banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2006, 14:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Citiraj:
Molim te, udaj se za mene.

Samo ako ces ti trpiti da ja sjedim i gledam odbojku, kad god je na programu... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2006, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
volim se..., ovaj, fudbal i rado ga se sjećam. :D

tokom utakmica žene me ne zanimaju. doduše, mogu poslije, a eventualno i prije, vidjećemo ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2006, 16:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
black santa je napisao:
volim se..., ovaj, fudbal i rado ga se sjećam. :D

tokom utakmica žene me ne zanimaju. doduše, mogu poslije, a eventualno i prije, vidjećemo ...

...dobra organizacija cini cuda :D :D :D ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2006, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Leona je napisao:
pilot babo je napisao:
ja sam vec sada poceo nabavljati namirnice...samo josh tv da zbavim :fadein: i istina zhiva, sa zhenama za vrijeme prvenstva vjerovatno uopste necu imati teme za razgovor, osim tog fudbala naravno. ako se ne razumije u potpunosti, moze slobodno da se udalji i ne smeta...cak i ako pokusha da se prifura i kao sazna ponesto o toj najvaznijoj sporednoj stvari, kao npr. sta je ofsajd, zasto je sudija zena i slicno, moze lagano da kupi prnje i razguli istog momenta. inace vrlo lako mozhe popiti daljinac u glavu...tako to otprilike funkcionishe tih dana. jednom u 4 godine dozivljavaju se ovakvi momenti, pa mi zaista ne treba niko da mi pije krv bash dok pratim utakmicu. fudbal, alkohol, kladjenje, uzivancija, relaksacija, satisfakcija...to je char svjetskog prvenstva. josh samo 36 dana...

СРБИЈА! :drinking:

Nego, planiras se ti ono zeniti ikad?! :) Misim, djevojku i mozes nekako otjerati, ali zenu...?! Zbog utakmice? Kad uzmemo u obzir koliko ce jos tih utakmica i svejtskih prvenstava biti... znaci li to da ces se ti isto toliko puta zeniti i otjeravati zene. :D

pa dobro sad, zene, djevojke...mislio sam na sve pripadnice ljepsheg pola bez obzira na bracno stanje. vjeruj mi, tih mjesec dana vrhunskog fudbala u (pre)duge 4 godine se s nestrpljenjem iscekuju...evo poredjenja radi, ti, a sigurno i 95% zenskih osoba pod nashim podnebljem ne trepce u onih pola sata dok traje "ljubav u ofsajdu". udjete u neku samo vama znanu fazu i spremni ste na sve ako neko slucajno prebaci. vjeruj mi, dozivljavam to citave ove, a i nekoliko godina unazad sa nekim drugim sapunicama, jer termin prikazivanja se uglavnom poklapa sa odigravanjem utakmica lige sampiona. naravno, nakon kratkog prepucavanja, ja uglavnom budem taj koji izvuce deblji kraj i mora izaci iz kuce traziti neko drugo mjesto. u tih mjesec dana odigravanja prvenstva u meni se javi neki nadrealno jak osjecaj nadmocnosti, pa se razgoropadim i sve poshaljem u neku stvar ako nije po mom. naravno, uz sveprisutnu podrsku i drugog muskog ukucanina...ako u pocetku i bude negodovanja druge strane, nakon 4-5 dana sve ipak dodje na svoje mjesto. jednostavno vide da nema vajde i prestanu gundjati. sad sam se zapetljao u tekstu, ali poenta je ta da svako jednog dana doceka svojih 5 minuta.

guzica :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 20:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2002, 01:00
ajoj kad ce...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 21:42 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
moon udaj se za mene, necemo gledati odbojku, ali cemo je igrati u koje oces vrijeme. :D

helena, takodje vazi ona tacka broj 3, ako smes. :D

daj koji vam je, cekam fudbal svake 4 godine i opet neki problem. kad bi vi soping docekali tako. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
nemos vjerovat', kako glupi komentari.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
Helena je napisao:
nemos vjerovat', kako glupi komentari.... :roll:

