banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 00:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

JESTE LI ZA ILI PROTIV BBR-a
ZA 47%  47%  [ 35 ]
PROTIV 53%  53%  [ 39 ]
Ukupno glasova : 74
Autoru Poruka
 Tema posta: BOOM BOOM ROOM
PostPoslato: 09 Jan 2006, 00:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jan 2006, 21:28
NIKAD U BBR NISAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA.
ALI PROBLEM BANJALUCANA JE IZGLEDA STO TAJ LOKAL DOBRO RADI I STO NE MOGU BAS SVI GRADSKI KLOSARI UCI U NJEGA.
NEKI TAMO MAJMUN POZIVA LJUDE NA ZATVARANJE LOKALA!!!!!!!!!!!
JEDINOG LOKALA U GRADU KOJI NESTO VRIJEDI!!!
PA STA SE OVO DESAVA SA OVIM GRADOM???

MOJ GLAS ZA BBR

ZELIM IM PUNO USPJEHA I SRECE.
MOMCI SAMO TAKO NASTAVITE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 01:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Oprosti molim te, taj "majmun" koji poziva ljude na zatvaranje lokala je inace zensko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 01:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Jedinog lokala koji nesto vrijedi? :lol: :lol: :lol:

Izvini molim te, ja bih to ipak nazvala jednim od rijetkih mjesta gdje se moze izaci...i to ne zato sto je nesto xtra vec zato sto jednostavno ljudi nemaju gdje drugdje da odu.
U to VRIJEDNO mjesto ne pustaju mog druga zato sto ne izgleda kao najveca ulickana pedercina vec kao sasvim normalan momak. Ajde cao.
To vrijedno mjesto gdje kao pricaju da nema mjesta :lol: iako dole 342352 ljudi se kupa u svom znoju trazeci centimetar prostora da stanu. Pa sto blagovremeno ne paze na taj "manjak mjesta"? U toj fantaziji od mjesta gdje god stanem konobar kad prodje me marne laktom. Mjesto od cijeg su ozvucenja bolja dva moja zvucnika od racunara.

Mozda ja previse trazim? Mjesto gdje cu izaci i moci plesati kao covjek bez straha da cu ostati bez vazduha.

Sad sam se iznervirala.

Ajde cao.

Vrh

Tema posta: Re: BOOM BOOM ROOM
PostPoslato: 09 Jan 2006, 02:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
[quote="boomboomroom"]NIKAD U BBR NISAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA.
ALI PROBLEM BANJALUCANA JE IZGLEDA STO TAJ LOKAL DOBRO RADI I STO NE MOGU BAS SVI GRADSKI KLOSARI UCI U NJEGA.
NEKI TAMO MAJMUN POZIVA LJUDE NA ZATVARANJE LOKALA!!!!!!!!!!!
JEDINOG LOKALA U GRADU KOJI NESTO VRIJEDI!!!
PA STA SE OVO DESAVA SA OVIM GRADOM???

MOJ GLAS ZA BBR

ZELIM IM PUNO USPJEHA I SRECE.
MOMCI SAMO TAKO NASTAVITE![/quot

\svaki cigo svoga konja hvali !!(duzno izvinjenje ciganima / onim pravim)
sto se tice 'banjalucana " osudjeni su da ide u tvoju rupu kao i jos mozda 4/5 lokala u gradu zahvaljujuci teroristi lukacu i njegovoj komunalnoj policiji ! i to je pravi problem banja luke !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
black milk je napisao:
Izvini molim te, ja bih to ipak nazvala jednim od rijetkih mjesta gdje se moze izaci...i to ne zato sto je nesto xtra vec zato sto jednostavno ljudi nemaju gdje drugdje da odu.

Ovo je potpuno tacno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Nisam bila u BBR.
Ali sudeci po ovom liku koji je izgleda tamo respektabilan i dobrodosao clan - ni ne zelim ici tamo.

