Ух, Зах, па шта тебе вријеђа?!!
То што ја легитимно и легално тврдим да нема ''босанског'' језика јер нема етницитета Босанци?! То је тако логично и са тим се слажу сви лингвисти овог свијета осим наравно бошњачких.....
Ти ,условно, би могао назвати свој језик бошњачким и то би, условно, могло проћи, али ''босански'' никако не пролази зато што је то прљава, похлепна политичка игра и како ти волиш извалити ''нисмо се могли договорити, па су тражили да СТРАНЦИ напишу историју

- постирао сам ти шта каже странац о ''тргрбој камили'' и политичком утицају који је изазвала трогрба камила звана ''босански језик''....''
(Уосталом, замисли само се Италијанима у Швајцарској један дан дигне да зову свој језик Швајцарским (а рецимо да су управо изашли из крвавог грађанског рата), и замисли да Французи у Канади почну звати свој језик Канадским (а да су управо изашли из грађанског рата) или Фламанци нпр.???!!! Нормално да би свијет рекао:''Па ви сте луди и похлепни, не може то тако-не може та врста доминације....Језик се именује по народу, а не по регији, држави или ријеци...''...Сасвим логично, али логика је чудна стварка.....
С чим су се Срби и Хрвати у Босни идентификовали у стара времена и зашто су ову регију звали Босна (или то све примјени на Далмацију, Соли-Усору, Крајину, Херцеговину, Рашку, Зету, Славонију...) и како су народи добијали имена је сасвим други пар опанака и апсолутно нема никакве везе са ИМЕНОВАЊЕМ ЈЕЗИКА....Регије јесу све то што ти наводиш, Зах, и баш зато се језик не може именовати по регији/ријеци/држави - него се језик именује ПО НАРОДУ/ПЛЕМЕНУ/ЕТНИЦИТЕТУ/НАЦИЈИ!! И то је тако и ту је тачка-нема дискусије више....Цар је го
И наравно да те могу и хоћу поздрављати са ''хајл'' послије твојих симпатија за Химлера....И наравно да вама Химлер није учинио зла, па били сте на истој страни...А да ли је ђенерал Михаиловић фашиста, мислим да најбоље говори одликовање америчког предсједника, још нисам чуо да су савезници одликовали фашисту...Вјероватно зато нема никог одликованог из НДХ и придружених им цвјетића.....
Ех, сад кад останеш без аргумената почињеш са ''мржњом и негирањем''???!!! Па, није то тако Зах...Него си ти мало субјективан и кад си стјеран у ћошак онда почнеш кмечати у свом малом ћошку и викати:''Ти мрзиш све што није српско...''.....
Прво то је лаж и неозбиљно што говориш, али то говори о твом склопу јер си вјероватно у стању тако да се понашаш...и друго већ сам ти рекао да је мржња прејако ''осјећање'' да би се тек тако расипало....
Значи, молим те, своје ружне, немоћне импутације сачувај за себе!
Док је мене-ја ћу негирати назив ''босански'' јер је то прљава политичка игра (коју је још Калај отпочео) и која нема никакве везе са лингвистиком и историјским и цивилизацијским нормама што се тиче именовања језика....
А назив ''босански'' за језик је немогућ јер нема етницитета ''босанци'' - фул стоп!!
Ех, сад ти мени објасни како је то ''мржња и негирање свега што није српско''?????
P.S.
Не видим коментар на Туњине историјске инсинуације?!
Постаће римски мост за коју годину османлијски и на крају бошњачки

тако то иде.....