banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2006, 20:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
hmmm , odosmo daleko do pahomija , al nema veze ,u sustini jesam protiv cedomorstva osim u sljedecim slucajevima
svaka majka ima pravo izbare da li ce da rodi ili ne (pogotovo ako je doslo do nezeljene trudnoce nekim nasilnim putem ili slicno i nitko nema prava da osudjuje iste dakle njen izbor jer plod ili zametak jos nije zivo svijesno bice negje do oko 3 mjeseca , dakle o tome treba da odlucuje sama zena koja nosi plod po mogucnosti sa svojim partnerom a ne lazni dusobriznici koji se petljaju u tudje zivote da bi lijecili svoje komplekse i nametali svoje norme ponasanja , jer da npr rodi nezeljeno dijete bolio bi koga .. znas vec sta za nju i njeno dijete i probleme koje se nosi , takodjer sam pristalic AB-a u slucaju ako se ginekoloskim pregledima otkrije da plod prenatalno znacajna odstupanja odnosna zaostajanja dijeteta jer je rodjene takvog dijeteta mucenje i za roditelje , a pogotovo za dijete koje fakticki ne zivi nego vegetira i za njega jedino spasenje smrt jer mu je cijeli zivot bol ,\
sa druge strane ionako nas ima previse ,stoga opasnost od bijele kuge je sranje prica jer postoji samo jedna gladna ljuska rasa koju treba nahraniti.

svako ima pravo da izababere svog partnera/ku partnerku naravno ukoliko se radi o 2 odrasle zrele osobe iako se rasi o dobrovoljnoj osnovi , pa stoga ne vidim pored toliko socijalnih problema sa kojima se svaki dan susrecemo si naso/la to kao najveci problem jer ko smo mi da osudjujemo ljubav pa taman i ona bila homo ili heterosexualna (ko voli nek izvoli), braneci na taj nacin patrijahalni autoritarni model drustva koji je upravo glavni uzrok bolesnog stanja drustva(povlasteni/pokorni=bogati/siromasni)) u kakvom se danas nalazi .

ne vidim osnovu za apokalipsu(mada bih licno volio da se govna - kapitalisti/kinje 8) pobiju medjusobno i pri tom mislim na sve autariste i ostave na miru ljude koje zele slobodu , pravdu i ravnopravnost)) jer argumenti koji si dao/la za to su smijesni ne kazem da se navedene devijacije ne dogadjaju ali vec sam rekao vise gledaj socijalni momenat uopste u svijetu realno a ne kroz prizmu patrijahalnog morala , jer vidjet ces da postoji jos puno stvarne ljudske patnje osim one koje si naveo/la kao "glavne probleme covjecanstva"

Citiraj:
o znaci: ako ima Onoga ko je stvorio tu vrstu (a ima), ta vrsta bice uskoro zbrisana sa lica zemlje

onaj/a/o kojem se klanjete postoji , ali samo u glavama vjernika/ca :D , tako da od unistenja ljudske vrste(a taman i da postoji meni ce uvijek biti blizi ljudi nego nekakav autoritarni "svemocni bog" ) nista zasad ali ni u buduce jer vjerujem da ce ljudi prevazici trenutno stanje/sistem u kojem se trenutno nalazimo 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 03:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2005, 02:05
groznium: "svako ima pravo da izababere svog partnera/ku partnerku naravno ukoliko se radi o 2 odrasle zrele osobe iako se rasi o dobrovoljnoj osnovi , pa stoga ne vidim pored toliko socijalnih problema sa kojima se svaki dan susrecemo si naso/la to kao najveci problem jer ko smo mi da osudjujemo ljubav pa taman i ona bila homo ili heterosexualna (ko voli nek izvoli), braneci na taj nacin patrijahalni autoritarni model drustva koji je upravo glavni uzrok bolesnog stanja drustva(povlasteni/pokorni=bogati/siromasni)) u kakvom se danas nalazi ."

Ha-ha-ha! Sad si mi jasno: pa ti si Pahomije!

Pahomije:"Nista zasad ali ni u buduce jer vjerujem da ce ljudi prevazici trenutno stanje/sistem u kojem se trenutno nalazimo"

I da ces moci slobono djecu da jasis, a. Da te ne tuzuju, a , Pahomije! Ej, Pahomije, Pahomije, malo si se zahebo! :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jasno mi je da tvoj hriscanski mozak nije skontao nista od ovog sto sam ti napisao jer ne bi pisao nebuloze niti me nazivao imenom tog pedofila koji je ipak bogomoljac pa je ipak on tebi "blizi"

Citiraj:
Ha-ha-ha! Sad si mi jasno: pa ti si Pahomije!

