hmmm , odosmo daleko do pahomija , al nema veze ,u sustini jesam protiv cedomorstva osim u sljedecim slucajevima
svaka majka ima pravo izbare da li ce da rodi ili ne (pogotovo ako je doslo do nezeljene trudnoce nekim nasilnim putem ili slicno i nitko nema prava da osudjuje iste dakle njen izbor jer plod ili zametak jos nije zivo svijesno bice negje do oko 3 mjeseca , dakle o tome treba da odlucuje sama zena koja nosi plod po mogucnosti sa svojim partnerom a ne lazni dusobriznici koji se petljaju u tudje zivote da bi lijecili svoje komplekse i nametali svoje norme ponasanja , jer da npr rodi nezeljeno dijete bolio bi koga .. znas vec sta za nju i njeno dijete i probleme koje se nosi , takodjer sam pristalic AB-a u slucaju ako se ginekoloskim pregledima otkrije da plod prenatalno znacajna odstupanja odnosna zaostajanja dijeteta jer je rodjene takvog dijeteta mucenje i za roditelje , a pogotovo za dijete koje fakticki ne zivi nego vegetira i za njega jedino spasenje smrt jer mu je cijeli zivot bol ,\
sa druge strane ionako nas ima previse ,stoga opasnost od bijele kuge je sranje prica jer postoji samo jedna gladna ljuska rasa koju treba nahraniti.
svako ima pravo da izababere svog partnera/ku partnerku naravno ukoliko se radi o 2 odrasle zrele osobe iako se rasi o dobrovoljnoj osnovi , pa stoga ne vidim pored toliko socijalnih problema sa kojima se svaki dan susrecemo si naso/la to kao najveci problem jer ko smo mi da osudjujemo ljubav pa taman i ona bila homo ili heterosexualna (ko voli nek izvoli), braneci na taj nacin patrijahalni autoritarni model drustva koji je upravo glavni uzrok bolesnog stanja drustva(povlasteni/pokorni=bogati/siromasni)) u kakvom se danas nalazi .
ne vidim osnovu za apokalipsu(mada bih licno volio da se govna - kapitalisti/kinje

pobiju medjusobno i pri tom mislim na sve autariste i ostave na miru ljude koje zele slobodu , pravdu i ravnopravnost)) jer argumenti koji si dao/la za to su smijesni ne kazem da se navedene devijacije ne dogadjaju ali vec sam rekao vise gledaj socijalni momenat uopste u svijetu realno a ne kroz prizmu patrijahalnog morala , jer vidjet ces da postoji jos puno stvarne ljudske patnje osim one koje si naveo/la kao "glavne probleme covjecanstva"
Citiraj:
o znaci: ako ima Onoga ko je stvorio tu vrstu (a ima), ta vrsta bice uskoro zbrisana sa lica zemlje
onaj/a/o kojem se klanjete postoji , ali samo u glavama vjernika/ca

, tako da od unistenja ljudske vrste(a taman i da postoji meni ce uvijek biti blizi ljudi nego nekakav autoritarni "svemocni bog" ) nista zasad ali ni u buduce jer vjerujem da ce ljudi prevazici trenutno stanje/sistem u kojem se trenutno nalazimo