A ovi sto im izbacivaci nisu dali uci tamo...
Vjerujte - krajnji efekat je za vase dobro.
Vjerovatno ste predobri i daleko iznad likova unutra,pa je i bolje sto ste ostali vani.Jedini je bed sto nemate bas neku alternativu.Grad nam bas i nije pun mjesta za izaci i ostati dokasno,dobro se iskakati i opustiti.

A najbolje mi je kad se seljacine i skorojevici ufuraju da su iznad "klosara i obicne raje".
Takvi kao mahniti piju uvijek ono sto je IN,jer vlastitog ukusa i nemaju (i neukus je ipak neki ukus i bolji je od silnih ljudskih plagijata koji setaju ulicama ovog grada),oblace se navodno moderno (ala bi im se smijali kao obicnim provincijalcima,da samo odu negdje dalje iz svog 'sela'),misle da su moderni i napredni (a takve zatucane stavove nema vise ni coban iz Australije,ni radnik na rizinim poljima u Kini),takvi kupuju fus istocnjacku pijacarsku robu po nasim "ekskluzivnim buticima" i placaju je trocifrenim brojevima na km novcanicama.
Najsmjesniji su klovnovi koji se trude biti ozbiljni i prosto ne zele biti smijesni. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidim,glasanje je cista pozitiva,BBR je prosto omiljen. :lol:
Slutim da je galamdzija koji je osuo rafalnu paljbu po navodnim "klosarima i narkomanima" dao svoj doprinos ovakvom rezultatu.

Kako kazu u onom vicu "nemoj me vise braniti,molim te!". :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 10:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
I ja sam imao ovdje u Austriji slicnih iskustava sa tim izbacivacima/redarima... Jednom nisu htjeli pustiti mog frenda, jer je imao patike na sebi, a unutra je bilo barem 100 ljudi u patikama.

Drugi put nisu pustili nas trojicu Balkanaca, jer smo im valjda djelovali sumnjivo (narkomani, dileri, dosli da traze kavgu, bla bla).

Kasnije sam upoznao jednog izbacivaca "nase gore list", koji radi tamo, pa sam ulazio bez problema...

Poenta je dakle - upoznaj se sa izbacivacima! :) :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Digresija je napisao:
Poenta je dakle - upoznaj se sa izbacivacima! :) :drinking:

Hhahahah..... :lol: :lol: :lol:
Ma, ovo shto je frxy nazvao "majmunom" je kap koja je prelila chashu..... Stvarno mi je BBR i prije bio bezveze, a sad pogotovo.... I chovjeche, ko si ti njima? Advokat? Ne bi se reklo, al chisto pitam, mozda si njihov advokat samozvanac....... :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 13:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ja njima advokat? Ejs :)

Ni ne znam gdje je taj BBR, niti sam ikad bio tamo... Ono je bila uopstena poenta za sve takve kafice/klubove...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ma, ne ti, bolan... Vec ovaj lik... Boomboomroom....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
hhahahahahaha....polako....ovdje su svi ko na iglama:P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
isto je to u svim tim novootvorenim barovima gledaju kako si obucen,odmjeravaju jel' tvoja faca dostojna da bude vidjena u tim kafanama , i jednostavno sto bi ja tamo isao da mi neki to lijevocipelas odredjuje hocu uci ili necu i jos da im tu ostavljam novace ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ehm. Rasprava kao i obicno, Izverglana po milion puta.

"Mene i moje drustvo nisu pustili u onaj klub, zahtjevam da se isti odmah zatvori" Zaboga...