Pahomije:"Nista zasad ali ni u buduce jer vjerujem da ce ljudi prevazici trenutno stanje/sistem u kojem se trenutno nalazimo"

I da ces moci slobono djecu da jasis, a. Da te ne tuzuju, a , Pahomije! Ej, Pahomije, Pahomije, malo si se zahebo!

i sad me slobodno jasu zenska bogomoljska djeca naravno stara preko 20 godina , pa me ne tuzuju :D i opstimo u ime oca i sina i duha svetoga , a svrsavamo na amin ! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozes kako hoces, ali neces dugo! Uskoro ces se sjetiti svojih rugackih rijeci, ali bice ti kasno. Tvoje rijeci razbice se o tvoju glavu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 21:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:roll: (da neces baciti crnu magiju :lol: )ajd ne laprdaj vise sektasu jedino sto mi ce se obiti je od racuna na netu jer ga trosim prepirci se sektasima zidovskog tipa , i ne sudi (da ti ne bi bilo sudjeno :D ) po principu ja i meni slicni dobri drugi losi , ja bezgresan drugi "gresni" , ponavljam po stoti put djela odredjuju svakog covijeka stoga ne sudi po svojoj "religiji i vjerovanja u nju , jer u zivotu postoji jos stvari osim biblije i slicnih sektaskih bajki i njihovih dvolicnih principa .

ovdje su svi navuceni na dop= jedni na heroin i drugi na boga !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
:roll: (da neces baciti crnu magiju :lol: )ajd ne laprdaj vise sektasu jedino sto mi ce se obiti je od racuna na netu jer ga trosim prepirci se sektasima zidovskog tipa , i ne sudi (da ti ne bi bilo sudjeno :D ) po principu ja i meni slicni dobri drugi losi , ja bezgresan drugi "gresni" , ponavljam po stoti put djela odredjuju svakog covijeka stoga ne sudi po svojoj "religiji i vjerovanja u nju , jer u zivotu postoji jos stvari osim biblije i slicnih sektaskih bajki i njihovih dvolicnih principa .

ovdje su svi navuceni na dop= jedni na heroin i drugi na boga !

Citiraj:
"...i opstimo u ime oca i sina i duha svetoga , a svrsavamo na amin !"

"Rijeci tvoje svjedocice protiv tebe!"

I nemoj da se nerviras, ja ne bacam nikakvu magiju. Ti je sam na sebe bacas svojim rijecima. Ja te samo prijateljski opominjem da ne deres u silu. A opet, tvoja volja! :roll:

Zivio! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 00:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

crna magija a i biblija djeluje samo na one koji vjeruju dakle za mene je bezopasna :D , iza mene ostaju moja djela , a iza tebe citiranje biblijskih laprdanja :D
stvarno ne vidim svrhu daljnjeg nastavljanja , te predlazem zatvaranje teme

u zdravlje :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
crna magija a i biblija djeluje samo na one koji vjeruju dakle za mene je bezopasna :D , iza mene ostaju moja djela , a iza tebe citiranje biblijskih laprdanja :D
stvarno ne vidim svrhu daljnjeg nastavljanja , te predlazem zatvaranje teme

u zdravlje :drinking:

"Ali ce doci dan gospodnji kao lupez nocu, u koji ce nebesa s hukom proci, a stihije ce se od vatre rastopiti i djela sto su na njoj izgorjece."

Eto, tako ce zavrsiti sva ljudska djela. Ko zna, mozda se isplati i "laprdasnje" o Bibliji.

Hajd' u zdravlje, i ne zamjeri, malo smo se i nasalili (mada tu ima i zbilje). :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zdravlje i veselje :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2006, 12:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Kao sto za svaki trenutak u zivotu postoji adekvatna pjesma, nadjoh jednu koja odgovara temi. Grupa Mizar, album Terrible beauty is born, pjesma Amfilohij.

Amfilohij

Ne vredat vekje ništo
iljadnici zborovi,
Sal Skaredni Sramni Slova
vo mrtvite tomosi.

Od vašeto pero tečat
mastila otrovni
i crni se tragi lepat
na prstite valkani.

Rašireni race vo ime na ljubovta,
zatvoreni oči vo ime na pravdata.

A izgradiv dom na bregot
so porti otvoreni,
no vidovte samo slabost
na kutar i nejak plen.

O, nesvet i beden oče!
Se zatemni svetol den.
kje presečam desna raka
što kon vas se podade.

Rašireni race vo ime na ljubovta,
zatvoreni oči vo ime na pravdata.

Podari mi nasmev nadmen, gospodarski,
i pak raspni go Onoj Koj božem go svedočiš.
Izbriši si race so hartii bezvredni
i kaži go zborot što ništo ne znači.

Ako neko zeli da poslusa inace odlicnu pjesmu recite pa cu negdje da je postavim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 00:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gdje nestade dr stefan frank :D
poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 00:44 
Veteran
Veteran

Dr. Stefan Frank je na placenom odsustvu, izludise ga te silne zene koje ga traze. Mozda se vrati nekad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2006, 15:13 
Veteran
Veteran

Stefan Frank, M.D. - The doctor women trust

Handsome, sympathetic Stefan Frank M.D. is every woman's dream comes true: bright, successful, friendly and genuinely interested in the problems of his patients and friends. After the death of his beloved wife Vera, this most eligible of bachelors remains torn between his mourning and dedication to his profession, and his romantic streak that exerts such powerful charm on the women in his life. He has parted in friendship with vet Susanne Berger, only to discover that her little Marc is actually his son. A passionate romance with nurse Eva is tragically cut short by a fatal brain tumor. Frank's hopeful marriage to healer Bea goes awry when she falls into the clutches of a cult. Susanne then returns to help him through this difficult time, and old emotions awake new.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]