budu uveli u 2007. to ce biti ok kome pravi nove zgrade sa optickim i bakarnim cijevima....a ostale stare zgrade nemaju pa ce im biti problem u brzini download!!!npr. 128kb/s a kad skidas neki program bit ce 2 puta brzije od dial up?????ma to je krs!!!a da ne spomenem modem koji cesto blokira kompjutera i mora se cesto restartovati!!!

najbolji je kao prikljucak:
1. satelitski net
2. kablovski net
3. wirelless net
4. ADSL
5. ISDN dial up
6. obican dial up

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 10:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2006, 19:40
Ja sam ih zvao nedavno jer za moj broj mogu navodno uvesti ADSL, i razgovor je bio otprilike ovakav
- trenutno nememo opreme, pa za jedno mjesec dana trebali bi dobiti

-da 1GB je 25KM medjutim kada potrosite to automatski vam se racuna prekoracenje i ukupni racun vam se dostavlja na kraju mjeseca

- pa zar me vi ne mozete iskljuciti nakon 1GB, a ne vi ste duzni da brinete o svom racunu (ovo me odmah asociralo na telefonske racune ma moze ti ispotaviti racun na n-GB pa ti dokazuj da nisi potrosio)

-i na kraju ako ne platim racun za ADSL sta je sa telefonskom linijom - pa ovaj najbolje da nazovete one sa centrale pa vidite sa njima

Tu je bio kraj komunikacije, pukla slusalica

Pa i kad su uvodili ISDN nisu znali isprogramirati, pa kad su oni preko vrata uzeo sam uputstvo (nije sve crno to su mi bar dali) i sam sebi podesio sve ono za sta su oni mudro odmahivali glavom i tvrdili da ne moze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 11:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Napucace kupovnu cijenu uredjaja i instalaciju, isto kao onaj wireless i sl. A oobro je ako se bude placalo po GBajtu, a ne mjesecno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Ma najbolje bi bilo kad bi dali flatrate pakete.
Nego ovakva naplata ce samo njima ici u korist.Napucace GB i reci da si to potrosio i moras platiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik

Nece ovdje biti jeftin ADSL cak i kad stranci kupe telekom srpske. Bice svima dostupan, ali nece biti jeftin. Za jeftinocu je potrbna konkurencija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 14:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Neka bude kao u BHNetu i svi ćemo biti i više nego zadovoljni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Ma nema sanse da nama Teol da takve cijene kao sto su na BiHnet-u...
Vjerujte da ce cijene biti paprene da ce slabo to ko moci i uzeti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]