Sta je sljedece, zalba protiv BBR-a i vlasnika, odboru za ljudska prava ili Helsinskom parlamentu gradjana :lol: :lol: :lol:

Ne branim nikog, ali licno smatram da je pomenuto mjesto jedno od boljih u ovom gradu, pocev od ambijenta, muzike, sastava ljudi koji ga posjecuju, pa do ventilacije (na koju se neko zalio), jer je taj problem prilicno dobro rjesen u ovom klubu za razliku od ostalih banjaluckih klubova...
A sto se tice obezbjedjenja, ljudi rade svoj posao... Zamisli da puste sve koji dodju to vece... Tu dolazimo do male kontradiktornosti, ljudi se zale da nece da ih puste unutra, a onda poslije kukaju kako unutra nema ni milimetar prostora? Zanimljivo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
zatvorice lukac i to prokleto sabansko jezgro he , he ionako nam jos malo ne gine poicijski cas , ali sve ide u tom pravcu !

sto se tice volje izbacivaca da puste nekog ili nemam komentara jer koga oni puste nego seljake slicne sebi stali se jebite ! iskreno mi je svejedno za na navedenu rupe niti me privlaci ni ;raja" niti muzika iz istog

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 23:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
PO PRICI KOJOJ SAM CUO STO SE MENE TICE... JA GA NE BIH ZATVARAO, jel je dole uvjek raja :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
A sto se tice obezbjedjenja, ljudi rade svoj posao... Zamisli da puste sve koji dodju to vece... Tu dolazimo do male kontradiktornosti, ljudi se zale da nece da ih puste unutra, a onda poslije kukaju kako unutra nema ni milimetar prostora? Zanimljivo...

Problem je,koliko sam ja shvatila,bio u tome sto je jednu grupu djevojaka odbio pustiti jer je guzva (u toj grupi je bila i nasa forumasica),a zatim pred njihovim nosom pustio grupu ili dvije polugolih maloljetnica.

Ako nema mjesta,onda nema mjesta.
Sto je razumljivo i sasvim prihvatljivo,bolje nego da se ljudi nacickaju jedni na druge kao sardine.

Ali ako saban sa 8 razreda osnovne (ako i to) pusta "skotrljala-sam-se-sa-brda-pa-mi-je-veci-dio-odjece-ostao-na-vrljikama" cure - onda nek se ne furaju na neki nivo,najbolji klub u gradu i slicno,nek kazu ovo je birtija za polugole maloljetnice i gotovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Meni je boom boom, jedno od bolji mjesta u gradu , ako ne i najbolje, ne znam sto dizete frku ni oko cega ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 02:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
ventilator je napisao:
Problem je,koliko sam ja shvatila,bio u tome sto je jednu grupu djevojaka odbio pustiti jer je guzva (u toj grupi je bila i nasa forumasica),a zatim pred njihovim nosom pustio grupu ili dvije polugolih maloljetnica.

E vidis meni bas i nije jasno u cemu je bio problem... Da li zbog toga sto us "polugole maloljetnice" usle prije doticnih ili zato sto jedan od clanova tog drustva nije mogao da udje ili zbog "polupismenih likova" na ulazu...

Samo kazem da je mjesto sasvim OK i da je previse dizati frku oko toga sto neko ulazi preko reda... Ja sam milion puta gledao kako ljudi ulaze prije mene, ali isto tako sam i ja ulazio preko reda. Da dizem frku kad neko stalno ulazi preko reda onda bih se dnevno potukao sa 20 ljudi jer se sa tim stalno suocavam i u prodavnici i u posti i kod ljekara i ko zna gdje jos sve ne...

black milk je napisao:
U to VRIJEDNO mjesto ne pustaju mog druga zato sto ne izgleda kao najveca ulickana pedercina vec kao sasvim normalan momak.

Bice da je ovo bio najveci problem... Ako je problem bio u oblacenju onda tu ljudi nemaju sta da se protive. Ako postoji neki kodeks oblacenja, onda ga treba ispostovati.

BTW. Ja sam dosad bio podosta puta u tom klubu i nikad nisam imao problema sa ulaskom. Izgleda da sam i ja "ulickana pedercina" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 02:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ja sam dobar sa draganom,
hocete li da ga zatvorimo ili da ga pustimo da radi, pa ko udje- ush'o je :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]