hehehe...Jelo eto ti teme.... :lol: :lol:
gola voda 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
znaci nemos vjerovat'...ko o chemu ovi o skidanju... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 12:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Svajcarska je pokrenula turisticku kampanju kampanju za zene koje hoce da pobjegnu od fudbala. Naime, poceli su da bombarduju reklamama sa muskarcima golim do pojasa kako kupe sjeno ili se veru po planinama. Na kraju kaze, nesto kao, ako ste usamljene jer su vasi muskaci na utakmicama, dodjite kod nas, gdje ste vaznije od fudbala, ne znam, tako nesto.
Ja kazem, muskarac koji ne prati sport nije muskarac, vec baba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 12:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Kod mene u firmi kupili satelitsku samo zbog prvenstva, čak organizuju unutar firme i kladjenja, 1. jula 'moram' da igram fudbal sa kolegama, u WC-u okačili šal favoritskog tima, štokove razvalili da bi sproveli kabal sa terase u TV-prostoriju...

I doktore, šta kažete... Jesam li ja normalan?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Ne vrijedjaj postene bakutanere. U Engleskoj se i babe ubise prateci fudbal :lol:

Ja shvatam da je pripadnicama zenskog pola, fudbal samo priglupa igra gdje 22 muskarca trce za loptom po travnatom terenu i pokusavaju tu istu loptu da uguraju u mrezu, ali sta se moze... Svjetsko prvenstvo u toj jurnjavi za loptom se igra jednom u cetiri godine, pa malo tolerancije nije na odmet...
Isto kao sto se utorkom i srijedom igra liga sampiona, subotom i nedjeljom nacionalna prvenstva, ponedjeljkom su one nebitnije utakmice, ali se na njima uzima lova na kladionici, a tu su i pregledi liga Petica i Top Gol, cetvrtkom se igra kup UEFA i zaostale utakmice, a petkom se visi u kladionici i sastavljaju tiketi za vikend, a i premijerne utakmice holandske lige se igraju petkom...
Znaci ja zaista trazim minimum razumjevanja za ovo malo vremena sto provodim uz fudbal...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Tema vise nije za zabavu, treba je prebaciti na psihologiju... :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
moon udaj se za mene, necemo gledati odbojku, ali cemo je igrati u koje oces vrijeme.

Ipak sam odlucila da se necu udavati! Za sad sigurno ne, a za kasnije moram jos razmisliti... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Lovac je napisao:

Hoces da ti posudim ovog svog sto ne prati sport da ti pokaze kakva je 'baba', a?! Jel 'oces? :D
Ne prati sport - ali vam mogu garantovati da je pravi, al' PRAVI, 100-postotni muskarac. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma jebes fudbal... mislim, gotiva je to ali... nemos toliku frku oko toga pravit. I nije baba onaj sto ne prati sport nego onaj sto ga ne "upraznjava", znam milion likova koji ne znaju da trce ali zato napamet znaju sve jedan rezultat. jebes to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E takvi likovi su frikovi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

[quote="Leona"][quote="Lovac"]Ja kazem, muskarac koji ne prati sport nije muskarac, vec baba.[/quote]
Hoces da ti posudim ovog svog sto ne prati sport da ti pokaze kakva je 'baba', a?! Jel 'oces? :D
Ne prati sport - ali vam mogu garantovati da je pravi, al' PRAVI, 100-postotni muskarac. :D[/quote]
Hm...
Da je 100% nije. Ako kaze da ne voli sport, laze.
Mozda jos nije spoznao svoju seksualnost. Mozda je, ne daj boze, derpe. Provjeri.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

[quote="Dak"]Kod mene u firmi kupili satelitsku samo zbog prvenstva, čak organizuju unutar firme i kladjenja, 1. jula 'moram' da igram fudbal sa kolegama, u WC-u okačili šal favoritskog tima, štokove razvalili da bi sproveli kabal sa terase u TV-prostoriju...

I doktore, šta kažete... Jesam li ja normalan?[/quote]
Uf... "moras da igras"...
Sta vi mislite kolega nitro.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Lovac je napisao:
kaze da ne voli sport, laze.

Nisam rekla da 'ne voli' sport, nego ga 'ne prati', jer ima pametnijih stvari. :wink:
Lovac je napisao:
Mozda jos nije spoznao svoju seksualnost. Mozda je, ne daj boze, derpe. Provjeri.

Jest derpe koliko i ja. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Evo ni ja ne pratim sport, niti me uopste zanima pozicija da u kojoj ja sizim ispred TV-a, dok oni na terenu zgrcu milione...

Ma zbog koga/cega da sizim?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]